Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bdv de bi konu var
Haftada 100 tlden arttırırım diyor millet ya
Ayh bayılazamm
Ben kapıdan cıkıyorm 100 tl gidiyor
Bende mi sıkıntı var
Sıkıntı piyasa da bı markate gittim 30 TL verdim geldim yapcak bişi yok yüz liranın ne değeri var ki

Bugun cok darlaniyorum nefes alirken
Karnim pörtledi yine.
Ben az yicem diyorum evren resmen ye diyor.
Arkadasim bugun borek yapmis, tatli yapmis kiyamam eskikasar köy yagi peyniri bali.
organik ne varsa hazirlamis.
Bacim naptin sen dedim dr. kiziyo hizli kilo aliyosun diye dedim.
cok bilmis o diyo 2.5 kilo 5.ayina girmisin nesi cok diyo.

Bir anda almama dedi ya.
Ozaman tasinma vs tempo vardi stres vardi
Bi de bebe buyuyo oyyy ben ne ediiim

Selam kızlar
İş çıkışı markete gittim ekmek süt ve açbitir salam aldım 7,45 TL harcadım
Canım puding istiyo evde kaç zamandır duran puding vardı onu yapcam hadi süt almışken poaça da yapıyım eşim gece işe götürür dedim kadınlara durmak yokkkk günlerdir elimin gitmediği ütülerimi de yapcam artık çok kararlıyım

Ay bir poğaça uğruna başıma gelen mutfağın batmadık yeri kalmadı mayalı poğaça benim neyime.
Kimseden ses yok bu akşam kızlar nerelerdesiniz

Merhaba canım bende başvuracaktım nasıl bi uygulama yaptınız rica etsem anlatır mısın

Merhaba canım bende başvuracaktım nasıl bi uygulama yaptınız rica etsem anlatır mısın
Önce e devletten eşim başvuru yaptı gün içinde mesaj geliyo e devletten de kontrol edebiliyosun onaylanırsa ziraat bankası IBAN no geliyo oraya parayı yatırıyosun 2+1 için 50ü TL 3+1 için 1000 TL yatırılıyor sonra kura olcamış işte eğer ev çıkarsa yüzde onunu peşinat veriyorsun 140binlik ev çıkarsa örneğin 14bin TL yatırıyosun tabi başta yatırdığın parayı düşerek ev bitince ödemeye başlıyorsun ziraat bankası 0,49 dan kredi kullandırıyomuş kalan tutar için eğer kurada ev çıkmazsa başta yatırdığın parayı geri alıyomuşsun tabi benim oturduğum ilde proje açıldığı için başvurabildik her ilde var mı bilmiyorum

Bizim burda da var canım ama benim banka hesabım yok o yüzden e devletten yapamam başvuru netten baktım şimdi ikametgah kimlik fotokopisi ve SGK kaydı istiyorlarmış ayyyyyyy inşallahhhh çıkar yaaaa ilk defa heveslendim inşallahhhh size de çıkar sen hangi ildesin

Hesabın olmasına gerek yokmuş onlar TOKİ için IBAN açıyolarmış canım
Aydın'da yaşıyorum ben

Merhaba kızlar
Spordan geldim yemek hazırladım
Duşa gir çık bu saat oldu
Çok yoruldum
Ama çok fark ettim bayağı inceldim
Gelirken tam buğday ve ekşi mayalı ekmek aldım oğluş simit istedi onu aldım 9 tl verdim
Spor salonu
İşyerime yakın mesafede park yeri bulmak zor olduğundan taksi ile gidiyorum . Dönüşte aracıma kadar bıraktırıyorum ara sokak nolur nolmaz. Korkuyorum bir sürü şey duyuyoruz
30 tl de taksiye verdim .
Eşim kolesterol den dolayı sebze yiyecek.Beyaz ekmek yasak
Artık dedim bana arkadaş olursun
Eskiden burun kıvırıyordu
Baktım kuzu kuzu yiyor
Bamya
Mercimek çorbası
Salata
Nar temizledim

yok ya bacım ya bizim gelirde sikinti var ya da biz müsrifiz
Ya hic mi hediye almazsınjz diyorm
Kimseyle oturup kalkmam o yüzden almama gerek kalmıyor demis kadın
Bende 2 yigen 1 cocuk var
3 cocukla 100 tlyi kapıdan cıkarken bitiriyorum
Özetle evden cıkmıyorm diyorlar
O is bana gelmez

Konuyu bulamadım linki paylaşırmısın canım merak ettim :)

Konuyu bulamadım linki paylaşırmısın canım merak ettim :)

Başınız sağolsun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…