He en iyisi sizsiniz fln de gec Allah'ım sezaryen olunca dogum olmuyormu toparlanmak daha zor hattaAy bide aksam aksam bi arkadas canımı sıkıyor wp gruplarında
Milletin agzının ayarı yok yeminle.
1 yasında bebegi var hemen yapcakmıs 2.yi
Hayırlısı olsn erken değil mi dedik
Tatlım ben normal dogurdum bizde öyle sıkıntılar yok diyo
Ben uzayda dogurdm hey Allahım
Yıl olmus 2020 hala normal dogum yaptım havası atanın agzına cakacam 2 tane ,dha da doguramıcak
Ben 4100 gr cocuk dogurdm neremden cıkarayım onu pardonda töbe töbe
Kısmetinde varmıs dogurmussun
Bizimkilerde icerde kalmadı sükür
Bi normal dogum,bide emiyor mu konusundan illahlah geldi.
Bak gece gece atarladım yine
Kolay gelsin cnm ev hanimliginin hafta sonu da yokDün aksam 7 de kapattim bisi yemicem dedim kardesim saat 9 da elinde pastayla geldi bir de karadutdanframbuazli karamelli falan
Gelde yeme ulan.
Herkes birlik olmus kilo al! al kilo! kilo! kilo! diye etrafimda sanki.
Yemicem len yapmayin soyle seyler olom dedim.
Ye ye nerene almissin kilo diyorlar
Goruntude cok bariz degilde tartida +6
Demin 1 dilim daha gommus olabilirim oglen yemegi yemicem.
Ara ogun ve aksam yemegi yapicam direk.
Pasta bitsede bende kurtulsam bu zulumden
Biri gelse yedirsem falan.
Pazara cikasim vardi ama usendim
Esim zaten dun meyve falan almis süt alacaktim.
Ben sana sutcuden alirim cikma sen dedi
O da disari cikmim die kolluyo bisi olcak diye ödü kopuyor.
Köfte patates yapicam.
Pilav var
Tursu kavururum.
Oglanda yer hem kofte patates.
Kuşu saldilar yine zabah zabah ev supurmem gerek.
camasirlara kaldigim yerden devam edim.
Bence de sezeryan daha zordur ya. Ben normal yaptim. Arkadasimla bi kac gün arayla yaptik o sezeryan oldu inan hic kiyaslamak aklima bile gelmedi bugune kadar kimseyle. Millet hep bi sidik yaristirma derdindeHe en iyisi sizsiniz fln de gec Allah'ım sezaryen olunca dogum olmuyormu toparlanmak daha zor hatta
Hayır olsun rüyan camımHayir olsunda anneannemlerin evini karisik gordum.
Daha once boyle karisik gormustum dedem dusmustu.
Simdide anneannem ameliyat olcak
Kalabalik gordum biz tabak hazirliyorduk ve un helvasi yaptik
Hayra yorim yine ama sanki cenaze evi gibiydi.
Annemde inaniyor senin ruyalarin cikiyo diyo.
Yazin anne biz Ekimde tasinicaz demistim anneme tasindigimi gormustum gercekden ekim sonu kasim basi tasinmistik.
Kızımı uyuttum eşim kaldı evde ben de hemen Bi kuaföre gittim Bi de bim e uğradım alışveriş yaptım. Bin in bebek bezini aldım denemek istedim. Kzımın bezi konusunda şanslıyım ne kullansa sıkıntı çıkmıyor, uzun zaman sleepy kullandık. İki ay önce a 101 markası aldık o da gayet iyi oldu, pişik veya kaşıntı birşey yapmadı. Şimdi bim markası aldım denicem o da sorun çıkarmaz ise devam ederiz. Kızım büyüyor artık o hassas dönemler geçti. Bimin baya uygunmuş, bakalım yarayacak mı bize.
Toz almak için o mavi silikonlu fısfıstan aldım, kefir aldım kızıma, el kremi, bulaşık süngeri, 55 tl binde bırakıp çıktım. Kuaför de 12 tl. 67 tl harcamış oldum. Eşimden 100 tl aldım 33 tl bana kaldı :)
Bizde de yok merak etmeSelamün aleyküm arkadaşlar cok guzel bir grup herkese tavsiye ederim ama benim oyle biriktirecek param yok olmuyo bogazımdan kıssam olmuyoisyan bayragi cekecem
İlk 6 ay sanırım prima kullandık. Sonra instagram dan mühendisin oğlu diye Bi sayfa takip ettim. Ordaki önerilere göre bezdir, kremdir şampuan dır denedim. Sleepy e de öyle geçtik. Ama işte Bi kaç aydır onu da değiştirdim. Bugun iki kere bin bezi değiştirdik şimdilik birşey yok. Acayip ekonomik 4 numarayız 44 lü 27 tl ye aldım sanırım.Ahh benim de kuaföre ihtiyacım var. Ben de uyutup kaçıyorum kuaföre. Şuan da saçlarım boyanacsk kardeşim geliyor ona boyatıcamkaşlarım karıştı ya onun için de gideceğimkuaföre.
Bez konusunda biz daha küçükken sleepy denedik hemen pişik yaptı. Hep prima aldım. Hala da devam ediyorum. Zaten bir kaç aya düşünüyorum tuvalet eğitimi. Havalar ısınınca.
Bende kzimi gece her kalktiginda emziriyrm :/ 4.5 aylik. Bazen emzik niyetine tutuyr sanirim azaltmak lazim?Emzirme işini baya azalttım bu arada. İki gündür iyi gidiyoruz. Folik asit i de almaya başladım.
Seninki küçükmüş ama, bırak bol bol emsin. Benimki 16 aylık hatta biraz daha fazla.Bende kzimi gece her kalktiginda emziriyrm :/ 4.5 aylik. Bazen emzik niyetine tutuyr sanirim azaltmak lazim?
Bende de yok kredi taksitleri kredi kartı öde fatura öde yetişmiyor bileBizde de yok merak etme
Eee peki nasıl biriktiriyorsunuzBizde de yok merak etme
Biz molfix alıyoruz diye duyar yiyoruz annemlerdenKızımı uyuttum eşim kaldı evde ben de hemen Bi kuaföre gittim Bi de bim e uğradım alışveriş yaptım. Bin in bebek bezini aldım denemek istedim. Kzımın bezi konusunda şanslıyım ne kullansa sıkıntı çıkmıyor, uzun zaman sleepy kullandık. İki ay önce a 101 markası aldık o da gayet iyi oldu, pişik veya kaşıntı birşey yapmadı. Şimdi bim markası aldım denicem o da sorun çıkarmaz ise devam ederiz. Kızım büyüyor artık o hassas dönemler geçti. Bimin baya uygunmuş, bakalım yarayacak mı bize.
Toz almak için o mavi silikonlu fısfıstan aldım, kefir aldım kızıma, el kremi, bulaşık süngeri, 55 tl binde bırakıp çıktım. Kuaför de 12 tl. 67 tl harcamış oldum. Eşimden 100 tl aldım 33 tl bana kaldı :)
Farkettiysen birikim,cil cil altın yazan yok cnm burdaEee peki nasıl biriktiriyorsunuz
Aynısını benim anlamda diyo neymiş sezeryanla doğum yapan yarım oluyormuş benmi istedim çok şükür sağ sağlık doğusunda herşeye raziyim herkese boşver gül geç cnmAy bide aksam aksam bi arkadas canımı sıkıyor wp gruplarında
Milletin agzının ayarı yok yeminle.
1 yasında bebegi var hemen yapcakmıs 2.yi
Hayırlısı olsn erken değil mi dedik
Tatlım ben normal dogurdum bizde öyle sıkıntılar yok diyo
Ben uzayda dogurdm hey Allahım
Yıl olmus 2020 hala normal dogum yaptım havası atanın agzına cakacam 2 tane ,dha da doguramıcak
Ben 4100 gr cocuk dogurdm neremden cıkarayım onu pardonda töbe töbe
Kısmetinde varmıs dogurmussun
Bizimkilerde icerde kalmadı sükür
Bi normal dogum,bide emiyor mu konusundan illahlah geldi.
Bak gece gece atarladım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?