Sonradan tadilat cok zor oluyo yakızlar moralım cok bozuk
evımızı pahalıya almıstık yaklasık 20 bın kazık yedık dıyebılırım
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
bende ıcıne hıc bısey yaptırmayıp sonra mı yaptırsak dıyorum
cunku o kadar paramız yok malesef
ne yapsam bılemedım bı akıl verın bana
aynen katılıyorum co zor gercekten ustalar ıslerını dogru duzgun yapmaması da cabası. sagol yorumun ıcın bakalım bı kac kısıye daha gosterelım ne dıyeceklerSonradan tadilat cok zor oluyo ya
Tekrar esyalari oda oda tası icinde cektigin pislik cabası
Cok sıkıstızmazsa sizi(yani öderken cok zorlanmazsanız) yaptırın temiz temiz oturun
aynen katılıyorum co zor gercekten ustalar ıslerını dogru duzgun yapmaması da cabası. sagol yorumun ıcın bakalım bı kac kısıye daha gEvin hayirli olsun Amelia. Bencede imkanin varsa eve girmeden yaptir. Benim oturdugum evin balkonu sonradan yapildi ve bir duvara kapi yaptilar. Onun yeri kirilirken benim ev tozdan görülmez oldu. Insaat temizligi esya evin icendeyken cok zor.
Estagfurullah Alıntı yapınca icine yazmissinizdir muhtemelenYa benim mesaj niye amelianin mesajina karisti? Acemilik kötü bisey yahu.
Çeşme çok güzel hep iç geçiriyorum inşallah tatilimiz var temmuzda çeşme Alaçatı tarafında :) yazlık zor ama 3 senedir gidiyoruz ama doymadikZor degil bence sadace zaman ve irade.
Dedigim yerde evler ucuz fakat arsalar ucuk
Arsa+ev tabiki daha pahaliya geliyo
Benim istedigim yerde yazlikcilar oluyo kışın pek yasayan yok
Sakin olmasindan ve maddiyatdan sebep seviyorum orayı
Bide su var acikcasi
Ben yazlik alicam mesela bir yazlik ilden heryerden insan var orda illa ve kalabalik ben böyle istemiyorum.
Ben sevdigim yerden ve sakin olsun istiyorum.
Gecen yıl cesmedeydik evler nasil pahali uuw!
Akcakoca taraflari uygun
Canakkalede guzel (fiyatlarini bilmiyorum)
Balikesir taraflarida güzel.
Bende cok sevdim hele butikleri sokaklari kalesi cok sevimliÇeşme çok güzel hep iç geçiriyorum inşallah tatilimiz var temmuzda çeşme Alaçatı tarafında :) yazlık zor ama 3 senedir gidiyoruz ama doymadik
Kale güzeldi dondurma, geceleri ,sakız adası balıklı ev ve daha nelerrr :)Bende cok sevdim hele butikleri sokaklari kalesi cok sevimli
Dondurmalarini bende özledimKale güzeldi dondurma, geceleri ,sakız adası balıklı ev ve daha nelerrr :)
Az kaldı az :)Dondurmalarini bende özledim
Damla sakizli
Balli bademli ayy olasa yerdik.
Biz bu yaz mugladayizAz kaldı az :)
Biz çeşme den başka bi yere gitmiyoruz erikli ye gittik hiç memnun kalmadık geçen seneBiz bu yaz mugladayiz
Hersene baska yer gezmeye devam
Ben oteli cok sevdim yine cesmeye gitsem orda kalirimBiz çeşme den başka bi yere gitmiyoruz erikli ye gittik hiç memnun kalmadık geçen sene
Aynen benim eşim de kafasına nereyi koyarsa biz ordayız tüple dalış yapıyo kendisi benim su fobim var maksat güneş görüp eğlenmekBen oteli cok sevdim yine cesmeye gitsem orda kalirim
Ama esim farklı yerler kesfetmeyi seviyo
Bi tane yer buldum ölüdeniz mevkinde bakalim.
GüzelmisAynen benim eşim de kafasına nereyi koyarsa biz ordayız tüple dalış yapıyo kendisi benim su fobim var maksat güneş görüp eğlenmek
Aa aynı benim adam erkek işte ne olcak hehehGüzelmis
Benim esimede herseydahil olsun camurdan olsun
İyi gecelerAa aynı benim adam erkek işte ne olcak hehehgörüşmek üzere iyi geceler efenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?