Küçük Düşün Büyük Olsun!

ay ne kadar tatlısın ya, benimkiler doğunca inşallah, kırkıncı günü sana geleceğim kırk uçurmaya

haftaya eşim geliyor inşallah:) yapmam gereken bir sürü şey var. pazara markete gidecem. kuaföre gidecem. temizlik yapacam. hepsinin zamanlaması mükemmel olmalı:) çok heyecanlıyım:))

sempatik_kiz a ne diyelim? kız evli değil bütün evi çekip çeviriyor, asıl ona maşallah
Ay öyle gerçekten yazıyor ya okula gideceğim yemeğim de var bugün rahatım filan diye ben çocuklu halimle aman bugün de yemek yok diyorum haftanın 2-3 günü maşallah nazar değmesin inşallah kızım da böyle olur ya sempatik kaç yaşındasın?

ama daha çok yeniyiz. 3 aylık evliyiz daha. eşim de istiyor ama ben biraz gezelim tozalım, evimize, evliliğimize, birbirimize alışalım istiyorum.

ama daha çok yeniyiz. 3 aylık evliyiz daha. eşim de istiyor ama ben biraz gezelim tozalım, evimize, evliliğimize, birbirimize alışalım istiyorum.
Biz 6 aylık evliyken denedik ilk olarak..ama 4 yıldır tanıyordum eşimi.biz hatta şimdi ta ilk sevgili olduğumuzda olaydı çocuğumuz şimdi 5 yaşında olmaktı diye kederleniyoruz arada sen daha iyi bilirsin tabi gezin tozun ama genç anne baba olmaya çalışın naçizane tavsiyem
Sağol canım Allah razı olsun :) biz 2 yıllık evliyiz bebeğimiz de 5.5 aylık :))

allah hayırlı zamanda, hayırlısını versin bize de. ben biraz daha gezip, tozmak istiyorum, yeni yeni evime alışıyorum, daha bir haftadır uyandığımda ben nerdeyim, bu kim yaa demeden uyanıyorum

mavimli allah kucağına alıp, cennet kokularını içine çekmeyi nasip etsin. ne kadarlık evilisin? benim de eşime kalsa hemen çocuk istiyor. ben de en az bir sene bekleyelim diyorum, nasip
amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun. ben dokuz senedir evliyim kaç senedir uğraşıyorduk sorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…