Az az pisirince hem cesit oluyor hem de bereketli olup ziyan olmuyor.Maşallah siz iyi idare ediyorsunuz ya bende pazara giderim her hafta iyi oluyor
Canım afiyet olsun, onu nerde muhafaza ediyorsun, bana da geliyor bazen ama çürüyor pek kalamıyorakşam menü de nohut var
gidince bir pilav yapmm lazım ama nasıl yetişir bilmiyorum
yada pilavsız gömeceğiz :))
birazdan eşimi almak için çıkmam gerekiyor.
bir koli ayva hediye gelmiş...
ekmek ayvası
bir kış yeriz artık :)
Güle güle ağız tadıyla yiyin lellim.Aksama barbun ve salata var.
hamsiler ayiklanip buzluga gidecek sonra bugulama yaparim.
Yufkanin 2 tanesi gozleme olacak kalanları sarip pisirip buzluga koyucam.
Biri gelince daha kahvaltiya güzel cesit oluyor.
Hadi bana kolay gelsin.
Sağol canım Allah razı olsun.Güle güle ağız tadıyla yiyin lellim.
Bizim burda pazar yok maalesef.Önceden vardı pazardan alınan yiyecekler daha bereketli daha uygun oluyordu.Seviyordum pazardan alışveriş yapmayı.
Kolay gelsin kuzumm
Salı pazarı ve cuma pazarı vardı.Sağol canım Allah razı olsun.
Bereketli oluyor.
Niye yok ya
yani kurulmuyor mu? ya da uzak mi?
bizim bi pazat bir de carsamba kuruluyor.
Ben pek carsamba pazarina gitmiyorum genelde pazar günleri hallediyorum hem market hem pazar.
Olsun canim.Salı pazarı ve cuma pazarı vardı.
Salı pazarı artık kurulmuyor. Cuma pazarı da bayağı uzağa taşındı.Bizde mecbur kapının önüne gelenlerden yada marketten alıyoruz. Tabi pazarı tutmaz pazarın bereketi ayrı.
Bir kerede bize öyle olmuştu. Su sayacını okuyan kişi abone numarasına bakıp kafadan yazıp gitmiş.Bizim bu su faturasini gecen ay kesin kafalarina göre salladilar.
cunku yillardir her ay sabit gelir bize.
harcananda ayni oranlardadir.
yani extra bi su tuketmedik ki o ay.
hani hali yikarsin bahce sularsin Araba yikarsin vs.
Gecen ay 61tl gelmisti.
Simdi bu ay 41tl geldi.
hep 40-45 arasi gelir cunku.
Gecen ay ne oldu anlamadim ben.
Dogalgaz 30tl gelmis.
Son dusuk meblali gelisiydi kesin.
Artik 3lü rakamlara merhaba.
Bunlarin zehirli veya yebilebilir olgudunu nasıl anlıyorsunuz?Eki Görüntüle 2203049
Sonradan yükleyebildim :)
Seni çok iyi anlıyorum.Dün aksm dedimki caya gitcz arkadaşlara ya benim giyecek biseyim yok.Alısveris yapmam lazım dedim.
Aslında varmış ama ben taytla geziyomusum.Yazdan beri eskileri attım hep,kadife elbise mi giyip gideyim aksm cayına giderken dedim.Kalanlar hep sıksıkıdım seyler.
Ben kıyafet almıorm aylardır.AMa arabamızın her ay bi masrafı çıkıyor.Bayagı çocuk gibi,bakımı susu busu ona ses eden yok.
Valla çocuk olursa altınlarını vermem de.Mayıs ta tüp bebeğe geçeceğiz bilezik bozma kafasında beyefendi.10 bin çekeriz kredi bozamayız bilezik falan dedim.hık mık yapıyor.
Ayh kızlar tepem atık:)Kusura bakmayın valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?