Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oglen kurandaydik.
Yine cok yedim
Yani daha coktu tabagin yarisini aldirdim kafadan.
tatlida 3 cesit vardi sadece sutlu olani yedim.
Sonra babam lahmacun almis geldi 10 tane.
Esim yemek yememisti oglanda
Ben 1 tane yedim getirmese yemicektim ye ye dediler
Her yedigimde pismanlik oluyor yemek istemiyorum.
sadece sut ayran yogurt yumurta sebze meyve kuruyemis beslenmek istiyorum bir sure.
Hamur iside yapmicam.
Bari su 3 ayı kurtarim.

Eve geldim saat oldu 17.30
Hemen bulasik mak. bosalttim yine dayanamadim supurdum komple evi

Kuran okuyan abla (oradakileri ilk defa gordum 6-7kisi cagirmisti zaten 10 kisi falandik bizimle) bana dediki elini karnina koy lailaheillallah zikret bol bol dedi.
Dedim ben esmalari cekerim okurum genelde.
Demin namaz kildin fark ettim senden o feyzi aldim herkese soylemem soylemek istemem ama sana soylemek istedim dedi.
Biraz sohbet ettik.
iyi geldi.

Hepsi dua etti bana benden de dua istediler hamislerden istenir ya

Ama suan pertingen.
Uzandim erbaslara dedin ne yiyosaniz yiyin ben cevrimdisiyim.

Saolasın bacım
En sık olan yataktan düsmeymis zaten
Allah korusun.
Ohh bereketli olsun

dis macunu bitmisti.
colgate aliyoruz genelde mopasda 12.90gormustum.
Bimde 8.90 saka gibi.
2 tane aldim.
hamburger ekmegi aldim oglan evde malum hamburger yaparim ona yine.
bulasik mak. parlaticisi aldim evyeleri falan onunla siliyorum cok guzel parliyor.
Manti aldim oglan actir dedim sipsak pisiririm.(annemi kafaya alip yapip buzluga koymam lazim biraz)
Manti kaldi yarin yer artik.
nugget aldim,pizza aldim.
50tl baydim yani.

karti cok ucurdum bu ay
nakit olmadikca yuklendim mecbur.

Saolasın bacım
En sık olan yataktan düsmeymis zaten
Allah korusun.
Ohh bereketli olsun
Bende 1 defa dusurmustum
5aylik falandi emzirirken uyuyakalmisim yatakda cok fenaydi.
Allah korudu daha tovbe dedim yanima alip emzirmem.
bi de hep yere yatak yastik atiyordum ne olur ne olmaz diye
sonra yatagina gecince de hep sandalye falan koyuyordum, yere yorgan seriyordum duserse diye.
Allah korusun

Geçmiş olsun canım. Anlayamadım düşmüşmü düşmek üzeremiydi. Artık hareketlenmiştir çok dikkat etmen lazım. Ben hep yüksek yere koltuğa yatırırken önüne birşey mutlaka koyuyordym birden döner diye. Henüz dönmüyordu ama anlık birden öğreniyorlar dönmeyi o anına denk gelir diye. Tabi yürüyünce koltuk sandalye kaç defa düştü kafa üstü paaat diye iki saat uyutmamak gerekiyormuş kafa üstü düşerse.

Bugun hic ama hic is yapasim yok evin supurulmesi lazim.
bulasik mak. dolu calisiyor onu bekleyemem elimde yikamam gerek mecbur
camasirda var yikaniyor asilcak.
Ama hic elimi biseye suresim yok.
Al benden de o kAdar bugün hiç birşey yapmadım bir mayıştım bir mayıştımki sorma. Çamaşır da vardı. Öğleden sonra da kızı kardeşime bıraktım. Ben gittim ilaç yazdırmaya. Uyumuş sonra gelince de biraz oturdum uyuduk hepimiz 6 da uyanmışım akşam.

ayyy aynı hisleri yaşamıştım ilk düştüğünde içim içimi yemişti. Kendime de kızdığım zamanlar oldu gözümü diğer tarafa çevirsem anında düşüyordu. Ve ben kendime kızıyordum. Bir de yeni koşmayı öğrendiğinde kaşının üzerini çarpmıştı koltuğun yanına kanadı nasıl ağlamıştı. Eşim de aylarca kafamın etini yedi. İz kalacak iz kalacak diyede dert etti haspam sonra dermotoloğa gidince ilaç yazdırdık geçti. Hep dedim kalem gibi kaşlarının nazarı o ama çok üzülmüştüm ilk sert darbesiydi

geçmiş olsun adaçayı çok iyi geliyor.
ben de hala beşiğine yatırıyorum. Beşiği henüz açmadık. Düşermi diye de önüne katlanan yatağım var onu seriyorum. Genelde uyanınca annee diye sesleniyor. Çok defa söyledim kızım sakın buraya tırmanmaya çalışma düşersin diye.Biraz daha büyüsün diye düşündüm. Çünkü beşiğinden çıkabilse daha tedirgin olurum sanırım evdeki tehlikelere.

Ben de bugün 7.70 ilacaverdim. Sonra markete gittim. Bütün tavuk aldım kıza. Un kardeşim tatlı yapacaktı malzeme aldım. Cips, tost ekmeği, kabak kırmızı biber aldım fiyatlar çok uçuk. Sebze meyve fenaaa. Toplam 65 tl bayıldım. Yine karttan çektim. Elimdeki paraya dokunmayayım dedim.

Günaydın
Esim gitti kaldik oglanla.
O da 11 e kadar uyuyor dokunmuyorum.
Dün yufka aldirdim esime sigara boregi sarcam biraz.
Oglanda evde yeriz.
Brokoli baktim dun kotuydu marketde salatasini seviyorum cikmaya usenmezsem cikip bakicam bir iki markete daha.
Dün baya soguktu ama usudum.
Bugun keyif yaparim gibi.

Dun babam gelince mutfakda sigara ictiler normalde esime falan icirmiyorum mutfakda dahi ama yagmur yagiyordu balkona cikamadilar baya islanmisti serperek yagiyor bizim balkona.
Dedim icin kapiyi kapattilar cami davlumbazi acip ictiler ama o koku
Babam gidince iyice havalandirdim dolaplarin dis kapaklarini, ara kalebodurlari tezgahi falan hep sildim sabunlu bezle.
Onlar evde iciyor ve babam cok iciyor.
Esim aksam 4-5tane icer onuda balkonda.
Babamlar yakip sonduruyorlar hic gelsin istemiyorum.
Orayada gitmek istemiyorum sacim basim sigara kokuyor.

Lanet sey nasil bukadar iciyorlar anlamiyorum.

Yani aksam aksam bana is cikardi bi dunya

babyloading87 bende anlamiyorum kuzu o dolap ne ara bosaliyor
tasiyoruz ben ayri esim ayri bakiyorum o eksik bu eksik.
Dun limonda aldim daha gecen almistim diyorum baktim yok evde.
kahvaltilik az az kaldi.

Diyorum besmelesiz yemeyin
Evin bereketini kaciriyonuz

aynı şey bizde de varya. Babam gelince sigara kokusundan durulmuyor. Eşim de içmez ben de içmem. Annemletin evde de şöyle oluyor. Babam üst kata çekilip içiyor sigarasını tabi bazen kahvaltı sonrası mutfakta da içiyor heryerim sigara kokuyor. Kış günü biraz ondan da gitmedim yaz günü balkonda içiyor iyi oluyor.

Günaydın kızlar gece kız ateşlendi boğaz ağrısı devam etti gece ıhlamur ates duusruxu verdim azcik daha uyusun kahvaltı hazirliycam önceki günden kalanlar haşlama patatesi patatesli börek yapcam bugün bide Kıbrıs tatlaisi yapım yanına bugünde böyle olsun

Ben cok muzdaribim bu konuda.
O da biliyor ben simdi nerde icicem diyor.
Balkon yagmurlu oldugu icin orada icemedi.
Ama yazin balkonda iciyordu diger evde.
Yani bu konuda hassasim biliyor.
Annem sogukda olsa montunu giyer cikar balkona orda icer.
Ona ic desende icmez mutfagimda biliyor ben o konuda hassasim.
Bana is cikiyor sonra sil temizle.
O kokuyi cikarcam diye komple siliyorum.
Esim banyoda icti bir kac defa kavga kiyamet.
Duvar sildim bi de.
Eve girince o sigara kokusu, yemek kokusu olmicak.
davlumbaz harici hep balkonun kapisinida acarim yemek yaparkende.
sinsin istemiyor esyalara o koku agir oluyor detayli temizlikde yapamiyorum malum.
Her kizartmadan yemekde sonra zaten ocagi falan siliyorum.

Biraz koku takintiliyim

Ben kahvaltimi yaptim.
Oglanda yapsada ciksa aradan

Esim aradi normalde sabah arama bisi olmadikca dediki ben kocani evdemi unuttum.
fatura kesiyor
Dedim buralarda yok bir yandan da cantasini karistiriyor aa yanimdaymis fark etmemisim dedi.
Dedim sesimi duymak icin baska bahane bul tutmadi
Gulustuk sabah sabah.
Rabbim kimsenin huzurunu bozmak isteyenlerede fırsat vermesin insAllah.

Düsmek üzereydi cnm belinden sallanmıs halde yakaladım
Biraz kafamızı vurduk o sokla dönenceye
Plastik ama ben yine kızarınca uyutmadım,dra yazdım falan
Annem düsmeden bukadr paniksen,Allah korıusun düsünce napcan diyo
Benim yiğenlerin meshurdur sandalyeden düsmeleri
Cocuk gözümüzün önünde hopp atıyor arkaya kendini
Allah beterinden saklasın tüm cocıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…