Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar ben folik asit almaya başladım Bi kutu hamilelikten bu yana vardı evde. Saçlarım avuç avuç dökülüyor kızım hala emiyor ve koala gibi yapışıyor bana. Bi kaç gündür ay oldu uf oldu diye biraz azalttım emmesini ama illaki emiyor. Çok hızlı kilo veriyorum ve bünyem de acayip zayıfladı. Geçen akşam banyoya giderken tam klozete geçecem bayılmışım yüzüstü düştüm. Gözlerim karardı. Burnum falan şişmiş. Kan şekerim düştü gece boyu emdiği için. O akşamdan sonra azalttım emzirmeyi. Çok şükür yemek seçmiyor yiyor süt yoğurt falan da alıyor. Beni emmesi onun için artık çerez gibi birşey

Selamün aleyküm arkadaşlar cok guzel bir grup herkese tavsiye ederim ama benim oyle biriktirecek param yok olmuyo bogazımdan kıssam olmuyoisyan bayragi cekecem

He en iyisi sizsiniz fln de gec Allah'ım sezaryen olunca dogum olmuyormu toparlanmak daha zor hatta

Kolay gelsin cnm ev hanimliginin hafta sonu da yok

He en iyisi sizsiniz fln de gec Allah'ım sezaryen olunca dogum olmuyormu toparlanmak daha zor hatta
Bence de sezeryan daha zordur ya. Ben normal yaptim. Arkadasimla bi kac gün arayla yaptik o sezeryan oldu inan hic kiyaslamak aklima bile gelmedi bugune kadar kimseyle. Millet hep bi sidik yaristirma derdinde

Hayır olsun rüyan camım

Ahh benim de kuaföre ihtiyacım var. Ben de uyutup kaçıyorum kuaföre. Şuan da saçlarım boyanacsk kardeşim geliyor ona boyatıcam kaşlarım karıştı ya onun için de gideceğimkuaföre.
Bez konusunda biz daha küçükken sleepy denedik hemen pişik yaptı. Hep prima aldım. Hala da devam ediyorum. Zaten bir kaç aya düşünüyorum tuvalet eğitimi. Havalar ısınınca.

Bugün de evde geçirdik sadece eşim kısa bir süre kızı çocuk parkına götürdü. Elinde eldivenlerle gitti.bayağı soğuk ama dün akşam babası seni parka götüreceğim uyuyup uyanınca demişti. Bugün 8:30 da kalktı ilk dediği şey ‘hadi şimdi park’ oldu.
şimdi de eşim kardeşimi almaya gitti. Yemek yapavaktım evde olan şeylerle. Buzlukta bir kaç parça bişeyler vardı. Kardeşim eşime mesaj yazmış enişte bugün masterchefin menüsünde ne var diye. Masterchef diye eşimi kastediyor eşim de bişey yapma bakıcam ben dedi

İlk 6 ay sanırım prima kullandık. Sonra instagram dan mühendisin oğlu diye Bi sayfa takip ettim. Ordaki önerilere göre bezdir, kremdir şampuan dır denedim. Sleepy e de öyle geçtik. Ama işte Bi kaç aydır onu da değiştirdim. Bugun iki kere bin bezi değiştirdik şimdilik birşey yok. Acayip ekonomik 4 numarayız 44 lü 27 tl ye aldım sanırım.

Bugun kıymalı makarna salata ayran yaptım. Kayınım da geldi maç izlemeye, beraber yedik. Sonra kızım amcası ve babasıyla oynarken bim e uğradım kedidili, kremşanti, süt ve bi kaç malzeme daha aldım. Eve geldim netten bulduğum basit Bi tarif yaptım. Kedidili üstüne muhallebi üstüne çikolata sos. Bi borcam yaptım dolaba attım. Bi gün bekleyince daha güzel oluyormuş. İlk denemem bakıcaz artık :) 25 de bu malzemelere harcadım. Bugun yaklaşık 90 tl harcamış oldum.

İyigeceler kızlar
Öglen cıktım 21.00 a geliyodu eve girdik
Tirilyeye gittik,camlı kaave de kahve ictik
Ordan hava güzel sahilde yürüdük
Ordan avmde biseyler yedik 18.00 falandı,anneme ugradık kahveye.
Neyseki kız yolda uyudu
Arabayı park etcem derken ,benimki gitmis cig köfte almıs
Cay demlemistim bende
3-4 bardak cay icti adam,aksmları demletir 1 bardak anca icer
Mutfagı topladım,cayımı aldım geldim

Biz molfix alıyoruz diye duyar yiyoruz annemlerden
Gecen bulamadım canbebe aldım.
Mühendisinoglunda icerigi temiz demisti.
Bezleri saklıyorm
Annem görüp bu ne demesin diye
Pisik vs yapmıyosa bende pahalıya ne gerek var diyorm.

Aynısını benim anlamda diyo neymiş sezeryanla doğum yapan yarım oluyormuş benmi istedim çok şükür sağ sağlık doğusunda herşeye raziyim herkese boşver gül geç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…