- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.946
- 798
- 38
AhahahAnam ben hayatta girmem ortak hesaba anında patlardurup durup diyo sende kesin su kadar vardır bu kadar vardır biriktir sende deyince yok kocadan para saklanirmi diyo senin gibiyse saklanır ddim geçen karabatak mubarek valla altınlarimi folyayla sarasim var dedektor tutar bulur diye potansiyeli var
Ben hep diyorm 2.cocuk lüxbenim geçmişte bir sevgilim vardı onlarda Göçmendi. Bana ilerde evde dikiş işi yaparız işi büyütürüz demişlerdi çok iticigelmişti. Annesikıyafet dikip satıyordu. Beni çok seviyordu. Tabi yollarımız ayrıldı. Yıllar sonra duydum iki çocuğu olmuş. Karısı fabrikada çalılıyırmuş. Annesi hala yaşlı haliyle pazara çıkıyormuş kıyafet satmak için. Yani hep mantık çalışmalısın çalışmalısın. Oysa Durumları da kötü değilmiş. 3 evleri var. İki arabaları.Öyledıyduklarım. Güzel bir meslek olur tabiki çalışmak doğru ona asla karşı değilim.
Afiyet olsnnnKızı uyuttum. Bugün yorucu geçmedi şükür. Eşim market market gezmiş yinetabi eve geldi yins bizde bir hijyen telaşı
Eşimle film keyfindeydik. İki tek attık izlerken. İyi geldi..
Güle güle kullanın cnmMakina işi tamamdır. 4 programlı gri Vestel 1850 TL ye aldık. Çok beğendim. İnşallah kullanımından da memnun kalırım. Bulaşık makinasından çok çektim bu sefer son insallah
Bu zamanda zor valla kuzu.Ben hep diyorm 2.cocuk lüx
Ben 2.yi yaprsam calısmam diye
Kvdem bana gecen dedi iste 2.yi yapıp ona bırakırmısım
2 cockkla hala calısamam kusura bakmayın dedim
Gule gule kullan canimMakina işi tamamdır. 4 programlı gri Vestel 1850 TL ye aldık. Çok beğendim. İnşallah kullanımından da memnun kalırım. Bulaşık makinasından çok çektim bu sefer son insallah
Benim öyle ama çok yaglanmiyor yüksekte kaliyo yakoctasda falanda indirim oluyo canim ama suan kapalidir galiba ya da netten alabilirsin
Bizim burdaki sade gzl evede belki bundan alirim diyorum
Su tamamen cam olanlar beyaz siyah sanki cok yaglanir gibi geliyor bana
SEnin bide kendini kurtarmıs artırkBu zamanda zor valla kuzu.
Ben bastan duzuyorum ya ki detaylida seyler almadim hep indirimden falan.
Ama ne cok incik cincik cikiyor.
Aliyosun aliyosun hep bisi eksik.
civilde molfix indirimde alsammi dusunuyorum 3 pkt prima var evde 2 tane 2, 1 tane 1.
Alirim elimde patlar diyorum bi yandan acele etme.
mama almadim gerek olurmu bilmiyorum.
Hast. o an acil gerek vs olursa aldiririm karsisi ecz.
Aiyy valla 4-5 cocuk buyuten(bu alzamanda) nasil yetisiyo bilmem.
Ben onu izlemedim ya izliyim bariSabah beri 3 bölüm unorthodox izleyip derdime dert kattım
Son bölümü izlemiyorm özellikle
aa cikmiyorlarmi artik
bende kargo bekliyorum ama henuz dagitimda gorunmuyor.
Guvenlik alir ozaman esim cikarir yukari hic inemem valla.
Benimki cam canım silince kurulamak gerekiyor ama yağı çok da belli etmiyor. Zaten ocağı da silmem lazım kaç gündür silemedimkoctasda falanda indirim oluyo canim ama suan kapalidir galiba ya da netten alabilirsin
Bizim burdaki sade gzl evede belki bundan alirim diyorum
Su tamamen cam olanlar beyaz siyah sanki cok yaglanir gibi geliyor bana
Bizdeki şarap da ev yapımıydı canım. Ocak ayından bu yana dolapta duruyordu. Bence açıkta durSa da sorun olmaz. Tadından anlaşılır.Afiyet olsnnn
Bende evde sarap var ama acık hamilelikden önce,diyorm bunu iceyim ben kociye
Zehirlencen basıma sacmalama diyo
Acık sarap dolapta 2-3 ay bekletilirmis anca
Bizimki vitrinde 1 seneden fazladır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?