Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım netten altın olayını anlatur mısın? yani ordan altın alınca reel altın olmuyo galiba aldığın altının değeri kadar hesaba mı yatıyor para? noliyy yani tam olarak.

saol canım sorduğun için:) bugün annemle teyzeme oturmaya gittik. yeni eve döndük sayılır. evet annemlerle kalıyorum eşim gittiğinde. şanslıyım gerçekten ailem burda olduğu için. 5 ay önce antalyadan buraya taşındılar. yoksa antalyaya yine giderdim yanlarına sanırım çünkü eşim hayatta tek başıma evde izin vermez.
eşimden haber aldım çok şükür. gittiği yerin yerel saati burdan 8 saat geride. o yüzden biraz sıkıntı oluyor haberleşmek.
senin eşin de mi seyahat ediyor. tek başına mı kalıyosun

Hayırlı akşamlar kızlar
Kısaca bahsedeyim kendimden pat diye konuya girmeyeyim
Egeliyim 4 yıldır doğuda görev yapıyorum
Kendimce birikim yapıyorum ki bu genelde altın üzerine oluyor, aileme de yardım ediyorum
Bekarım daha doğrusu nişanlıyım
böyle işte
Bugüne gelecek olursak 50 tl market alışverişi yaptım ama benim ev arkadaşım var yani 25 tl benden gitmiş oluyor:))

Hem de nasıl tutumlu
İlkokulda bile babam 1 tl verdiyse illa ki onun yarısı birikime atılacaktı:))

Cok hec 15 tl harcadim geldim cips cola cikolata aldim:)
Kiz eniste ne is yapiyor uluslararasi.
Sende git gezersin cikolata ve parfum iste gelirken getirsin:)
ben sana alma deyom sen gidip aleyon hıııh ye de kilo al inşallah.
hep şehir dışına giderdi ilk kez yurt dışına çıktı. keşke gitsem belki ilerde olur. iyi fikir hee dur parfüm isteyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…