Kaynak kitaplar çok pahalı tr lelli. Ben bu sene ne çektim...Lisede daha da fazla fiyatı, hatta fen lisesinde daha da fazla. Bir dersten üç çeşit aldık. Her dersten alındı ayrı ayrı. Çocuk okutmak çok zor artık çok zor. Almasan olmaz. Allah yardımcımız olsun canım.
saol canım:) gitmem artık:)
5 yaşında okul mu olur ya:/benim oğlumda fen lisesinde okusun da, ben de her gün üç kitap parası vereyim. :)
5 yaşında yok henüz, bir sürü kırtasiye malzemesi aldık okul başında, baktı ve dedi ki: boşuna masraf ediyorsunuz, paranız boşuna gitmiş, ben okula gitmeyeceğim. :)
Ayyy çok istiyordum fen lisesinde okusun. Çok şükür çok çalıştı azmetti kazandı. Geleceğin doktor annesiyim inşallah. Allahım isteyen herkese gostersin. Bu bile büyük gurur ve mutluluk oldu aileye...benim oğlumda fen lisesinde okusun da, ben de her gün üç kitap parası vereyim. :)
5 yaşında yok henüz, bir sürü kırtasiye malzemesi aldık okul başında, baktı ve dedi ki: boşuna masraf ediyorsunuz, paranız boşuna gitmiş, ben okula gitmeyeceğim. :)
Allah sifa versin insAllah önemli biseyo yoktur cnmkızlar buraya bı kac gun yazamayacagım babamın rahatsızlıgından dolayı sehır dısında olacagım
dua edersenız cok sevınırım
Allah'a emanet olun...
canım allah şifasını versin iyi yolculuklar inşallah iyi haberlerle dönersinher yazıyı okudugumda gozlerım doluyor
sureklı aglayasım gelıyor
babamı cok ozledım kotuymüş hala hastahanede
sanırım dayanamayıp yarın gıdıcem yanlarına
her yazıyı okudugumda gozlerım doluyor
sureklı aglayasım gelıyor
babamı cok ozledım kotuymüş hala hastahanede
sanırım dayanamayıp yarın gıdıcem yanlarına
Ayyy çok istiyordum fen lisesinde okusun. Çok şükür çok çalıştı azmetti kazandı. Geleceğin doktor annesiyim inşallah. Allahım isteyen herkese gostersin. Bu bile büyük gurur ve mutluluk oldu aileye...
benim oğlumda fen lisesinde okusun da, ben de her gün üç kitap parası vereyim. :)
tabiki ederiz. acil şifalar dilerim.kızlar buraya bı kac gun yazamayacagım babamın rahatsızlıgından dolayı sehır dısında olacagım
dua edersenız cok sevınırım
Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?