insAllah Rabbim herkese nasip etsin.Mrhaba kızlar işten daha yeni çıktım uykum var koştur koştur hayat yaşıyoruz valla dur durak yok hiçBu arada birazdan bankaya gidiyorum kredi faizleri düşmüş kızlar değerlendiren şanslı şu devirde ev almak zor kıracı olmak daha zor . İnşallah bizde alırız ev ya hiç bu kadar düşmemişti krediler
Mrhaba kızlar işten daha yeni çıktım uykum var koştur koştur hayat yaşıyoruz valla dur durak yok hiçBu arada birazdan bankaya gidiyorum kredi faizleri düşmüş kızlar değerlendiren şanslı şu devirde ev almak zor kıracı olmak daha zor . İnşallah bizde alırız ev ya hiç bu kadar düşmemişti krediler
Insallah alırsınıZ. Ev almak önemli zor oluyor ama gerekli birşey bunun yaşlılığı da var. Yaşlanınca kirada oturmak daha zor. Krediler kaça düşmüş. Ziraat bankasında 0.99 a düştü fakat şartlı bu. Yeniden mi düşüş oldu
Şuan 0.99 dan çekiliyor konut kredileri şartlı olan değil bu canım 1 haftadır var bu düşüş daha yeni yani 180 aya kadar çekebiliyosunInsallah alırsınıZ. Ev almak önemli zor oluyor ama gerekli birşey bunun yaşlılığı da var. Yaşlanınca kirada oturmak daha zor. Krediler kaça düşmüş. Ziraat bankasında 0.99 a düştü fakat şartlı bu. Yeniden mi düşüş oldu
Şuan tam ev alınmalık ama işte böyle zamanlardada hep sorun sıkıntı çıkıyor maalesef ... ortak eve hiç girme derim sonra sorunlar olabilir lelliminsAllah Rabbim herkese nasip etsin.
Ben de acayip heveslendim.
Ortak eve karsiyim fakat memleketden kardesimle ikimiz ev alacak kadar para cikarabiliyoruz.
Ama sanirim 10'ar bin kredi cekmemiz gerekecek.
Tam suan bulsakda alsak diye umutlandik.
Memlekete gidince bi evlerin fiyatlarina bakacağız.
90bine ev satilmis deniz kenari haberimiz olmadi.
Olsaydi degerlendirebilirdik.
Kısmet bakalim.
Rabbim herkese nasip etsinŞartlı olan 0.79 belli firmaların yaptığı konutlardan alırsanız her ev için geçerli değil.A firması A semtte yaptığı konutu satıyor onu alacaksanız 0.79 diğer normal konut alımı 500000₺ ye kadar 0,99 faiz oranı
Şartlı olan ne canım?
Şuan 0.99 dan çekiliyor konut kredileri şartlı olan değil bu canım 1 haftadır var bu düşüş daha yeni yani 180 aya kadar çekebiliyosun
Benim oğlum 50 günluktü fıtıkla birlikte ettirdim sünnetini mevlüt okutcam bende insallah evim çok sıcak eylül gibi yapabilirsek istiyorum biraz maddi durumları toplarsak insallah sünnetlik giydirmek istiyorumRabbim herkese nasip etsin
Bizde bakmaya başladık
Annemlere merkezden alıcax
Banka ile görüştük
Borca girecez ama borç olmadan olmuyor şimdi anneme ilerfe oğluma yatırım olacak inşallah.
Selam kızlar
Eve dönmem yaklaştıkça kafam ev işleri ile dolmaya başladı.
Bir yandan stok yapıyorum bir yandan kışlık ne hazırlasam diyorum.
Oğluma perde aldım bjk li sünneti seneye düşünüyoruz ama kısmet sıradan bir perdrsi vardı bu yıl takmam idare edilsin temiz temiz asıcam. Salonada perde istiyorum uygun fiyatlı birşey bakıcam
Oğlun kaç yaşında canım bizde evde mevlüt yapcaz kapıya da davul zurna istiyorum dedi gördüklerinden özenmiş babası getirtirim dedi 15 20 dk çaldırcaz. Seneye 5 yaşında olacak oğlum sünnetlik alıcaz masraf olucak tabi canları sağolsunBenim oğlum 50 günluktü fıtıkla birlikte ettirdim sünnetini mevlüt okutcam bende insallah evim çok sıcak eylül gibi yapabilirsek istiyorum biraz maddi durumları toplarsak insallah sünnetlik giydirmek istiyorum
3.5 yaşında canim bi animiz olsum giyip dolastirmak istiyorum bende sultanahmette fln bi yerde gördüm kaftani fln ta kim 200 250 ddi deisiyo modele göre kiralayanlarda varmış ilk dogum mevlütünde şehzade takim almış babası 1 kes giydi dolapta duruyo öyle kiralayabilirim sünnetligiOğlun kaç yaşında canım bizde evde mevlüt yapcaz kapıya da davul zurna istiyorum dedi gördüklerinden özenmiş babası getirtirim dedi 15 20 dk çaldırcaz. Seneye 5 yaşında olacak oğlum sünnetlik alıcaz masraf olucak tabi canları sağolsun
Kiralamak çok mantıklı ama biz küçük yerdeyiz kiralayabilceğimiz bir yer yok. Çok gereksix yer kaplıyor sonra3.5 yaşında canim bi animiz olsum giyip dolastirmak istiyorum bende sultanahmette fln bi yerde gördüm kaftani fln ta kim 200 250 ddi deisiyo modele göre kiralayanlarda varmış ilk dogum mevlütünde şehzade takim almış babası 1 kes giydi dolapta duruyo öyle kiralayabilirim sünnetligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?