- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Çok teşekkür ederim canım.. sağaolasın..Tr lelli doğum günün kutlu olsun canım. Nice yıllar diliyorum.
Aynı güzel dilekler kızın Beyza için de gelsin BEYZABET
Teşekküler canım sağoalsın..
amin canım sağolasın..Rabbim hayırlı uzun ömürler versin, tr_lelli ve Beyza hanıma... :)
Teşekürler canım..beyzabet senin yazını atlamışım senin kızınında nice güzel sağlıklı yılları olsun
Teşekkür ederim sağolasın canım..Amin..KIZLARIMCANLARIM senden öğrenince tr_lelli doğumgününü kutladım
Madem kızının da doğum günü ona da sağlıklı mutlu huzurlu başarılı yıllar dilerim.
benimde oğlum terazi
bende onunla öğreneceğim terazi burcu insanları nasıl oluyor etrafımda yoktu terazi:)
nice güzel yıllara ailen ve sevdiklerinle
tr_lelli nice mutlu yıllara canım :))
Tr lelli doğum günün kutlu olsun canım. Nice yıllar diliyorum.
Aynı güzel dilekler kızın Beyza için de gelsin BEYZABET
Kizlar hepinize cok tesekkur ederimRabbim hayırlı uzun ömürler versin, tr_lelli ve Beyza hanıma... :)
Cok haklisin."profillere bakınca, bazen kişilerin kendilerini, bazen de olmak istedikleri kişilerin resmini görürsünüz..." meyraa
kendi sözlerimi yazma çabaları... :)
kumbara olayına ben de başlamış bulunuyorum, an itibarıyla... evdeki bozukluklar için... tabi evde herkesin ayrı ayrı olan sadaka kumbaralarından benimkine para kalırsa... :)
bende girdim güne komşularla..bizde 8 kişiyiz bu ay başlıor..800 tl olucak.. gezmeyi sevdiğim için gitmeli gelmeli benimki :) ama biz şöyle bişey yapmaya karar verdik..ev sahibi bişi yapmıcak..herkes bi çeşit yapıp götürcek..ev sahibi sadece çay..en azından temzilikle uğraşırken bide hazırlık derdi olmaz..bi de kuzenlerle günüm var..ama onu dışarda yapıoruz ordanda 700 tl gelcek..Merhaba Hanımlar,
tr_lelli doğum günün kutlu olsun.
Ben dün akşam eve girerken bir komşuma denk geldim. Aylık 150 TL olacak şekilde gün yapacaklarmış. Ayaküstü ben de katılı verdim. Onlar gitmeli gelmeli yapacaklar ben sadece para olarak dahil olacağım. En son katılan olduğum için de en son ay ben oldum. Toplamda 1200 TL olacak. Hadi hayırlısı bakalım.
Ben de maalsf ikizlerim aynen öyleyim bide şey var bende aklımdan bi sürü şey geçiyo bunları eşimle paylaştığımı sanıp "söylemedim mi ben sana?"larım çok oluyorburçlara girmişsiniz..ben ikizler burcuyum..çoğu özleliklerini taşıyorum..çift karakterden memnun değilim mesela..Ağlarken kahkaha krizine girdiğim..çok mutluyeken depresif bir hale girdiğim olurDüşünceler beynimden ışık hızyla geçer..heryeniliğe anında adapte olurum.. kararsızlığımı sevmiyorum bela olur bazen başıma..
ahah haBen de maalsf ikizlerim aynen öyleyim bide şey var bende aklımdan bi sürü şey geçiyo bunları eşimle paylaştığımı sanıp "söylemedim mi ben sana?"larım çok oluyor
Gezmeyi ben de seviyorum ama çalıştığım için gidemeyeceğim.bende girdim güne komşularla..bizde 8 kişiyiz bu ay başlıor..800 tl olucak.. gezmeyi sevdiğim için gitmeli gelmeli benimki :) ama biz şöyle bişey yapmaya karar verdik..ev sahibi bişi yapmıcak..herkes bi çeşit yapıp götürcek..ev sahibi sadece çay..en azından temzilikle uğraşırken bide hazırlık derdi olmaz..bi de kuzenlerle günüm var..ama onu dışarda yapıoruz ordanda 700 tl gelcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?