Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız uyudu sebzeli salçalı pilav yaptım. Çorba vardı. Eşim salata yaptı. Bugün de doyduk çok şükür. Yarına da köfte yapacağım. Mutfağı topladım biraz dinleneyim. Ihlamur koydum şimdi. İçince yaparım.
klozet kapağı geldi kız bir hevesli oturdu. Bıra bırak ben abla oldum diyor
Kitapları da okudum ona. Dün bugün biraz daha iyiydi. Biraz gelişme var. Tabi ben mutfağı toplarken klasik yine kaçırdı. Eşime dedim gözün üzerinde olmalı sordum yok dedi diyor elinde telefon vardı nasıl takip ediyor anlamadım.
Bugün arkadaştan haber aldım corono virüs tesbit edilmiş. Cuma günü mesaj yazmıştım cevap yazmamıştı. Bugğn yazdı. Tedavideymiş bir haftadır. Arayayım konuşabileceksen dedim. Konuştukça yoruluyorum dedi. Çok kısa yazışabildik. Evdeymiş daha iyiyim dedi. Mesaj bile çok yazamıyor halsiz ve yorgunmuş. Bir de ablamın çalıştığı hastanedeki 54 yaşında şeker hastası bir bayan arkadaşı virüslüymüş tedavi hastanedeymiş. O da konuşamıyormuş ama hastalık hemşire arkadaşından kapmış kadının evinw gitmişler kadım da kapmış yazık ya insanlar dikkat etmiyor. Her dakika hepimiz kapabiliriz. Yavaş yavaş haberleri alıyoruz ama inşallah kapacaksak da geç olursa daha olumlu olur.

Bugün kandil teyzeye de gitmedik. Eşim dedi dayı dikkat etmiyor boşver.
annemi aradı kandil için tabi annem konuşurken söyledi sıkışırsanız muhakkak söyleyin bugünlerde yanınızda yoksak hiç olmayalım Dedi. Kaç defa söyledi sağolsun.
eşim de diyor helal olsun kadına biximkiler gibi değil tabi ben şoook. . İnsan böyle günlerde daha iyi anlıyor.

Yemek niyetlendik olay sote ve kahvaltiliga dondu.
Sote, salata, kahvaltilik cikardim.
İhlamurda demlenmisti dedik hadi boyle olsun.
Bu ara krem peynire kafayi taktim.
Yiye yiye bikmadim gitti.
Sabahda iyi uyudum daha nasil uyucam mechul
Gece oturmak istemiyorum
Uyku uykuyu getirir derler umarim dogrudur.

İyi geceler kızlar
Cocuuum annesi markete gitti travma yasadı galiba
Asla uyumuyor
Uyutrken de elimi tutuyor,bırakınca aglayrak uyanıyor.
Yanmısıız bu gece.
Yemek tarhana yaptm kıza,arkadan tuz kattım bende ictim
Cnm pilav istedi,pilav yaptm
Koci yemek ne yaptn dedi tarhana pilav diyorm
Ne yicen yanında pilavın diyor
Pilav iste benim ana yemeğim dedim
Kartı verdim giderken ama böyle azcık istemeyerek verdim
Patlatma kartımı bak dedim
Al istersen gönülsüz verdin diyo
Kızın takı yastıgına 200 tl astm
Du bakalım belki ugurlu gelir
Elimdeki nakitleri ascm bide böyle deniyim
Yok yani durmuyor nakit bende
2 cüzdan var hepsinde 10 tl bile olsa bırakıyormpara
Berekti kacmasın diye ama pek ise yaradıgı söylenemz
Bir de bi yerde okumustum fis bırakmayın cüzdanda,alısverisi tetiklermis.
Bir de dagınık olmuyacakmıs cüzdanlar
Bu geceki über gereksiz bilgilerimi de paylastım iyi oldu

Afiyet olsun tatlım bende krem peynir çok yiyorum bu ara halbuki çok yemem

Böyle böyle anlıyorlar canim valla erkeklerin genelinde böyle kiz tarafı beğenmeme var sonra bir bakıyorlar aslında kendileri sorunlu

Güldüm yine kiz nerden duyuyosun valla disari çiktinmi para gidiyor bugun su aldim 8 süt aldım 3kg 12oraya verdim 20 bim veşokta harcadım 40 tl uçtu akşam komşu helva verdi bende tabağa hamur ve poğaça koydum cay yanında yedik sütlac yedim acaip sistim bugun

senin esini su insta seysi kadina yollayalim aksam yemegine bu aksam makarna ve salata yiceklerdi cunku agir yemek sevmiyolar malum
Kiz bende evin kosesine agac alipda caput falan mi baglasam napsam para falan yok metelige kursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…