- 27 Şubat 2013
- 14.946
- 42.682
- 798
İlk 6 ay sanırım prima kullandık. Sonra instagram dan mühendisin oğlu diye Bi sayfa takip ettim. Ordaki önerilere göre bezdir, kremdir şampuan dır denedim. Sleepy e de öyle geçtik. Ama işte Bi kaç aydır onu da değiştirdim. Bugun iki kere bin bezi değiştirdik şimdilik birşey yok. Acayip ekonomik 4 numarayız 44 lü 27 tl ye aldım sanırım.
Eee peki nasıl biriktiriyorsunuz
Mutlaka kan verinKızlar ben folik asit almaya başladım Bi kutu hamilelikten bu yana vardı evde. Saçlarım avuç avuç dökülüyor kızım hala emiyor ve koala gibi yapışıyor bana. Bi kaç gündür ay oldu uf oldu diye biraz azalttım emmesini ama illaki emiyor. Çok hızlı kilo veriyorum ve bünyem de acayip zayıfladı. Geçen akşam banyoya giderken tam klozete geçecem bayılmışım yüzüstü düştüm. Gözlerim karardı. Burnum falan şişmiş. Kan şekerim düştü gece boyu emdiği için. O akşamdan sonra azalttım emzirmeyi. Çok şükür yemek seçmiyor yiyor süt yoğurt falan da alıyor. Beni emmesi onun için artık çerez gibi birşey
Siz yazdıkça hatırladım yahuuu molfix 1 paket canbebe de 1 paket kullandım yine de primadan çok memnun kaldım ya. En kuru ve pişiksiz oydu. Ama taşma konusunda hepsi aynı ya sanki. Primada da kaç defa yaşadım. O şu saat kadar dedikleri hikayeBiz molfix alıyoruz diye duyar yiyoruz annemlerden
Gecen bulamadım canbebe aldım.
Mühendisinoglunda icerigi temiz demisti.
Bezleri saklıyorm
Annem görüp bu ne demesin diye
Pisik vs yapmıyosa bende pahalıya ne gerek var diyorm.
Farkettiysen birikim,cil cil altın yazan yok cnm burda
Biz harcamaları yazıyorz bu ara
Birikmiyor valla.
Yada ben beceremiyorm
Kendi adıma.
Ay orası çok meşurGunaydınnn
İyipazarlar
Kahvaltıya cıkcaktık,koci 11.30 da kalkınca cıkmadık.
Kıymalı yumurta yaptm,peynir zeytin köy ekmeğim vardı.
Kociyi sehrin bi ucuna Muradiyeye tahanlı almaya yolladım
Ceza sana git bana ordan tahanlı al dedim
Meshur biziim burda.
Kahvaltıya gideydik daha iyidi diyo
Kahve yaptm kıza süt sagdım,uyuttum.
Kahve iciyoruz
Öglen cıkarız biraz.
Ay orası çok meşurGunaydınnn
İyipazarlar
Kahvaltıya cıkcaktık,koci 11.30 da kalkınca cıkmadık.
Kıymalı yumurta yaptm,peynir zeytin köy ekmeğim vardı.
Kociyi sehrin bi ucuna Muradiyeye tahanlı almaya yolladım
Ceza sana git bana ordan tahanlı al dedim
Meshur biziim burda.
Kahvaltıya gideydik daha iyidi diyo
Kahve yaptm kıza süt sagdım,uyuttum.
Kahve iciyoruz
Öglen cıkarız biraz.
Prima kaliteli evt ,molfixin iceriğini bilmiyorm ama canbebeye temiz demisti mühendisinoglu.Siz yazdıkça hatırladım yahuuu molfix 1 paket canbebe de 1 paket kullandım yine de primadan çok memnun kaldım ya. En kuru ve pişiksiz oydu. Ama taşma konusunda hepsi aynı ya sanki. Primada da kaç defa yaşadım. O şu saat kadar dedikleri hikaye
Mama cidden feci ayda 3 büyük kutu gidiyor ,aylar büyüdükce 4 e cıkıyor 125 tlden 500 tl mamaBez konusu üzerine elimde adetli bez kalmıştı şimdi aldım bir paket bayağı araştırdım ama adet fiyatı 0.92 tl olanı bulabildim. Ben külot bez 4 numara kullanıyorum. Bu defa taksitli yer de bulamadımbir ay bile gitmiyor. Bitiyor hemen yahu bir de temizlediğim anda kaka hooop ne yapalım kızıma helal olsun. Bahara inşallah öğreniriz wc yi. Mama harcamalarından sonra bez fiyatı neki
Çok abartı yaaa. Ben mevlütle bile uğraşmak istemedim. Burada yapmadım. Annem evinde yapmak istedi mevlüdünü orada yaptık. İlk yaş doğum gününü de benim istediğim pasta alalım onu elleriyle dağıtsın öyle videoya çekelim istiyordum. Öyle yaptık. Çünkü çocuklar 1 yaşında bir şey anlamıyorlar ağlıyorlar falan. Aksine güldü keyifle pastayı elleriyle dağıttı. 2 yaş doğım gününü yaptım. Onda büyüdüğü için sorun yaşamadıkAz evvel igda bi dis bugdayı partsi gördüm
Dogumgunu sandım
Bebenin disi cıktı diye bi havai fisek atmadıkları kalmıs.
Ay ben bunlara yetisemem ya
Cocuum eksik kalacak yeminle
İnsan der dis partisini bukadr abarttıysam,dogumgununde napcz bu cocuga
Vallahi suan bizde de birikim yok topikcek.Selamün aleyküm arkadaşlar cok guzel bir grup herkese tavsiye ederim ama benim oyle biriktirecek param yok olmuyo bogazımdan kıssam olmuyoisyan bayragi cekecem
Anam bakma kuzu ben bakmıyorum artık abartı çoğu şey bide gösteriş için ne kazaniyo bu insanlar nasıl yetişiyor anlamıyorumAz evvel igda bi dis bugdayı partsi gördüm
Dogumgunu sandım
Bebenin disi cıktı diye bi havai fisek atmadıkları kalmıs.
Ay ben bunlara yetisemem ya
Cocuum eksik kalacak yeminle
İnsan der dis partisini bukadr abarttıysam,dogumgununde napcz bu cocuga
iyi yapmışsın cnm yüzü tutmaz esininde getirsin insan kendine bakana işini yapana der mi böyle şeyler böyle yaparsa kimse bakmak istemez haklı olarak insan düşersem kim bakar der azcık tutar çenesini kaynanan yapamıyor bunu belliEsime dun dedim ki (annesiyle ilgili genelde mevzu acmiyorum ucu tartismaya gidiyor) annen teyzeye beni kotuluyormus(kotu olanlari soylemedi teyzede demistir o huyunu biliyorum teyze bana dememistir uzulmim diye ) teyzede annene demiski lelli kotude senin akraban olan gelinin cok mu iyi demis dedim.
Iyi etmis sormus dedim.
Esim dediki annem herkesi kotuler! lafa bak
Kendi iyi bok ya.
O eltim icinde domuz diyormus tovbe estagfurullah esime telf domuzun onde gideni demis.
Suan onun evinde kaliyo onun pisirdigini yiyor birde ablasinin torunu domuz diyo arkasindan.
Boyle bir kadin iste.
Yedigi kaba zicanlardan.
Dedim kac yasinda kadin kendi akrabam olsun diye kendi aldi ya bi de domuz diyor dedim.
Ama bilsin annesi orda burda arkamdan konusuyor ne yuzle karsima cikacak bildigimi bilsin esim diye soyledim.
En azindan bisi olsa gelemeye kalksa vururum yuzune.
Cok arsiz.iyi yapmışsın cnm yüzü tutmaz esininde getirsin insan kendine bakana işini yapana der mi böyle şeyler böyle yaparsa kimse bakmak istemez haklı olarak insan düşersem kim bakar der azcık tutar çenesini kaynanan yapamıyor bunu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?