Canım Allah kabul etsin.
Benimde pilavdan baska yemegim yok gelince napcam bilmiyorum yolda dusuncem kafam durdu napsam diye.Selamlar
Sabahtan beri ne pişirsem diye düşünüyorum bıktım yahu şu yemek derdi öldürüyor benim
Giriyorum çıkıyorum ne pişirsem diye evde pek bişi de yok buzlukta haşlanmış lahana var onu çıkardım sarıçam şimdi birde mercimek çorbası yapicam yeter herhalde canım sıkılıyor maddi anlamda çok dardayiz gerçekten nereye kadar sürecek bilmiyorum ekmek alacak para yok o derece yani
Selamlar
Sabahtan beri ne pişirsem diye düşünüyorum bıktım yahu şu yemek derdi öldürüyor benim
Giriyorum çıkıyorum ne pişirsem diye evde pek bişi de yok buzlukta haşlanmış lahana var onu çıkardım sarıçam şimdi birde mercimek çorbası yapicam yeter herhalde canım sıkılıyor maddi anlamda çok dardayiz gerçekten nereye kadar sürecek bilmiyorum ekmek alacak para yok o derece yani
Amin bacımAllah kabul etsin bacım
Geçmiş olsun canımAkşam akşam canım sıkıldı kızlar ya.eşim maçta darbe almış burnu kırılmış yarın ameliyat olacak ve ben ne yerdeyim ne gökte. Zor bi ameliyat değil değil mi
Bize hic gelmezzz:)Zulayı falan atmak yo yoo yooo
Değişikmiş o
Güle güle kullan cnmElimdeki altınları toparlayarak 26.15 gr bilezik yaptım, 19 gr bilezik 6 gr altın ve biraz para verdim, 1.15 gr altın için 250 lira verdim, diğerlerinde karlı olduğum için sesimi çıkarmadım yine de kazanan benim
2 çalışan 1 sahibi duruyor, sahibi ve 1 çalışan iyi, diğer çalışan adam çarpmaya çalıısıyor gr altınları 210 dan bozup 217 den bana geri satacaktı gr gr saydırdım.
En azından elimde bütün olur altın lazım oldukça kullanıyordum toparlandı
Bende buzluktan yiyorum 10 gündür.Oluyor öyle.Kumbarayı çatlattık bu ay:)Selamlar
Hayırlı olsun güle güle kullan bileziğini canımElimdeki altınları toparlayarak 26.15 gr bilezik yaptım, 19 gr bilezik 6 gr altın ve biraz para verdim, 1.15 gr altın için 250 lira verdim, diğerlerinde karlı olduğum için sesimi çıkarmadım yine de kazanan benim
2 çalışan 1 sahibi duruyor, sahibi ve 1 çalışan iyi, diğer çalışan adam çarpmaya çalıısıyor gr altınları 210 dan bozup 217 den bana geri satacaktı gr gr saydırdım.
En azından elimde bütün olur altın lazım oldukça kullanıyordum toparlandı
Lahana sarması ile mercimek çorbası güzel ikili bence,Selamlar
ayy barışmışmıydı onlarKız bu sıla yine yemiş sopayı
Ay adam ruh hastası demek.Tam dövemedim bi barışayım dalayım kafa göz mü dedi naptıEvlerden ırakkk
Daaha yeni barışmışlar ama adam fena dövmüş.Acıklaması o yönde.ayy barışmışmıydı onlar
Hayırlı olsun güle güle kullan bileziğini canım
Güle güle kullan cnm
Sıla'da bile bile lades demiş galiba. Bu adam da niye böyle çıktı anlamadım gayet komik uyumlu bi tipi var. Yazık olmuş.Daaha yeni barışmışlar ama adam fena dövmüş.Acıklaması o yönde.
Kızlar bu formu görmeden önce sabah, acaba" KK'da buzluğunda ne var?" diye bi topik mi açsam demiştim de gerek yok galiba. burdan fikir alırım. Neler hazırlıyorsunuz dolaba ? ben anca börek yapıp koyuyorum oda 2-3 hafta içinde bitiyo hazır sonuçtabuarada hem iş yerimde hem evde yapıyorum yemek- hem öğlen ne yicem hem aksam ne yicem derdim var
Mevsim biraz geçti ama, seneye aklınızda olsun
Bütçenize göre değişir benim olmazsa olmazlarım
Doğranmış çiğ biber - kısın yemeklere yazın vakte çok kolaylık - uzun kısa bütün değişik şekillerde atıyorum
Dolmalık biberi temizleyip koyuyorum buzlu dolduruyorum pişiriyorum
Kalan domatesleri rendeleyip koyarım kışa kolaylık
Vişne, erik, kızılcık meyve suyu için alırım, kalan posadanda marmelat yaparım
Çiğ barbunya, bezelye ( fırın yemekleri - yemeği )
Börek - bu ara hiç koyamıyorum tepe tepe dolu buzluk
Geçen yıl kasımda a101 kampanyası olmuştu algida dondurma koymuştum
Kalan peynirleri atıyorum, borek içi için
Kavurma büyük kolaylık
Yemeklik kıyma, köfte kolaylık
tamamen bütçe ve zamanınıza bağlı
ben patlıcan taze fasülye ve bamya sevmedim
patlıcan kısın alıyorum, diğerleri konserve yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?