Aynen cnm.babyloading87 G Gelinlerce kızlar konu dün konuşulmuş ama bende eşi çalışan erkeklerin daha rahat ve vurdumduymaz olduğunu düşünüyor ve görüyorum
Maaş yetirememe ve ev geçindirmenin sorumluluğunu tek başlarına almadıkları için parayı kolay harcıyorlar
Alışveriş ya da zevkleri neyse parayı savuruyorlar
Tek maaş olunca adamlar hem evi geçindirmek hemde yetirmek için daha sorumluluk bilincindeler
Ama biz kadın olarak çalışıyorsak ve de daha çok yoruluyorsak geleceğimizi de güvence altına almalıyız diye düşünüyorum
yaa bunu bende dusunuyorum.Günaydın hanımlarrr
Dün cok gezdim gelemedim buralara..
Arkeolojik köy bulunmuş Bursa da.Oraya gittik esimle.Ay insanlar neler yasamıs ya..1 oda da yasamıs ömrünü bitirmiş..
Eve gelince bi süre kendime gelemedim.Kahve yapcam makinaya basmaya elim gitmedi..Diorum biz 1 düğmeye basarken sen bas,ben bas kavgası yapıyoruz evde..1 döşekle ömür geçirmiş insanlar
Dün 40 tl ciğercide harcadık sadece..
Avm yptık.Ama bisey almadım.Bugun biraz alışveriş yaparım.
Geldi kutsal maas günü
Yok iptal etme canım benim sen niye isteklerinden vazgeçiyorsun o geçsin bi zahmet biraz zorlu bir süreç ama başarırsın o kavga ederek sizi bastırmaya çalışıyo siz isteklerinizden hayallerinizden vazgeçmeyin asla önceden bende çekinirdim eşimden şimdi hiç umrumda bile degil bildigimi dogruysa yaparım bazen konuşuruz çok ezdin sindirdin beni derim o söylerse ben daha çok söylüyorum ve artık susuyor yeter artık dedim biyerdenbaşlamak lazım geçte olsa
Valla yetebildiğim kadar diyorm artık.Katya yok bizim evde diyorum:)yaa bunu bende dusunuyorum.
Suan gercekden vakit bulamiyorum.
Bazen gün boyu hic oturmuyorum ama yinede istedigim gibi temiz degil duzenli degil yine halledemedim falan diyorum.
Oysa makineler yikiyor hersey daha kolay.
Eskiden bir de cok cocuklu olan aileler elinde yika(su yok) elektrik(koyde cok uzun kesilirmis ya da elektrigin daha gelmedigi yerler zamaninda) pisir topla cocuk bezi yika.
Nasil dayanmislar nasil olmus.
Simdi birazda özentilik var onun osu var bunun busu var
yok yeni cikmis.
yok begensinler evimi.
Yeminle dekorasyon örnegi olarak bile instadan birinin evini esyasini gösterir oldu herkes.
Bazı adamlar böyle..Benim kpder de böyle.Bulmus yemiş.Bulmus yemiş.Düsünmemis benim 3 evladım var.aklım almıyor, ben aylardır gel hesap yapalım diyorum hemen sinirleniyordu. şimdi de kavga ettiğimiz de bende düşünüyordum diyor. Allah aşkına düşünse, tıkandığı yerde bana gelir hayatım şu kadar destek çık ipin ucu kaçtı der bende sorun çıkaran bir tip değilim destek olurum. hatta geçen ay bana kartlardan birine 2100 tl borç var demişti bir bakıyorum borç 3200 adam o kadar kontrol etmiyor ki siz düşünün.. ben daha 2 sene önce bu adamın kredi kartını kapattırdım, ya hiç mi acımıyor bana? kendisine dün 450 tl ye mont aldı ben daha bugüne kadar hiç 450 tl kıyafete vermedim.. ilk önce lcw dan falan bakar gibi yaptı ama ben kocamı biliyorum oradan alsa bu kış bile giymezdi seneye tekrar alalım derdi 2 - 2 bana para harcatma dedim. dün baya kalbini kırdım istemeden, bekarken kaç yıl çalıştın düğünün olurken kenarda 1 kuruş paran yoktu sen ömrün boyunca böyle mi olacaksın? ablam ev aldı bizimle aynı zaman evlenenler ev aldı bir de bize bak, ablalarının altında son model araba enişten çabalıyor o adam da sıfırdan geldi dediniz peki sen niye böylesin dedim.. üzüldüm ama söylemem gerekiyordu çünkü adam bugün kazanalım bugün yiyelim diyor hesap kitap yapmamış..
Bazı adamlar böyle..Benim kpder de böyle.Bulmus yemiş.Bulmus yemiş.Düsünmemis benim 3 evladım var.
Ben sinirlenince baban gibi olmıcaz biz diyrm.İlerde çocuğumuza en azından 1 ev bırakcaz diyorum.Gerci benim esim hesaplıdır:)Lüx gideri yoktur.Önce benim ihtiyaçlarım alınır falan.O konuda hakkını yiyemem..Benimki emeğimi görmüyor yada dillendirmiyor ona kızıyorm genel olarak..
Bence elinden kartları al bacım..Yada sen at kenara,artık kapıya icra gelene kadar verme bisey.
Zaten aldım mecbur ben ödeyeceğim ne yapayım başka.. ama bir daha eve haciz bile gelse umrumda değil ben 3. defa senin kart borcunu ödeyemem dedim. bana diyor ki bu ikimizin borcu.. eve ne yaptın sen dedim? gidip cevizler fındıklar fıstıklar kırmızı etler alırsın her hafta derim ki ben yiyorum ama ben aylardır hiç bir şey istemedim. yapıyorsun harcama bi bakarsın karta ne borcun var önüne geçemiyorsan kartı koyarsın eve kullanmazsın ama adam durmamış ki ben kontrol etmesem 10 bin falan olurdu herhalde
İyi yere dükkan açmış oZaten aldım mecbur ben ödeyeceğim ne yapayım başka.. ama bir daha eve haciz bile gelse umrumda değil ben 3. defa senin kart borcunu ödeyemem dedim. bana diyor ki bu ikimizin borcu.. eve ne yaptın sen dedim? gidip cevizler fındıklar fıstıklar kırmızı etler alırsın her hafta derim ki ben yiyorum ama ben aylardır hiç bir şey istemedim. yapıyorsun harcama bi bakarsın karta ne borcun var önüne geçemiyorsan kartı koyarsın eve kullanmazsın ama adam durmamış ki ben kontrol etmesem 10 bin falan olurdu herhalde
İyi yere dükkan açmış oBüyük konusmıyım ama ödemem.Ben de kirayı ödüyrm.Esim araba kredisi ödüyor bölüsüyorz.Ama gitcek kendi keyfine harcıcak hayatta ödemem.Gelsin icra mı geliyır,o utanmıyosa ben hic utanmam..
Kendine yapıyorsn yapma..Kartlar kocanın üzerine değil mi?Nasıl sıkıntıdayım anlatamam size gece uyku uyuyamadım..
Kendine yapıyorsn yapma..Kartlar kocanın üzerine değil mi?
Günaydın kızlar. Hepinizi cookk özledim. Kızımla birbirimize alıştık hersey yolunda şükürler olsun. Parasal durumumuz acayip karışık. Onu da geniş bi zamanda detaylı yazmak isterim. Binlerce mesaj birikmiş hepsini okuyacam ne zaman biterse artik. Artık sık sık girer yazarim öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?