İyigeceler kızlar
Ay bizde moraller bozuk
Kardesim annemle kapısmıs yok yere.
Kadına ne laflar söylemis
Annem aradı agladı
Biseyler yazıyolar gruptan ben okuyana kadr kıyamet kopmus.
Aglattı diye annemi babam ara kayna bi posta
Olaysız günümüz yok vala.
Bende aradım, haklı da olsan(ki haklı değil)kadını aglatacak kadar laf söylenir mi?
Kadın pesimizde perisan oluyor dedim.
Bana da kızmıstır.
[/QUOTE
Inşallah çok uzamaz canim kırgınlıklar kötü oluyo aile içinde bazen büyükler fazla alınganlık yapabiliyorlar ama yinede alttan almak gönül kırmamak en güzeli ne guzel sağ salim basınızda anneniz babanızbizde ikiside yok
Normal dogunca ne oluyomus kiAy bide aksam aksam bi arkadas canımı sıkıyor wp gruplarında
Milletin agzının ayarı yok yeminle.
1 yasında bebegi var hemen yapcakmıs 2.yi
Hayırlısı olsn erken değil mi dedik
Tatlım ben normal dogurdum bizde öyle sıkıntılar yok diyo
Ben uzayda dogurdm hey Allahım
Yıl olmus 2020 hala normal dogum yaptım havası atanın agzına cakacam 2 tane ,dha da doguramıcak
Ben 4100 gr cocuk dogurdm neremden cıkarayım onu pardonda töbe töbe
Kısmetinde varmıs dogurmussun
Bizimkilerde icerde kalmadı sükür
Bi normal dogum,bide emiyor mu konusundan illahlah geldi.
Bak gece gece atarladım yine
Ay valla bilmiyorm onlar ana biz neyizNormal dogunca ne oluyomus kisezeryanda ust uste yapan cilgin cok
İki gündür işle alakalı eğitimdeydim. İş yerine inip işlerimi toparlayıp eğitim alınacak otele doğru gittim. İnsanın altında arabası olması kadar güzel Bi rahatlık yokmuş. Geçen yıllara yanıyorum tembellik etmişim. Bu sayede istediğim saatte işe gidip işlerimi bitirip istediğim saatte çıkabiliyorum.
Ama herzaman bunu yapmıyorum, yakıt tasarrufunu da düşünmem gerek ama dimi :)
Kızlar eşim ufak bi ek işe başladı. Belli gıda markaların standı kuruluyor ya marketlerde işte o standı cuma dan markete teslim edip orda duracak kızlara işlerini anlatıyor, pazar akşam da standı sağlam Bi yere koyuyor.
Stand dediğim ufak bi masa gibi birşey Bi de mini fırın. Geçen haftasonu Bi arkadaş arayıp teklif etti eşimde Bi denim dedi.
Hiçbir zorluğu yok. 2 günlük Araç kirası, yakıtı ve 3 günlük yevmiyesi hesaplanacak. Bu haftasonu da aynı iş çıktı. Meğerse eşi artık bu işte supervisör yapıp artık onunla çalışmaya karar vermişler.
Devamlı olursa bize güzel Bi katkı olacak inşallah.
İyigeceler kızlar
Ay bizde moraller bozuk
Kardesim annemle kapısmıs yok yere.
Kadına ne laflar söylemis
Annem aradı agladı
Biseyler yazıyolar gruptan ben okuyana kadr kıyamet kopmus.
Aglattı diye annemi babam ara kayna bi posta
Olaysız günümüz yok vala.
Bende aradım, haklı da olsan(ki haklı değil)kadını aglatacak kadar laf söylenir mi?
Kadın pesimizde perisan oluyor dedim.
Bana da kızmıstır.
Eğitimden Sonra eve geldim sonra da çıkmadık, yarın Bi kuaföre uğrarım belki de bi Lcw ye gidebilirim değilim yapacağım iki parça çocuk kıyafeti var. Eşimle haftasonu Bi program yapamıyoruz yaa. Ne yapsak diye düşünüyoruz ama hep evde çakılı kalıyoruz. Siz haftasonları neler yapıyorsunuz önerileriniz neler kızlar
Yazik olan cocuklara oluyor bir sucu yokken. Dunyaya gelirken bile hicbirseyden habersiz kimse sormadan baskasinin karariyla iste. Bu cahilce davrananlara ben de kiziyorum bosa gitsin ya öldürmek nedir yahuuuu. Bu bilinçle işte çocuk da yapıyorlar peşpeşe. Çünkü o çocuğu geleceğini düşünen yokki. Maksat çocuk yapmış olmak olsun.Selamlar Kızlar.
Bizim bir akraba 3 yıl önce eşini öldürdü namus cinayetinden2 çocuk yuvada
Çok kızıyoruz çok hem kendini yaktı hem kadını yaktı.Boşa gitsin ne öldürüyorsun elin kızını kötü ise yol ver gitsin. adamın ilk evliliği idi kadının 2.ci evliliği.15 yaşında kaçmış evlenmiş çocuk yapmış baba evine dönmüş.Sonra da bizim akraba ile tanıştırıyorlar arada yaş farkı da baya vardı.9 yıllık evlilerde.Böyle talihsiz kötü bir olay oldu.Biri 3,5 Yaşında biri 7,5 yaşında 2 çocuk kaldı bir de kadının ilk evliliğinden kızı kaldı şu an 16 yaşında felan.Olaydan sonra 40 gün baktık.2 amcası 1 halası vardı yengeler bakmaz tabi çalışıyorlar halanın da 2 kızı vardı sorunları vardı o da bakamadı yuvaya verildi çocuklar.O çocukları bırakıp geldiğimiz günü hiç unutmuyorum ağlayarak gelmiştik.
Benim iş arkadaşım yuvada büyümüş sonra memur olmuş onum vesilesi ile yerleştirdik
Aynı yerde kalıyorlardı
Sonra sevgi evine aldılar çok akıllı çocuklar o deli anne babadan hiç olmamışlar sanki.Bu çocuklara yazık olmasın ev ortamında büyüsünler diye ev ortamına yerleştirdiler.
Her ay görüş günü gidip görüyoruz ama bayadır benim sıkıntılardan sonra gidememiştim.
Okullar tatil diye halası almış 1 hafta baba tarafında 1 hafta da anne tarafında kalacaklar
Bugün çocukların yanına gittik akşam eve getirecektik yarın gezdirelim yemeğe çıkartalım üst baş alalım dedim.Amcaları kahvaltıya alacakmış gezdireceklermiş yengeleri yarın izinli diye.Biz de yarın akşama doğru alırız artık.Arabayla gezdiririm alışveriş merkezine götürürüm yemek yediririm kitap ,oyuncak,kıyafet alırım çocuklara
İzin alabilirsem hafta içi 2 gün de izin alıp vakit geçiririm onlarla.Bu hayatta hiç birşey olmaz dememek lazım.Böyle bir olay nasıl oldu anlamadık insanın başına herşey gelebiliyor demek bu hayatta
Yazik olan cocuklara oluyor bir sucu yokken. Dunyaya gelirken bile hicbirseyden habersiz kimse sormadan baskasinin karariyla iste. Bu cahilce davrananlara ben de kiziyorum bosa gitsin ya öldürmek nedir yahuuuu. Bu bilinçle işte çocuk da yapıyorlar peşpeşe. Çünkü o çocuğu geleceğini düşünen yokki. Maksat çocuk yapmış olmak olsun.
Bazı insanlar hiç evlenmemeli
Dun kardesime dedim onu o da 32 yasinda veririm vergisi parasi neyse diyoaaaa nasıl evlenmemeli Artık onun da vergisi varbir o eksikti. İşte böyle yok evlenin yok çocuk yapın bu olaylar daha da artacak. Yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?