- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.707
- 798
Ben de sevmem öyle. Bizim de hiç öyle olmadı. İkimizde bişeyleri ödedik harcadık.sadece birara eşim ben hesap yapamıyorum dikkatli harcamıyorun diye hesabı bana devretmişti. Bir süre sonra bıraktım.Ya bunların genleri böyle
Göcmenler asırı calıskanlar tmm cok güzel
Ama söyle bi sıkıntı var
Geneli tabi istisnalar vardır
Benim patronlar da göcmen isyeri göcmenlerin icinde 4 bir yanımdalar yani
Bunlar maile calısıyorlar
Kadınlar götürüyo parayı kocaya veriyor
Evde baba karar veriyor harcamalara
Ve kadın calıstıgını verdiği adam ona istediğini aldıgı icin mutlu oluyor
Ben isyerimdeyken bazen dayanamayıp diyodm müsterilere
Abla sen calısıp kazanıyosn
Adam almıs olmuyo sana o arabayı diyodum
Dogru diyosn biz alısmamısız diyolardı
Kocam da bunu istiyor bence
Götüreyim eline vereyim
O bana bisey alınca mutlu olayım
Ben kadın yada erkek calısıp kazanan kisinin götürüp maasını esine vermesine karsıym
Kocam da bana getiirip verse,sscmalama derim
1 ay calısıp maas almaya aklın var,harcamaya mı yok derim
Kız amma uzun anlattım
Okuyanlar helal edin hakkınızı
Aynı kapıya cıkıyor bacım
Aynen ama korkma hepsi aynı değil
Kardesimin esi de göcmen hic aynı değil anlatıyırm burda
Sanırım yokluk cok görmekle alakalı
1 maas 3 cocık 2 yetiskine yetmemis bizimkinin ailede haliyle.
Bana kvdem gecen 2.yi dogur ben bakarım dediğinde annem,ne acayip insanlar bunlar 2 cocuklu kadını calıstırmaya calısıyolar hala demisti
Kesinlikle aile ile evleniliyor. Valla aynı çalışsan da kıymet bilinmiyor. Onun için çalışmayı düşünmğyırum. İnşallah zorunda da kalmamKulaklarını iyi çınlattık valla benimkide aynı vur birini ötekine anam çalışsam güveniyor oda çalıştım da çocuk yokken 2.bucuk sene noldu unutuldu hem ev hem iş yıprandımkiymetimiz bilinse
Hemen sende gömü var derlerAnam ben hayatta girmem ortak hesaba anında patlardurup durup diyo sende kesin su kadar vardır bu kadar vardır biriktir sende deyince yok kocadan para saklanirmi diyo senin gibiyse saklanır ddim geçen karabatak mubarek valla altınlarimi folyayla sarasim var dedektor tutar bulur diye potansiyeli var
no iş yes fellik fellik
kahkaha attım burda lelli
Allahta seni güldürsün
Selâm. Vestel tel almayın yazmışsın da onu anlayamadım.slm kızlar
bulaşık makinesi benimde vestel 3 programlı tek program kullanıyoırum çok guzel
bim deterjan finish asla almam leke bırakıyo
ama vestel tel almayın kronikmiş hepsinde
dün alışveriş yapmıs kocam gömmüş 300 bana aylık 500 veriyodu bır ay yeter diyodu kendi bir günde harcamış al gördünü dedim
kumbarayı actık 330 tl çıktı
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de önceki makinamda deliye dönmüştüm sonunda bozuldu rahatladımMakina işi tamamdır. 4 programlı gri Vestel 1850 TL ye aldık. Çok beğendim. İnşallah kullanımından da memnun kalırım. Bulaşık makinasından çok çektim bu sefer son insallah
aa cikmiyorlarmi artikKahvaltı yaptık. Sonrası çay faslı. Kızıma kitap almıştım 3 tane. Onlar geldi.Kitap okumama bayılıyor. Bidahaaa bidahaa diyorKargonun yukarı çıkması yasakmış. Bilmiyordum.megafondan adam bişeyler dedi tabi duynadım. En son hareket yaptı aşağı inin diye. Eşim indi aldı. Ama halimizi görmeliydiniz. Eşim poşetleri açtı ben çıkardum iyice dezenfekte yaptık bskalım bugün bir kargo daha gelecek..
koctasda falanda indirim oluyo canim ama suan kapalidir galiba ya da netten alabilirsinDavlumbaz da almam gerek. Ama onu en ucuzu almaya çalışacağım. Basen bim e geliyor. Onlar bile iş görür. Vestel sordu eşim, makinayı alırken en ucuzu 1000 TL demiş. Kalsın dedim
AynennAnasına carlasın kuzu kadın tutturmuş düğün diye el elde baş başta düğün olmuş sizinki
HosgeldinizSelam
Helal olsun sana demeye geldim bacim.
Bende sendenim
Keselerimiz ayrı
Kredi odedim 13 yıldır bu ay bitti kredi. Ev araba o dedim tadilat yaptirdim eve bunca sene o dedim.
Maaşımı da bilmiyor
Şimdi bi 500tllik market alışverişi yapar 1000tl kendime harçlık yapar gerisini atarım birikime
NE vercem eline. Ise git gel yemek yap ev topla aksam 2 cocugun odevleri yatir hastane bende çarşı pazar market bende. Ne anladım da ev hanımıyla aynı vasiftanim yemesi içmesi 4 4luk yaparım yemeğimi. Evimi temizlerim çocuklara bakarım işimede giderim. Begenmiyosa işte kapı dicem ay bende sismisim kusura bakma daldim konuya diger topikten komsunuzum memnun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?