Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kardesimin de kvde benim ki ihtiyac anında ortda yoklar.Sadece onunkinin maddi durumu iyi yagdırıyor.Manevi destek ikimize de annemlerden.Ki onlarda ellerinden geldikce yaparlar maddi destek cocuklara.
Haklı da olsak laf söyleme hakkımız yok
Bu bide agır konusmus anneme

Ay bide aksam aksam bi arkadas canımı sıkıyor wp gruplarında
Milletin agzının ayarı yok yeminle.
1 yasında bebegi var hemen yapcakmıs 2.yi
Hayırlısı olsn erken değil mi dedik
Tatlım ben normal dogurdum bizde öyle sıkıntılar yok diyo
Ben uzayda dogurdm hey Allahım
Yıl olmus 2020 hala normal dogum yaptım havası atanın agzına cakacam 2 tane ,dha da doguramıcak
Ben 4100 gr cocuk dogurdm neremden cıkarayım onu pardonda töbe töbe
Kısmetinde varmıs dogurmussun
Bizimkilerde icerde kalmadı sükür
Bi normal dogum,bide emiyor mu konusundan illahlah geldi.
Bak gece gece atarladım yine

İki gündür işle alakalı eğitimdeydim. İş yerine inip işlerimi toparlayıp eğitim alınacak otele doğru gittim. İnsanın altında arabası olması kadar güzel Bi rahatlık yokmuş. Geçen yıllara yanıyorum tembellik etmişim. Bu sayede istediğim saatte işe gidip işlerimi bitirip istediğim saatte çıkabiliyorum.
Ama herzaman bunu yapmıyorum, yakıt tasarrufunu da düşünmem gerek ama dimi :)
Kızlar eşim ufak bi ek işe başladı. Belli gıda markaların standı kuruluyor ya marketlerde işte o standı cuma dan markete teslim edip orda duracak kızlara işlerini anlatıyor, pazar akşam da standı sağlam Bi yere koyuyor.
Stand dediğim ufak bi masa gibi birşey Bi de mini fırın. Geçen haftasonu Bi arkadaş arayıp teklif etti eşimde Bi denim dedi.
Hiçbir zorluğu yok. 2 günlük Araç kirası, yakıtı ve 3 günlük yevmiyesi hesaplanacak. Bu haftasonu da aynı iş çıktı. Meğerse eşi artık bu işte supervisör yapıp artık onunla çalışmaya karar vermişler.
Devamlı olursa bize güzel Bi katkı olacak inşallah.

Normal dogunca ne oluyomus ki sezeryanda ust uste yapan cilgin cok

Eğitimden Sonra eve geldim sonra da çıkmadık, yarın Bi kuaföre uğrarım belki de bi Lcw ye gidebilirim değilim yapacağım iki parça çocuk kıyafeti var. Eşimle haftasonu Bi program yapamıyoruz yaa. Ne yapsak diye düşünüyoruz ama hep evde çakılı kalıyoruz. Siz haftasonları neler yapıyorsunuz önerileriniz neler kızlar

Hadi hayırlısı cnm

Selamlar Kızlar.
Bizim bir akraba 3 yıl önce eşini öldürdü namus cinayetinden 2 çocuk yuvada
Çok kızıyoruz çok hem kendini yaktı hem kadını yaktı.Boşa gitsin ne öldürüyorsun elin kızını kötü ise yol ver gitsin. adamın ilk evliliği idi kadının 2.ci evliliği.15 yaşında kaçmış evlenmiş çocuk yapmış baba evine dönmüş.Sonra da bizim akraba ile tanıştırıyorlar arada yaş farkı da baya vardı.9 yıllık evlilerde.Böyle talihsiz kötü bir olay oldu.Biri 3,5 Yaşında biri 7,5 yaşında 2 çocuk kaldı bir de kadının ilk evliliğinden kızı kaldı şu an 16 yaşında felan.Olaydan sonra 40 gün baktık.2 amcası 1 halası vardı yengeler bakmaz tabi çalışıyorlar halanın da 2 kızı vardı sorunları vardı o da bakamadı yuvaya verildi çocuklar.O çocukları bırakıp geldiğimiz günü hiç unutmuyorum ağlayarak gelmiştik.
Benim iş arkadaşım yuvada büyümüş sonra memur olmuş onum vesilesi ile yerleştirdik
Aynı yerde kalıyorlardı
Sonra sevgi evine aldılar çok akıllı çocuklar o deli anne babadan hiç olmamışlar sanki.Bu çocuklara yazık olmasın ev ortamında büyüsünler diye ev ortamına yerleştirdiler.
Her ay görüş günü gidip görüyoruz ama bayadır benim sıkıntılardan sonra gidememiştim.
Okullar tatil diye halası almış 1 hafta baba tarafında 1 hafta da anne tarafında kalacaklar
Bugün çocukların yanına gittik akşam eve getirecektik yarın gezdirelim yemeğe çıkartalım üst baş alalım dedim.Amcaları kahvaltıya alacakmış gezdireceklermiş yengeleri yarın izinli diye.Biz de yarın akşama doğru alırız artık.Arabayla gezdiririm alışveriş merkezine götürürüm yemek yediririm kitap ,oyuncak,kıyafet alırım çocuklara
İzin alabilirsem hafta içi 2 gün de izin alıp vakit geçiririm onlarla.Bu hayatta hiç birşey olmaz dememek lazım.Böyle bir olay nasıl oldu anlamadık insanın başına herşey gelebiliyor demek bu hayatta

annem için arkasından da bir laf desem içim cız eder. Belki ayrı şehirlerde olduğımuz içindir bilmiyorum ama asla kırmak istemem. Onların hakkını ödeyemeyiz. Ben hep hem anne hem baba olduğu için de hiç ödeyemem diye düşünüyorum. Kırmasaydı keşke kadını ya. Üzüldüm

biz standart kızı avm ye oyun yerlerine götürüyoruz ya da arkadaslarla gidip geliyotuz. istanbulda pazar günü ne yapılabilirki soğukta çocukla. Bir de kalabalık ve trafikte bu aralar da dikkat ediyoryz çok hastalık salgın varmış domuz gribi ve uyuz hastalığı bu hafta goturmemeye karar verdik

Yazik olan cocuklara oluyor bir sucu yokken. Dunyaya gelirken bile hicbirseyden habersiz kimse sormadan baskasinin karariyla iste. Bu cahilce davrananlara ben de kiziyorum bosa gitsin ya öldürmek nedir yahuuuu. Bu bilinçle işte çocuk da yapıyorlar peşpeşe. Çünkü o çocuğu geleceğini düşünen yokki. Maksat çocuk yapmış olmak olsun.

Bazı insanlar hiç evlenmemeli

Gunaydınnn
İyipazarlar
Kahvaltıya cıkcaktık,koci 11.30 da kalkınca cıkmadık.
Kıymalı yumurta yaptm,peynir zeytin köy ekmeğim vardı.
Kociyi sehrin bi ucuna Muradiyeye tahanlı almaya yolladım
Ceza sana git bana ordan tahanlı al dedim
Meshur biziim burda.
Kahvaltıya gideydik daha iyidi diyo
Kahve yaptm kıza süt sagdım,uyuttum.
Kahve iciyoruz
Öglen cıkarız biraz.

Dün aksam 7 de kapattim bisi yemicem dedim kardesim saat 9 da elinde pastayla geldi bir de karadutdan frambuazli karamelli falan
Gelde yeme ulan.
Herkes birlik olmus kilo al! al kilo! kilo! kilo! diye etrafimda sanki.
Yemicem len yapmayin soyle seyler olom dedim.
Ye ye nerene almissin kilo diyorlar
Goruntude cok bariz degilde tartida +6
Demin 1 dilim daha gommus olabilirim oglen yemegi yemicem.
Ara ogun ve aksam yemegi yapicam direk.

Pasta bitsede bende kurtulsam bu zulumden
Biri gelse yedirsem falan.
Pazara cikasim vardi ama usendim
Esim zaten dun meyve falan almis süt alacaktim.
Ben sana sutcuden alirim cikma sen dedi
O da disari cikmim die kolluyo bisi olcak diye ödü kopuyor.

Köfte patates yapicam.
Pilav var
Tursu kavururum.
Oglanda yer hem kofte patates.

Kuşu saldilar yine zabah zabah ev supurmem gerek.
camasirlara kaldigim yerden devam edim.

Hayir olsunda anneannemlerin evini karisik gordum.
Daha once boyle karisik gormustum dedem dusmustu.
Simdide anneannem ameliyat olcak
Kalabalik gordum biz tabak hazirliyorduk ve un helvasi yaptik
Hayra yorim yine ama sanki cenaze evi gibiydi.

Annemde inaniyor senin ruyalarin cikiyo diyo.
Yazin anne biz Ekimde tasinicaz demistim anneme tasindigimi gormustum gercekden ekim sonu kasim basi tasinmistik.

Kızımı uyuttum eşim kaldı evde ben de hemen Bi kuaföre gittim Bi de bim e uğradım alışveriş yaptım. Bin in bebek bezini aldım denemek istedim. Kzımın bezi konusunda şanslıyım ne kullansa sıkıntı çıkmıyor, uzun zaman sleepy kullandık. İki ay önce a 101 markası aldık o da gayet iyi oldu, pişik veya kaşıntı birşey yapmadı. Şimdi bim markası aldım denicem o da sorun çıkarmaz ise devam ederiz. Kızım büyüyor artık o hassas dönemler geçti. Bimin baya uygunmuş, bakalım yarayacak mı bize.
Toz almak için o mavi silikonlu fısfıstan aldım, kefir aldım kızıma, el kremi, bulaşık süngeri, 55 tl binde bırakıp çıktım. Kuaför de 12 tl. 67 tl harcamış oldum. Eşimden 100 tl aldım 33 tl bana kaldı :)

Akşama kıymalı makarna yapim diyorum, yanına salata ayran. Bi de kurufasülye ıslattım akşam da onu yarın için pişirsem iyi olur. Bu ayı kapatmaya bugunü saymaz isek 11 gün kaldı. Ve nakitimiz 600 tl. İdare etmek zorundayız. Bendeki zula hariç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…