Küçük Düşün Büyük Olsun!

denerim ben de olmazsa bir paket. Daha önce goon marka da almıştım kısa sürede ıslaklık hissedşyordum beze değdiğimde. Hesapladım daha çok değiştirdiğim için vazgeçtim kullanmaktan. Aynı fiyata geliyordu

Eee peki nasıl biriktiriyorsunuz

ben geçmişte çalışıyordum çocuk yoktu. Şimdi ise çalışmıyorum çocuk var. Çalışırken biriktirmiştim ev aldık ona yatırdım parayı. Sonra da iki defa ara ödeme yaptık. Tüm varımızı yoğumuzu ona yatırdık. Hala da bitmedi 17 ay kaldı. Biriktirmem şöyle olmuştu her ay belli tutar belirleyip o kısma dokunmuyordum o parayı yok sayıyordum. Bankada yatırım yaptım. Bir de öğle yemek paramı kullanmıyordum. O aralar çok diyet yapıyordum yemek yemiyordum. Öyle öyle biriktirdim

Mutlaka kan verin
Normal değil
Yani folik asit değilde başka bir vitamin olabilir
Birde genetik hastalıklar doğum sonrası çokar

Siz yazdıkça hatırladım yahuuu molfix 1 paket canbebe de 1 paket kullandım yine de primadan çok memnun kaldım ya. En kuru ve pişiksiz oydu. Ama taşma konusunda hepsi aynı ya sanki. Primada da kaç defa yaşadım. O şu saat kadar dedikleri hikaye

Ay orası çok meşur

Ay orası çok meşur

Bez konusu üzerine elimde adetli bez kalmıştı şimdi aldım bir paket bayağı araştırdım ama adet fiyatı 0.92 tl olanı bulabildim. Ben külot bez 4 numara kullanıyorum. Bu defa taksitli yer de bulamadım bir ay bile gitmiyor. Bitiyor hemen yahu bir de temizlediğim anda kaka hooop ne yapalım kızıma helal olsun. Bahara inşallah öğreniriz wc yi. Mama harcamalarından sonra bez fiyatı neki

Prima kaliteli evt ,molfixin iceriğini bilmiyorm ama canbebeye temiz demisti mühendisinoglu.
Migrosun bezinin de iceriği temizmis enteresan

Mama cidden feci ayda 3 büyük kutu gidiyor ,aylar büyüdükce 4 e cıkıyor 125 tlden 500 tl mama
Ekgıdaya gecelim diye 4 göz bakıyorm

Az evvel igda bi dis bugdayı partsi gördüm
Dogumgunu sandım
Bebenin disi cıktı diye bi havai fisek atmadıkları kalmıs.
Ay ben bunlara yetisemem ya
Cocuum eksik kalacak yeminle
İnsan der dis partisini bukadr abarttıysam,dogumgununde napcz bu cocuga

Çok abartı yaaa. Ben mevlütle bile uğraşmak istemedim. Burada yapmadım. Annem evinde yapmak istedi mevlüdünü orada yaptık. İlk yaş doğum gününü de benim istediğim pasta alalım onu elleriyle dağıtsın öyle videoya çekelim istiyordum. Öyle yaptık. Çünkü çocuklar 1 yaşında bir şey anlamıyorlar ağlıyorlar falan. Aksine güldü keyifle pastayı elleriyle dağıttı. 2 yaş doğım gününü yaptım. Onda büyüdüğü için sorun yaşamadık

oyy aksam bakamadim bezler mevlitler ne guzel sohbet donmus.
zelalke canim dikkat et yogunlukdan olabilir tansiyonun falan dusmustur degerlerine baktir derim.

Oglumda molfix kullanmistim memnundum.
Prima ile baslayip molfixe donmustuk.
Primada surekli taşma okuyordu bikmistim her seferinde ust degis yıka cocugu.
Molfixde daha rahat etmistik..

Mevlit okutmayi dusunmuyordum.
Cunku gorumcemi falan cagirmak istemiyorum.
Sonra dusundum dedim cagirmak zorunda degilim 5-10 kisi okuruz maksat evimde kuran okunsun.
Ufak capli bisi yapicak aklimda var.
öyle susle pusle ugrasamam da elbise kombin, lohusa serbeti, cikolatasi, hediyelikleri falan kafamda belirledim.
Cagiracagim kisileri bile 15'i asla gecmeyecek.
Zaten bir ablamin gelini ve halam okuyacak kuraninida.
Tabi Rabbim nasip ederse.

Bugun arkadasimin kurani var oraya gidicem. Kargoyada ugricam.

Esime soylemicektim adam evden cikarmiyor dedim ben kurana gidicem nereye dedi.
Yer olarak soruyor uzak mi yakin mi tarif ettim ne isin var ıslancaksin bu havada isin mi yok cikma falan dedi.
Bunaldim olomm kuran bu bana iyi gelir bi nefes alim dedim.
Hasta olcam diye ödü kopuyo.
Sarinip sarmalanicim artik cünku bende korkuyorum.
Hasta olunca 1 hafta yatiyorum malum.

Anneanneme dahi gidemicem hastaneye kalabalikmis odada 3 kisiler falanmis gelen giden zaten her turlu mikrop olur orda bir de uroloji bolumu
Annem yarin hastanede kalacak.

Oglana yemek birakmam lazim o evde takilir.
carsamba gununden beri evdeyim burnumu cikarmadim.

Dun eltimin kizi aradi cocuk oldugundan beri sarmiyordu detayliyi merak etmis onu sordu.
Hava soguk cikamiyoruz falan dedi.
Dedim ben bile cikmiyorum hasta falan olur cocuk otur (sarmasin simdi ugrasamicam)

Zaman geciyor iste öyle böyle.

Selamün aleyküm arkadaşlar cok guzel bir grup herkese tavsiye ederim ama benim oyle biriktirecek param yok olmuyo bogazımdan kıssam olmuyoisyan bayragi cekecem
Vallahi suan bizde de birikim yok topikcek.
Gelen gidiyor
Gider fazla elde avucda bisi kalmiyor.
Bugunumuze sukur
Borcumuz yok, aç degiliz, faturalari falan oduyoruz cok sukur diye teselli buluyorum.

Kiza instadan 3 tkm 2 tanede 3lü corap siparis vermistim
Uygun bir bebe magza buldum 65tl tuttu.
2li takimlari evde giydiririm corapda lazimdi.
Tavsanli tulumda aldim isim yazdirmadim.
Guzel bir hastane cikisi alicam sadece baska giysi almayi dusunmuyorum simdilik.
3-6 arasina dogunca kilosuna ve havaya gore bakicam.
Ama 9-12icin 2 elbise alabilirim kulotlu corap badyle falan.
icime siner begendigim bisi olursa.

Oglanin dolabini duzeltttim dun.
Daha etiketli sweatlari var.
Gecen sene bir tık buyuk almistim sezon sonundan bu senede rahat rahat giydi
boyle sira gelmeyenler bile oldu.
kazaklari falan duruyor ev sicak diye esofman sweat takiliyor.
Nasil rahat ederse kendi bilir.
Yine mart gibi sezon sonu lcw esofman sweat alicam ona seneye giyer evde.
Hem baya uyguna geliyor hem de rahatc kullaniyor.
15tl falan sweat almistim lcwdan
Bi bakicam ciktikca.

Ev icin 3 takim esofman alsam koca sene yetiyor.
Yazin zaten sortla takiliyorlar

Artik kiz reyonu erkek reyonu gezer dururum.
Kendime kiyafet almayi ozledim
Boyle gozum elbiselerde bluzlarda volanli,firfirli, tül detayli.
Ama ancak seneye alirim artik kilo falan verince

Anam bakma kuzu ben bakmıyorum artık abartı çoğu şey bide gösteriş için ne kazaniyo bu insanlar nasıl yetişiyor anlamıyorum

Esime dun dedim ki (annesiyle ilgili genelde mevzu acmiyorum ucu tartismaya gidiyor) annen teyzeye beni kotuluyormus(kotu olanlari soylemedi teyzede demistir o huyunu biliyorum teyze bana dememistir uzulmim diye ) teyzede annene demiski lelli kotude senin akraban olan gelinin cok mu iyi demis dedim.
Iyi etmis sormus dedim.
Esim dediki annem herkesi kotuler! lafa bak
Kendi iyi bok ya.
O eltim icinde domuz diyormus tovbe estagfurullah esime telf domuzun onde gideni demis.
Suan onun evinde kaliyo onun pisirdigini yiyor birde ablasinin torunu domuz diyo arkasindan.
Boyle bir kadin iste.
Yedigi kaba zicanlardan.

Dedim kac yasinda kadin kendi akrabam olsun diye kendi aldi ya bi de domuz diyor dedim.

Ama bilsin annesi orda burda arkamdan konusuyor ne yuzle karsima cikacak bildigimi bilsin esim diye soyledim.
En azindan bisi olsa gelemeye kalksa vururum yuzune.

iyi yapmışsın cnm yüzü tutmaz esininde getirsin insan kendine bakana işini yapana der mi böyle şeyler böyle yaparsa kimse bakmak istemez haklı olarak insan düşersem kim bakar der azcık tutar çenesini kaynanan yapamıyor bunu belli

Cok arsiz.
o dusse bile yataga falan o cene susmaz onun.
Sen yaparsin yedirirsin bakarsin domuz der.
Herkes kotu onun icin.
Hadi beni istemedi ama onu kendi istedi.
Benim tarafimdan olcak diye diye hoplaya ziplaya gittiler ovune ovune kiz almaya ablasinin torunu bi de.

Kargoyu halettim yuruyerek gittim geldim iyi geldi.
Soguk biraz kesiyor burnum falan akti ama kulakligimi taktim yavas yavas gittim geldim.
Son tek yurumelerim sakin sakin
Ben yalniz yurumeyi severim ozellikle boyle yagmurlu serin havalarda.
Kulakligimi takarim, montumun kapsonunu kaparim.
Sadece bu tek yuruyusleri ozlerim sanirim.

Donuste oglana börek alim dedim hadi degisiklik olsun gitti 10tl.
Ben borek yemicem hafif bisiler yiyim arkadasimda yapmistir simdi bisiler.
Daha pasta duruyor
Ay tadida cok guzel ziyan olmasin diye kiyamiyorum ince dilim ince yiyorum napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…