- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.709
- 798
Böyle böyle anlıyorlar canim valla erkeklerin genelinde böyle kiz tarafı beğenmeme var sonra bir bakıyorlar aslında kendileri sorunlu
Ayy sorma bu adamların boğazı çalışmasa olmuyor.ben bişey yapmıyorum tatlı sonra ben de kilo alacağım. Çocuğu da alıştırdı aburcubura.Valla 3 yemek kasesi sütlaç yedi hala cay yanina bise ariyordu
Bende öyle olmasa aramam.Afiyet olsun tatlım bende krem peynir çok yiyorum bu ara halbuki çok yemem
Bende baktim ıhlamuru bos iciyo kendi doldurmustu dedim kurabiye getirim.Ayy sorma bu adamların boğazı çalışmasa olmuyor.ben bişey yapmıyorum tatlı sonra ben de kilo alacağım. Çocuğu da alıştırdı aburcubura.
Biz simarttik beÇok doğru dedin çünkü evlenmeden önce el üstünde tutardı evlenince bir haller oldu. Onu bunu beğenmez ona buna bahane bulan bir adam oldu. Tabi sonraları bayağı değişti. Şimdi hepten arttı ilgi alaka tabi kendi kardeşi yanında hiçbir zaman olmadı. Bu defa daha iyü anladı. Birbirleriyle haberleşmiyorlar bile bu hastalık günlerinde. Ama teyzesi yine aralarını düzeltme derdine düşer.
Biz simarttik be
Annesi 1 sabah kahvalti vermiyomus esime.
Hepde menemen peynirli yumurta falan yemek niyetine.
Zaten yemek kulturleri yok.
Yoresel bi bildigi lahana kuymak.
Bize nazlari.
Simdi caysiz gidemiyo paşam.
Cay demlemesem bisi demez yanai hesap sormaz niye demlemedin diye ama olsa fena olmazdi diyede âlttan dokandirir lafi.
Bekliyo yani alisti.
Koca yaz esim tek kalirdi evde annesi koye giderdi gelmezdi 4-5 ay.
sonra oglumda oglum oldu ben evlenince.
Ulan bu adam aylarca tek yasiyodu ozaman oglun oglun diilmiydi.
Nisanli oldugumuz dönem adam resmen bizde karnini doyuruyodu her aksam.
Aman yine bisi olsa annem annem olur cok da saapmamak lazim.
İgda ev ekonimisti diye bi sayfa var kuzuGüldüm yine kiz nerden duyuyosun valla disari çiktinmi para gidiyor bugun su aldim 8 süt aldım 3kg 12oraya verdim 20 bim veşokta harcadım 40 tl uçtu akşam komşu helva verdi bende tabağa hamur ve poğaça koydum cay yanında yedik sütlac yedim acaip sistim bugun
BEnimki gece 1 de mesaiden cıktı geldisenin esini su insta seysi kadina yollayalim aksam yemegine bu aksam makarna ve salata yiceklerdi cunku agir yemek sevmiyolar malum
Kiz bende evin kosesine agac alipda caput falan mi baglasam napsam para falan yok metelige kursun..
Bebe bisküvisi süt çok severim ya, ben de simite bakarak biber salatalık yiyorumBebe bisk sut karistirdim yedim.
1 tanede muz.
Kizi ek gidaya baslattimsimdiden.
Dogunca direk 1 yas garanti yani corbayla baslariz.
Canim öyle istedi.
Yemek yok hic mesut degilim bugun
Bögrume tas oturmus gibi hissediyorum.
Hic kafamda biside yok olagan bakicam.
Pogca yapcam yine (yapmakdan sıkildım fakat istiyorlar)
Esim sabah 2 tane yedi buzlukda da bitti yani.
Ben 1 tepsilik yapiyorum ondan bitiyor 2 tepsilik fazla yogurmam lazim ugrasamiyorum okadar hamuru yogurmakla gucum yok zaten.
kremali milföy yapcam firini acmisken kalan baklavalik yufkalarida yapim bari ziyan olmasin.
Serbeti attim ocaga kayniyor.
Supurmem gerek yine kus disarda
erkek bu kus ama resmen esime cilve yapiyo.
Ben salmiyorum ya esimi gorunce bi hareketler bi akrobasi bi bisiler.
Sonra esim mutfaga odaya gidince pesinden onu aramalar falan.
bizim pesimizden gelmiyo ama mutfaga falan.
Ise gidince bile pesinden oda oda ariyo onu.
O da kiyamiyo hemen yazik ciksin diyo.
Zaten oglan diyo cocuk diyo kusa
kiza kimlik cikarirken onada cikar dedim nufusuna al.
Ortaligin icinr ediyo.
Ne de olsa lelli temizliyo
Baby şimdi yatıramazsın benimkiler gibi büyüyünce de kaldıramazsın. Sabahları inan kahvaltı yapıcaz bir nazlar önceden sadece hafta içi vardı naz çekiyordum şimdi bu nazlar bütün haftaya yayılınca ben de çekemiyorum ama çemkiremiyorum da annem bizi hiç 8 kadar uyutmazdı erkenden kaldırırdı şimdi de uyuyamıyorum. En güzel zamanları çok vakit geçir çok çabuk büyüyorlar.Yeminle sinirimden aglıcam artk
Aksmdan beri saat bası kalkıyo
Dedim banyo yaptıralım bari 2 saat uyusun bende isime bakim
Bebeksin sen dimi ,banyo yapınca uyursun
Yarım saat uyudu kalktı
Söylendim artk Alya sana uyku egitimi veririm bak
(Son derece karısıyım)
Catlarsn aglamaktan öyle uyursun diyorm anlamıyo tabi gülüyo suratıma
Gelmissin yarı yasına bu neyin atagı artk ya,yat uyu be cocuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?