Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne ortak hesabi, tek hesap o da bende. Adama harçlığını veriyorum sadece
Bak ben yeni evliydim
Kardesim nisanlıydı
Hesap ortaktı
Ütü aldım kardesime o hesaptan ceyizine
Adam aksm eve geldi kıyamet koptu nasıl alırmısım
Ben de saf hatalıymısım gibi ses etmedim.
Halbuki ben de kazanıp atıyorm oraya para ama genclik iste.
Bide yeni evliyim hic biseyden haberim yok.
Aradan bi zaman gecti,ben adamın cebinde onun adına kasaya koydugumuz düğünde takılan ceyrekleri buldım.
O oldu benim aydınlanmam
Daha da ortak biseye kalkısmam
Ama saglam evliliklerde isliyor demek bu uygulama.

Ya saglamliktan değil herkeste aynı yöntem olmaz tabiki, ama ben de senin gibiydim o para kime gidiyordu bizde kim bilir yani. Baştan benim eşim de razı olmadı ama baktı ki ben ay sonunu getiriyorum ses etmedi

Ya saglamliktan değil herkeste aynı yöntem olmaz tabiki, ama ben de senin gibiydim o para kime gidiyordu bizde kim bilir yani. Baştan benim eşim de razı olmadı ama baktı ki ben ay sonunu getiriyorum ses etmedi
Bizimki hala düğünün enkazınından cıkamıyor
Sanırsın Esma sultan yalısında evlendik
Bizde adamın maas kalmıyorki eline ne koycak ortaya hep ekside.
Allahım bdvye cevirdim burayı bu aksm
Kızlar altın flaan atın üstüme normale döneyim

Hahaa doğru dedin valla aslında evlenirken bir nevi aile ile evleniliyor ailede önemli

Benimki ortak hesabı para girisi oldugu an patlatır
Ben elimde bos hesapla öylece bakarım giden bakiyeye
Ay adamı ne cekistirdim bu aksammm
Allah affetsin
Kulaklarını iyi çınlattık valla benimkide aynı vur birini ötekine anam çalışsam güveniyor oda çalıştım da çocuk yokken 2.bucuk sene noldu unutuldu hem ev hem iş yıprandım kiymetimiz bilinse

Anasına carlasın kuzu kadın tutturmuş düğün diye el elde baş başta düğün olmuş sizinki

Anam ben hayatta girmem ortak hesaba anında patlar durup durup diyo sende kesin su kadar vardır bu kadar vardır biriktir sende deyince yok kocadan para saklanirmi diyo senin gibiyse saklanır ddim geçen karabatak mubarek valla altınlarimi folyayla sarasim var dedektor tutar bulur diyepotansiyeli var

Birden ben mi yazdım diye düşündüm

Selam
Helal olsun sana demeye geldim bacim.
Bende sendenim
Keselerimiz ayrı
Kredi odedim 13 yıldır bu ay bitti kredi. Ev araba o dedim tadilat yaptirdim eve bunca sene o dedim.
Maaşımı da bilmiyor
Şimdi bi 500tllik market alışverişi yapar 1000tl kendime harçlık yapar gerisini atarım birikime
NE vercem eline. Ise git gel yemek yap ev topla aksam 2 cocugun odevleri yatir hastane bende çarşı pazar market bende. Ne anladım da ev hanımıyla aynı vasiftanim yemesi içmesi 4 4luk yaparım yemeğimi. Evimi temizlerim çocuklara bakarım işimede giderim. Begenmiyosa işte kapı dicem ay bende sismisim kusura bakma daldim konuya diger topikten komsunuzum memnun oldum.

no iş yes fellik fellik
kahkaha attım burda lelli
Allahta seni güldürsün

nazenin9320 canım çok sağol.Allah razı olsun amin inşallah İnanıyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.İnşallah mutluluğu bulacağım inanıyorum buna ve buradan sizlerle paylaşacağım

bence doğru demiş insan kendini harap ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…