- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Ne güzel tüm borçların bitiyor canım hemde bu kadar kısa bir zamandaelden aldıgım borcun 2000 ı hazır sımdılık gerıye 1000 lıra kaldı
onuda maaş alınca ustune tamamlıcam
ınsallah bıtecek
sadece 3 altınım kalacak
onu da elıme gectıkce alıcam ınsallah
asıl borc duruyor ama canım ev kredısıNe güzel tüm borçların bitiyor canım hemde bu kadar kısa bir zamanda
Seni tebrik ediyorum
Azmin sonu başarı
Seni çok çok Örnek almam gerek
tam altını 810dan aldımNe kadarvdusmus kaca dusmus
yani o kadar değilim ama feci plancıyım sormaOglaklar cok tutumlu olur kurallari olur duzenlidirlwr yani kovalarin tam tersi:)
Kovayim cnm ve tum ozelliklerini tasiyorumipeqbojuqu sen kova mısın
sanırım ben oglak gorunumlu kovayım duzenım yok
kurallarım yok ama olsun ıstıyorum bu da bişey sonucta ama
Hayirli bereketli olsun.avuc dolusu cil.cil altinlarin olsun darisida bana olsuntam altını 810dan aldım
Kupeyi kaca aldin.off off ben çok harcadım bugün. arkadaşımın kızı için altın bir küpe aldım tam altın alırken toplam 1880 lira ödedim 2 altın aldım. bugün hamilelik değerime baktırdım yüksek çıktı maşallah belki ikizdir dedi annem iki altın aldım koydum kenara onlar için. artık bir bebiş varsa iki altında onun olur
ev güvenli değilse sorun ben annemin kasasına koyacağım bankada.Hayirli bereketli olsun.avuc dolusu cil.cil altinlarin olsun darisida bana olsun
Yalniz kizlar soyle bir sikintim var ben altin alsam ev cok guvenli degil ve evdekilerede soylemeyi dusunmuyorum.
Alip ablamami versem o saklasin benim adima celik kasasi var enistemin burosunda.yine sikinti su ki ablam tipik oglak burcu ben herhangi birsye icin bozdurmaya kalksam hayir dokunma biriksin dernapsamki
Bende çok planciyimdir..Çoğu olmaz ama hep plan yaparım. .yani o kadar değilim ama feci plancıyım sormaA planı yoksa B planı
Ihh baktim google tanimiyor ark.hic bir bilgiye ulasamadim.ipeqbojuqu canım arkadaşının adını soyadını yaz Meb yaz görev yaptığı okulun sitesinden bakarsın görevde mi diye.. ayrıca altın konusunda da bankadan Alman daha güvenli oluyo.. çalınma riski Yok. İnt bankacılığından tık tık alıyorsun.. hatta bazı bankalar ne kadar paran varsa o kadarlık altın veriyi.. 1.2 gramlık altın alabiliyorsun mesela :) tavsiye ederim
senin burcun ne beybisiOglaklar cok tutumlu olur kurallari olur duzenlidirlwr yani kovalarin tam tersi:)
Kovayim ben canisi seninki nesenin burcun ne beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?