- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
dondurucuya bal kabağı dilimleyip koymuştum. tane tane çıkarıp arada balkabağı çorbası yapıyorduk.
şimdi sorum: bu balkabağından tatlı yapılır mı, dondurucudan çıkınca olmaz mı? yumuşamış olarak çıkıyor, aynı sertliği olmuyor.
Canim sagolasin unutmamissinÇok şükür canım..İyiyiz.Kısmetse hafyata boya badanaya kalkışıyoruz..
Koltuk aldım bende.. temizlikden sonra gelicek inş..Yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışıyorum..Betüşde iyi canım.
Etüt okul koştruyo kuzucum..
Canım bu arada İyiki doğdun..Doğum günün kutlu olsun..
Rabbim ailenle sevdiklerinle ömür boyu mutluluklar versin ..
Kalip seklinde atsanda dagiliyo cikardiginda buzlukdan."peynir vs arttigi an ziyan olcaksa hemen buzluga atiyorum". demişsin canım ya peynir buzluğa girdiğinde buzluktan çıkardığında bozulma oluyor mu?Beyaz peynir için soruyorum?
Eveett beyzamla aynıydı canım:)Oradan aklımda kalmış:))Beyzamında bugün doğum günü:Canim sagolasin unutmamissinsizden kimle dogum gunüm ayniydi?
Hayirli olsun koltuklarin kuzum
Eveett beyzamla aynıydı canım:)Oradan aklımda kalmış:))Beyzamında bugün doğum günü:Canim sagolasin unutmamissinsizden kimle dogum gunüm ayniydi?
Hayirli olsun koltuklarin kuzum
anladım canım..Bende öyle yapayım o zaman..Kalip seklinde atsanda dagiliyo cikardiginda buzlukdan.
Ben onu peynirli yumurtada,boreklerde,pogacalarda kullaniyorum.
Kasara bisey olmuyo
Beyzaninda dogum gunu kutlu olsun ozamanEveett beyzamla aynıydı canım:)Oradan aklımda kalmış:))Beyzamında bugün doğum günü:)
İyiki doğmuşsunuz.
İyiki varsınız:)):))
anladım canım..Bende öyle yapayım o zaman..
Çünki biz hafta içi evde kahvaltı yapamıyouz.Peynirim kalıyor bazen..
Değerlendirilir öyle..teşkler:
Teşekkürler canım sağolasın..Beyzaninda dogum gunu kutlu olsun ozaman
Tipik terazileriz :)
Rica ederim cnm
Ezine ,tulum ve suzme peyniri seviyolar bizimkiler
Ezine cok dayanmiyo sanki suyu falan yok ya cabuk bozuluyo
Suzme peynir daha cok dayaniyo
Simdi yaptigim pogacayada buzlukdan cikardim koydum.
teşekkürler canım:)sağolasın..tr_lelli Doğum günün kutlu olsun. Rabbim eşinle, oğlunla, sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu günler versin inşallah.
KIZLARIMCANLARIM Bütün iyi dileklerim kızın içinde geçerli :)
[/QUOTE]Eğer kabak tatlısı yapacaksan olmaz. Yani çok yumuşak oluyo. Ben beğenmedim. Ama püre haline getirip tatlı yaparken kullanacaksan güzel oluyo. Benim tecrübem böyle..
teşekkür ederim. ben onları çorbaya kullanmaya devam edeyimben denedim pek hoş olmadı çözünmüş balkabağının tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?