Umarım tez zamanda alırız mutlu haberlerinizi kızlar;:3 senedir belli aralıklarla dr a gittim.Bazen 2 ayda bir bazen 3 ay arayla.Ortlama 200 tl muayeneler.3 dr değiştirdim her drda 500 tl testlere gidiyor.CÜnkü hepsi yeniden test istiyor.Bütün bu ücretleri ben kendim ödedim.Dra giderken paran var mı diye sorar evet,ben zaten randevularımı maasa göre aayarladıgımdan var derim.Hata mı yapıyorum diye düsünüyorm açıkçası.Normal doğum yaparsan ücretsizmiş artık özelde diyo bana gecen.Ücretsiz diye mi normal doğım yapayım yani dedim
Umarım tez zamanda alırız mutlu haberleri cnm
Desin desin öğrenci o harçlığını çıkartsın
Ayy ne güzel olur ya.tr_lelli Bunlar bizim burda meşhur mantarlar geçmişten gelme epçin derler burda istanbulda kanlıca yada espit olrk satılır hatta annemler istda pazardan alıp yiyolar bu mantarlar zehirli olmuyo
Başka mantarlarda vardı değşik onları toplamadık mesela yenmediğini biliyorduk
Bu mantarlar çok lezzetli olur biz kızartarak yiyoruz yağda başkaları soğanlı domateslide yapıyo
Ama ben kızarmışı tek geçerim :)
Amin..Merhabalar hanımlar sizi sürekli takipteyim, gaza gelip hep birikim yapma isteği oluyor, kumbaraya yenice üç beş biseyler atmaya başlamışken Arabanın bisuru masrafı çıktı, borç aldık mecbur , moraller yerlerde. Tam 4-5 ay içinde kredi kartından Kurtuluyoruz diye planlarken tersi oldu.. ne diyim vardır bunda da bir hayır. Ek gelir biseyler yapmak istesem merkezde degilim, katolog tarzı satis işi için çevre yok, el becerim yok yapıp netten satsam falan.. Allah hepimize yardım etsin
İnşAllah Lellim.Arabamizin taksidi son 4
Yani şafak:4.
Esime pasta kesip kutlicam Allah askina bir kac ay sevineyim ellesme beni diyorum :)
Her ay 2bin-2bin ciğerim kurudu da.
yiter.
2019 da araba degisme dusuncesi yokmuş.
ee yani bi dur dedim.
2019 bekle beni inşAllah hersey yolunda giderde 10 bin tl kadar kenara atma dusuncem var.
Valla ya yiter bukadar garii.İnşAllah Lellim.
Sahalarda fırtınalar estir:)
Bence daha fazla bile atarsiniz siz bu istikrarla maşallah diyelimArabamizin taksidi son 4
Esime pasta kesip kutlicam Allah askina bir kac ay sevineyim ellesme beni diyorum :)
yiter.
ee yani bi dur dedim.
2019 bekle beni inşAllah hersey yolunda giderde 10 bin tl kadar kenara atma dusuncem var.
InsAllah.Bence daha fazla bile atarsiniz siz bu istikrarla maşallah diyelim
Serin yere koyuyorumCanım afiyet olsun, onu nerde muhafaza ediyorsun, bana da geliyor bazen ama çürüyor pek kalamıyor
Tşk ederim biraz daha iyiGeçmiş olsun
Iyi mi
Geçmiş olsun canımBende 2 hafta önce balkonda düştüm ayağım kırıldı sandık. Dünde holü silmiştim halıyı sererken kaydım düşüyordum sırt üstü . Evde de bozulan kırılan bir sürü of ne oluyorsa
Teşekkür ediyorum canımmGeçmiş olsun canım
Arabamizin taksidi son 4
yiter.
ee yani bi dur dedim.
Valla kuzu zaman nasıl geciyorSen atarsın lelli
Vay anasını arabayı yeni aldığınızı hatırlıyorum
Darısı bizim konut kredisine
18 ay kaldı
Teşekkür ediyorum canım geçti şükürtuce_tuce geçmiş olsun canım
Amin inşllahValla kuzu zaman nasıl geciyor
Bizim ozaman ki araba 40bin lira idi.
Esim 100bine araba alicam diyince Aklini yitirdin dedim.
Giricem borcun altina dedi..
Çok sükür arabayi 120bine satarim diyordu gecen.
Yine iyi bir yatirim oldu.
Allah cok buyuk ya.
InsAllah sizinde bitti haberlerinizi aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?