Musakka tamam.
Kek tamam.
Mozaik pasta tamam.
Manti yaptim.
pilav var.
Mutfagi temizledim.
Simdi evi supurcem
Hira tatlisi yapan var mi ya
cok azicik denesemmi hic risk almasammi bilemedim.
Esim yer mi tereddut ettim ama serbetli tatlilari sever genel olarak gozume kolay geldi.
Firini acmisken az yapsam mi diye muallakda kaldim.
Guzel falan olmazsada sekerime yazik olur
Bugunde yemek olayini atlattim darisi yarinin basina.
Evde pirinc az kaldi.
yag da 1 teneke kalmis.
Ne guzel indirimden zulaliyorumdum.
Simdi tasiyamadigim icin zula yapamadim..
ekmegini kendin yapiyosun demekLelli evde malzeme eksik dışarı cikmayada üşeniyorum iki çocukla yapabilirsen artık yarına yapicam
Nasıl heyecanlanmıştır ya. Çek elini annemden baba demiştir bence3'e kadar uyuyamadim esmide uyutmadim.
Midemden cok cekiyorum.
Esimde biraz masaj falan yapti o ara kız kipirdandi ilk defa hissetti o da.
Sanki gercekden esimin eline tepki verdi cunku kimildanmiyordu o ara.
O elini falan koyup masaj yaparken vurdu
Esim bir heycan
Dedim dur bi midem yaniyo zaten
Bugun sorcam dr. bisi kullanmam farz oldu.
Dua ede ede uyudum.
Esimde bu kotu bisimi diye telase ediyor yani bebege bisi olcak saniyor.
Kuscam falan diyorum, zaten hamileyken kusuluyor dimi diyo banaayyy bayilcamm.
1 tane muzla basladim güne bismillah.
Esim gitti.
Ben yerimi aldim kanepede.
Hava yagmur..
Bugun cikicam markete yakın zaten hem yagmurda yuruyemi seviyorum az bi nefes alirim.
cicekligimde 10 raf var.
1 cicegim kurudu
1 taneside bosa cikti aloevera vardi verdim .ondan cogalmisti dikmistim öyle.
2 saksi aloeveram daha var.
2 tane cicek almam lazim.
yilbasi ciceginden istiyorum o kolay kolay ölmuyor bakimda istemiyor pembis cicek aciyor
Bulsam alicam ya da birinden alip dikerim.
yaa sorma.Nasıl heyecanlanmıştır ya. Çek elini annemden baba demiştir benceilerde benim annem diyecek dokundurtmayacak şimdiden bsşlamış minnak yaaa
aksamda marmaris sallanmis.İyigeceler kızlar
Koci mesaide
Kızı aldım yanıma,ama asla uyuyamıyorm
Her dk sallanıyomuyuz tribine girdim
Az evvel annemlere yazdım,deprem mi oldu diye?
Kuruntu yapıosn dediler
Manisa 4.4 sallanmıs
Zaten Manisa besik gibi bugun,kandilliden baktım sok oldm
Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Aynen Bursa da öyle nüfus kalabalık cook cok agır olur bilancoaksamda marmaris sallanmis.
Fay hatti oynadi bi uzantilari sallaniyor Allah yardimcimiz olsun.
Hele 5'ler istanbulda olsa ölu sayisi falan cok olur Rabbim esirgesin
Evler hep dip dibe kalabalik
Yahu bu ülkede bazı ilaçlarda sgk geçmiyor ne saçma gelmişti bana. Ateş düşürücüye para ödedik. Sgk ödemiyormuş. Biz kız için ilaçlara para hiç ödemiyoruz. Eczacı ücreti söyleyince şaşıtmıştım.Ferrum bizim kıza da vermisti 15 tlmis koci normali nekadr ki bunun demis 17 demisler
Al dedim 2 lirayı sanım yürüsün dedim diyo eczacıya
hissettinmi canım bugün depremi. Bana da arkadaş yazmış 5.1 deprem olmuş hissettinmi diye yok dedim. Sen de hiçbirini hissetmiyon dedi. Tek hissettiğim silivrideki şiddetli depremdi onu da komşum bendeydi ben ayaktaydım o söylemişti.İyigeceler kızlar
Koci mesaide
Kızı aldım yanıma,ama asla uyuyamıyorm
Her dk sallanıyomuyuz tribine girdim
Az evvel annemlere yazdım,deprem mi oldu diye?
Kuruntu yapıosn dediler
Manisa 4.4 sallanmıs
Zaten Manisa besik gibi bugun,kandilliden baktım sok oldm
Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Hissttim yahissettinmi canım bugün depremi. Bana da arkadaş yazmış 5.1 deprem olmuş hissettinmi diye yok dedim. Sen de hiçbirini hissetmiyon dedi. Tek hissettiğim silivrideki şiddetli depremdi onu da komşum bendeydi ben ayaktaydım o söylemişti.çok şükür hissetmediğime. Zaten bir kaç gündür psikolojim bozuldu. O deprem haberlerini izleyince. Gece dişlerimi sıkarak uyanıyorum. Ben de iki gündür izlememeye çalışoyorum. Şu istanbuldan da gitmek istiyorum. 2030 a kadar şiddetli deprem söylüyorlar bakalım zaten istanbul da öyle deprem olsa Türkiye biter. Allah sonumuzu hayır etsin. Allahın isimlerini çekmek rahatlatıyor.
Gercekden cocuklar buyudukce masraflar cogaliyor.tr_lelli
Ben para biriktirdim lakin altın alamıyorum beklemedeyim çok yüksek fiyatı. Aman ne zormuş para biriktirmek. Evin gideri çok fazla dört kişilik bir aileyiz. Kızlar kıyafete çok düşkünler. Ayakkabıları da cabası. Bende alıyorum ama onlara göre az alıyorum. Altın çok değil şöyle 290 olsa hemen gidip alım yapıcam. Yükseliyor ama asla düşmüyor. Küçük kızımla bugün evin alışverişi için dışarı çıktık hatrı sayılır bir para bıraktık. Markete 119 tl. Sıvı yag 37 lira sadece 5 litrelik, 2 diş fırcası, 2 diş fırçası kabı, et bulyon, kuru fasulye, latte bir iki ıvır zıvır. Manavdan da 30 tl lik aldık. Birde milyoncudan bir iki ıvır zıvır 23 tl. Akşam için tarhana çorbası, kadın budu köfte, enginar dolması zeytinyağlı, pancar salatası. Her birini biri istiyor. Ben ne olsa yiyorum. Ayırt etmiyorum. Müsriflik olmasın diye de azami dikkat gösteriyorum. Bu arada kedi-köpek maması alan varsa baksınlar hb hesaplı ben bir tane aldım apartman komşumuza vereceğim dışarıda ki kedilere veriyorlar onlara götürecegim gelince havalar soğuk hiç kıyamıyorum sessiz dostlarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?