- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Heheh hangi ulkede :)ben sana alma deyom sen gidip aleyon hıııh ye de kilo al inşallah.
hep şehir dışına giderdi ilk kez yurt dışına çıktı. keşke gitsem belki ilerde olur. iyi fikir hee dur parfüm isteyim:))
Nienkiz ben cok egleniyorum o diziyi izlerken:)ne biçim dizi:/ :))
amerika'da. özlüyoruz aşkımız depreşiyor iyi oluyor o bakımdan:)) heveet hepiciği doğru:) çalışmak istiyorum ama bakalım memurluk olursa.Heheh hangi ulkede :)
Ama iyi olur arada kisa ayriliklar ozlersiniz.
Sen calismiyosun sanirim unv mezunuydun .ne cok sey ogrenmisim hakkinda ben bile aimdi farkettim
yok annem dışlama mışlama yok gelın hepberaber nasıl bırıkım yapıyosak temızlıgıde yaparız evelAllah.hemso bunlar bizi disliyor kozmik oda kirmuslar toplantilaeini orada yapiyorlar bizi dislamislar
Ona gore bizbize yetmeliyiz
evet canım bazn sehırdısı bazen ulke dısı cok sık seyehate gıdıyor hatta persembe yıne gıdecek cuma donecek zor oluyor yazın da hep gıttı hep annemlerde kaldım bendesaol canım sorduğun için:) bugün annemle teyzeme oturmaya gittik. yeni eve döndük sayılır. evet annemlerle kalıyorum eşim gittiğinde. şanslıyım gerçekten ailem burda olduğu için. 5 ay önce antalyadan buraya taşındılar. yoksa antalyaya yine giderdim yanlarına sanırım çünkü eşim hayatta tek başıma evde izin vermez.
eşimden haber aldım çok şükür. gittiği yerin yerel saati burdan 8 saat geride. o yüzden biraz sıkıntı oluyor haberleşmek.
senin eşin de mi seyahat ediyor. tek başına mı kalıyosun
hadı hepberaber gardaşlarYok be kızlar ... Ayyyy neden dışlayalım... Herkesler toplaşsın... Temizliğe gidiyoruz
yok ben o kadar degılım canım yınede harcamaya kıyamazdım ama daha cok harcardımHem de nasıl tutumlu
İlkokulda bile babam 1 tl verdiyse illa ki onun yarısı birikime atılacaktı:))
ay ben gecen sene ızlemedıgıme pişman oldum bır sezonu bıtırmıstım bır haftada yazın sımdı de ızlıyorum canım evet cok tatlılar bu arada mahır hıc almanyada uzun sure yaşamamıs ama ne kadar guzel rol yapıyor sankı Alman gıbıhayat şarkısı'nı izleyen var mı? çok tatlı mahir ile Hülya ya :)
Kizlar siizn esler ne is yapiyor cidden merak ettim uluslararasi calisyorlar anlasigim kadariylayok annem dışlama mışlama yok gelın hepberaber nasıl bırıkım yapıyosak temızlıgıde yaparız evelAllah
evet canım bazn sehırdısı bazen ulke dısı cok sık seyehate gıdıyor hatta persembe yıne gıdecek cuma donecek zor oluyor yazın da hep gıttı hep annemlerde kaldım bende
hadı hepberaber gardaşlar
yok ben o kadar degılım canım yınede harcamaya kıyamazdım ama daha cok harcardım
ay ben gecen sene ızlemedıgıme pişman oldum bır sezonu bıtırmıstım bır haftada yazın sımdı de ızlıyorum canım evet cok tatlılar bu arada mahır hıc almanyada uzun sure yaşamamıs ama ne kadar guzel rol yapıyor sankı Alman gıbı
yeni şeysi dı mı? bu kız kanald.de ve showtv.de bı kac dızıde kotu roldeydı yıne burda kotu roldeBeth18 zor oluyor ayrı ama napalım buna da şükür.
evet ya mahir 10 numara:) bıy bıy:)) ama şu aşık olduğu kız çok çirkin ya çok mu aramışlar öf yönetmenin torpillisi heralde:/
benımki möhendisKizlar siizn esler ne is yapiyor cidden merak ettim uluslararasi calisyorlar anlasigim kadariyla
yok aşkım o taraflarda degılızBeth18 eşin hataylıydı dimi? bu taraflarda mı oturuyorsunuz? kız bizimkiler aynı yerde çalışıyor olmasın:)
yok yok takarlar merak etme ruyalar tersıne cıkarmıs senın cıl cıl altınların olcak ınsallahBurada altin filan cokca konusyoruz ondanmi bilemiyorum dun ruyamda ben evleniyordum ama taki merasimi yapilmiyordu:/
Sinir oluyodum biz herkesin dugunune goturyoz bana niye taki hic yok diye:)
ben hıc anlamıyorum ama bımden gecen 5 kıloluk yagımı almıstım herhangı kotu bır ızlenımım olmadı ıyıy şimdi sırf buyuk markete gıttık dıye yudum aldım bımde 5 kıloluk soley.dı dımı? kac tl?kizlar sivi yagg ne. kullaniyorsunuz bimden almayi dusunuyirum var mi deneyenn
ben daha once kullandim memnundum kayibvalidem begenmedi 23 liraydi son baktigimda cok olmadi bakaliben hıc anlamıyorum ama bımden gecen 5 kıloluk yagımı almıstım herhangı kotu bır ızlenımım olmadı ıyıy şimdi sırf buyuk markete gıttık dıye yudum aldım bımde 5 kıloluk soley.dı dımı? kac tl?
Benim kayinvalide kullanıyor bimin yağını sole güzel bence bende yudum kullaniyorm .bugünkü harcamam 16 tl turşu,ekmek,bide 2 barbunya konserve.birgün bende buraya bugün 0 harcama diyecek miyim acaba,elektrik süpürgem bozukdu yenisini alacam sizler hangi markaninkini kullaniyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum:))kizlar sivi yagg ne. kullaniyorsunuz bimden almayi dusunuyirum var mi deneyenn
Biryag yada yudum kullaniyorum.kizlar sivi yagg ne. kullaniyorsunuz bimden almayi dusunuyirum var mi deneyenn
Benim ihlas robotum var ama surekli kullanmiyorumBenim kayinvalide kullanıyor bimin yağını sole güzel bence bende yudum kullaniyorm .bugünkü harcamam 16 tl turşu,ekmek,bide 2 barbunya konserve.birgün bende buraya bugün 0 harcama diyecek miyim acaba,elektrik süpürgem bozukdu yenisini alacam sizler hangi markaninkini kullaniyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum:))
Evet cnm 23.90 idi sanirim.ben daha once kullandim memnundum kayibvalidem begenmedi 23 liraydi son baktigimda cok olmadi bakali
tsk ederim bende biryag kullaniyorum ama 30 lira olmus bir iki yere baktimdaBiryag yada yudum kullaniyorum.
Ama indirimde bulamadim.
Bimdeki soleyide kullandim,orkide de kullandim.
Ama aliskanlik hep elim biryag yada yuduma gidiyo.
İndirim bakiyorum bende.
bende bazi yemeklerde kullaniyorum zeytinyag kokuyor ben tereyag ve aycicegi katiyirum aliskanlik olduben artık zeytinyağı kulllanıyorum bütün yemeklerde. sadece kızartmalarda ayçiçek yağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?