Küçük Düşün Büyük Olsun!

Umarım tez zamanda alırız mutlu haberlerinizi kızlar;:

Ayy ne güzel olur ya.
Afiyet olsun.

Merhabalar hanımlar sizi sürekli takipteyim, gaza gelip hep birikim yapma isteği oluyor, kumbaraya yenice üç beş biseyler atmaya başlamışken Arabanın bisuru masrafı çıktı, borç aldık mecbur , moraller yerlerde. Tam 4-5 ay içinde kredi kartından Kurtuluyoruz diye planlarken tersi oldu.. ne diyim vardır bunda da bir hayır. Ek gelir biseyler yapmak istesem merkezde degilim, katolog tarzı satis işi için çevre yok, el becerim yok yapıp netten satsam falan.. Allah hepimize yardım etsin

Amin..

Arabamizin taksidi son 4
Yani şafak:4.
Esime pasta kesip kutlicam Allah askina bir kac ay sevineyim ellesme beni diyorum :)
Her ay 2bin-2bin ciğerim kurudu da.
yiter.
2019 da araba degisme dusuncesi yokmuş.
ee yani bi dur dedim.

2019 bekle beni inşAllah hersey yolunda giderde 10 bin tl kadar kenara atma dusuncem var.

İnşAllah Lellim.

Sahalarda fırtınalar estir:)

Bence daha fazla bile atarsiniz siz bu istikrarla maşallah diyelim

Sen atarsın lelli
Vay anasını arabayı yeni aldığınızı hatırlıyorum
Darısı bizim konut kredisine
18 ay kaldı

Sen atarsın lelli
Vay anasını arabayı yeni aldığınızı hatırlıyorum
Darısı bizim konut kredisine
18 ay kaldı
Valla kuzu zaman nasıl geciyor
Bizim ozaman ki araba 40bin lira idi.
Esim 100bine araba alicam diyince Aklini yitirdin dedim.
Giricem borcun altina dedi..
Çok sükür arabayi 120bine satarim diyordu gecen.
Yine iyi bir yatirim oldu.

Allah cok buyuk ya.

InsAllah sizinde bitti haberlerinizi aliriz

Amin inşllah

babyloading87 G Gelinlerce kızlar konu dün konuşulmuş ama bende eşi çalışan erkeklerin daha rahat ve vurdumduymaz olduğunu düşünüyor ve görüyorum
Maaş yetirememe ve ev geçindirmenin sorumluluğunu tek başlarına almadıkları için parayı kolay harcıyorlar
Alışveriş ya da zevkleri neyse parayı savuruyorlar
Tek maaş olunca adamlar hem evi geçindirmek hemde yetirmek için daha sorumluluk bilincindeler

Ama biz kadın olarak çalışıyorsak ve de daha çok yoruluyorsak geleceğimizi de güvence altına almalıyız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…