Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hafta sonu yine jet hızı ile geçti.
Cuma müslü me gittim
Güzel bir filmdi

Cumartesi eşim yemeğe yetişemeyeceğim dedi. Bende kayınvalideye gittim
Zaten misafiri vardı büyük hazırlık yapmış, gittim takıldım orda.hacı arkadaşları gelmişti , tanıştım filan

Pazar da çok yakın bir arkadaşıma gittim, oğlanı eşime bıraktım .
Yemek ve banyosunu yaptırdım
Ben kaçar dedim

Bazen çok yorulduğumu düşünüyorum
Böyle kısa molalar iyi geliyor

Aynen cnm.
Bide herseye yetisince daaha fazla istyır.Ben hem evde hem dısarda calısıyorumu gözüne fazla sokmuyorm.B unu konu etmiyırm.Ama biraz tolerans bekliyorm artık.Ütülü pantalın varken gidip ütüsüzü bulup geliyıor,haliyle delleniyırum:)

Günaydın hanımlarrr
Dün cok gezdim gelemedim buralara..
Arkeolojik köy bulunmuş Bursa da.Oraya gittik esimle.Ay insanlar neler yasamıs ya..1 oda da yasamıs ömrünü bitirmiş..
Eve gelince bi süre kendime gelemedim.Kahve yapcam makinaya basmaya elim gitmedi..Diorum biz 1 düğmeye basarken sen bas,ben bas kavgası yapıyoruz evde..1 döşekle ömür geçirmiş insanlar
Dün 40 tl ciğercide harcadık sadece..
Avm yptık.Ama bisey almadım.Bugun biraz alışveriş yaparım.
Geldi kutsal maas günü

yaa bunu bende dusunuyorum.
Suan gercekden vakit bulamiyorum.
Bazen gün boyu hic oturmuyorum ama yinede istedigim gibi temiz degil duzenli degil yine halledemedim falan diyorum.
Oysa makineler yikiyor hersey daha kolay.

Eskiden bir de cok cocuklu olan aileler elinde yika(su yok) elektrik(koyde cok uzun kesilirmis ya da elektrigin daha gelmedigi yerler zamaninda) pisir topla cocuk bezi yika.
Nasil dayanmislar nasil olmus.

Simdi birazda özentilik var onun osu var bunun busu var
yok yeni cikmis.
yok begensinler evimi.

Yeminle dekorasyon örnegi olarak bile instadan birinin evini esyasini gösterir oldu herkes.

aklım almıyor, ben aylardır gel hesap yapalım diyorum hemen sinirleniyordu. şimdi de kavga ettiğimiz de bende düşünüyordum diyor. Allah aşkına düşünse, tıkandığı yerde bana gelir hayatım şu kadar destek çık ipin ucu kaçtı der bende sorun çıkaran bir tip değilim destek olurum. hatta geçen ay bana kartlardan birine 2100 tl borç var demişti bir bakıyorum borç 3200 adam o kadar kontrol etmiyor ki siz düşünün.. ben daha 2 sene önce bu adamın kredi kartını kapattırdım, ya hiç mi acımıyor bana? kendisine dün 450 tl ye mont aldı ben daha bugüne kadar hiç 450 tl kıyafete vermedim.. ilk önce lcw dan falan bakar gibi yaptı ama ben kocamı biliyorum oradan alsa bu kış bile giymezdi seneye tekrar alalım derdi 2 - 2 bana para harcatma dedim. dün baya kalbini kırdım istemeden, bekarken kaç yıl çalıştın düğünün olurken kenarda 1 kuruş paran yoktu sen ömrün boyunca böyle mi olacaksın? ablam ev aldı bizimle aynı zaman evlenenler ev aldı bir de bize bak, ablalarının altında son model araba enişten çabalıyor o adam da sıfırdan geldi dediniz peki sen niye böylesin dedim.. üzüldüm ama söylemem gerekiyordu çünkü adam bugün kazanalım bugün yiyelim diyor hesap kitap yapmamış..

Valla yetebildiğim kadar diyorm artık.Katya yok bizim evde diyorum:)
Şurda dip dibe yasamıs insanlar.Evler 2 katlı duruyor ama 1 odalı.Önü balkonlu.Altında ahırı faln varsa var,wc ortak.Dolap molap yok.
Biz gerçekten iyi sartlarda yasıyorz..Hele o gelin evini görünce .1 yatak vardı süslenmiş.Bak diyo esim,ertesi gün balayına avluya cıkmstr diyo
Evler zaten evlikten cıktı,resim oldu.Bide dediğin gibi gösteriş hersey.Çikolatasına kadar en pahalısını alıyor millet:)Bir kahve fotosu atacak belli o çikolata pakti hic acılmıyr göstermelik:)

Eklentiler

• IMG_1911.webp
    202,9 KB · Görüntüleme: 121
Bazı adamlar böyle..Benim kpder de böyle.Bulmus yemiş.Bulmus yemiş.Düsünmemis benim 3 evladım var.
Ben sinirlenince baban gibi olmıcaz biz diyrm.İlerde çocuğumuza en azından 1 ev bırakcaz diyorum.Gerci benim esim hesaplıdır:)Lüx gideri yoktur.Önce benim ihtiyaçlarım alınır falan.O konuda hakkını yiyemem..Benimki emeğimi görmüyor yada dillendirmiyor ona kızıyorm genel olarak..
Bence elinden kartları al bacım..Yada sen at kenara,artık kapıya icra gelene kadar verme bisey.

Zaten aldım mecbur ben ödeyeceğim ne yapayım başka.. ama bir daha eve haciz bile gelse umrumda değil ben 3. defa senin kart borcunu ödeyemem dedim. bana diyor ki bu ikimizin borcu.. eve ne yaptın sen dedim? gidip cevizler fındıklar fıstıklar kırmızı etler alırsın her hafta derim ki ben yiyorum ama ben aylardır hiç bir şey istemedim. yapıyorsun harcama bi bakarsın karta ne borcun var önüne geçemiyorsan kartı koyarsın eve kullanmazsın ama adam durmamış ki ben kontrol etmesem 10 bin falan olurdu herhalde

H.sonu difrizim alay konusu oldu.
Herkes dolduruyor ben yapınca difrizci X oluyor adım.
Annemle yuıfka muhabbeti yapıyorz dün sabah,eesimde odada.Dedim pazardan bi yufka aldık süperdi ,alıp gözleme yapıp atim bari dedim.Ayy sende hepten sasırdın.Gözlemenin pişirilmesinde ne var dedi.Yufka duruyo mu dedim aylarca:)
Eşim hemen atladı.Annem o sırada buzlık böreklerini masıngaya atıyordu:)Anne pismemis atcak,seninkiler gibi dedi
Annem bi bozuldı ama çaktırmadı.
Dİfrizci X var bizim burda ona döndün diyo.Misafire poğaçayı keki yapar buzluktan çıkarır diyo.Ben kek kurabiye atmadım.
Bn alınganım galiba buara

Konuşmuşsun ama doğru konuşmuşsun üzülme
Yazık günah o kadar emekler veriliyor ömrümüzden günler yıllar gidiyor çalışacağız diye
Sonra git kredi kartlarına seneye yüzüne bakmayacağın kıyafetler ile doldur
Borç öde bitsin tekrar öde
Bizde kredi çektik kartları kapattık
Eşimle konuştuk kıyafet almıyoruz ihtiyacımız yok
Sadece almak için almaya son verdik
Sende al karşına gerekirse her gün anlat eşine
Aksi takdirde ödemelere yardım etme

Günaydın kızlar. Hepinizi cookk özledim. Kızımla birbirimize alıştık hersey yolunda şükürler olsun. Parasal durumumuz acayip karışık. Onu da geniş bi zamanda detaylı yazmak isterim. Binlerce mesaj birikmiş hepsini okuyacam ne zaman biterse artik. Artık sık sık girer yazarim öpüyorum hepinizi

İyi yere dükkan açmış oBüyük konusmıyım ama ödemem.Ben de kirayı ödüyrm.Esim araba kredisi ödüyor bölüsüyorz.Ama gitcek kendi keyfine harcıcak hayatta ödemem.Gelsin icra mı geliyır,o utanmıyosa ben hic utanmam..

Nasıl sıkıntıdayım anlatamam size gece uyku uyuyamadım..

Oh taze annemiz sahalara dönsün
Özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…