- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Bana da öyle dedi doktor git 1 yıl deneyin önce dedi de ben çok üzüldüğüm için dayanamayıp testler istedi rahim filmi çektirdiğim zaman da hamile kaldım herlde o vesile oldu :) bence de ihmal etme git mutlaka doktora..öyleymiş ama en azından herşey yolunda mı diye hormon kan değerleri falan.
Haklısın kendinin olmayan bir bebeğe annelik yapan insanın hakkı zor ödenir hastalığı var başında beklemesi yüreğinin titremesi var Allah tüm ebeveynlerimizin yokluğunu geç göstersin inşallah..amin inşallah babam deyince burnum sızlıyor benim. çok düşkünüm ona, anneme de tabi. biyolojik annem bizi terkettiğinde aylarca koynunda avutmuş beni, bir kere off dememiş. onun hakkını nasıl öderim, ödeyemem.
evet büyüten annem için bunların hepsi geçerli.onun da hakkını asla ama asla ödeyemem, benim canım melek annem o. ama aylarca koynunda avutan, beni babanneme bile bırakmayan babam içindi bu sözlerim.Haklısın kendinin olmayan bir bebeğe annelik yapan insanın hakkı zor ödenir hastalığı var başında beklemesi yüreğinin titremesi var Allah tüm ebeveynlerimizin yokluğunu geç göstersin inşallah..
rahim filmi çektirip hemen ardından hamile kalanları çok duyuyorum. direk film mi çektirsemBana da öyle dedi doktor git 1 yıl deneyin önce dedi de ben çok üzüldüğüm için dayanamayıp testler istedi rahim filmi çektirdiğim zaman da hamile kaldım herlde o vesile oldu :) bence de ihmal etme git mutlaka doktora..
kafaya göre ben rahim filmi çektirmek istiyorum deyip, çektiriliyor mu ki? neden bu kadar stres yapıyorsun canım? tıp bile sorun olabilir demek için bir yıl süre vermiş. tedbir amaçlı kontrollerini yaptır içine sinmiyorsa ama rahim filmi ağır olmaz mı?rahim filmi çektirip hemen ardından hamile kalanları çok duyuyorum. direk film mi çektirsem
tabi ki buna ben karar veremem. değerlerime bi bakılsın da. yaşım geçiyor diye telaşım. hayırlısı artık..kafaya göre ben rahim filmi çektirmek istiyorum deyip, çektiriliyor mu ki? neden bu kadar stres yapıyorsun canım? tıp bile sorun olabilir demek için bir yıl süre vermiş. tedbir amaçlı kontrollerini yaptır içine sinmiyorsa ama rahim filmi ağır olmaz mı?
kaç yaşındasın ki? hakkında hayırlısı olsun.tabi ki buna ben karar veremem. değerlerime bi bakılsın da. yaşım geçiyor diye telaşım. hayırlısı artık..
32 . saol canımkaç yaşındasın ki? hakkında hayırlısı olsun.
Sen heepp gel emiSen de iyiki varsın canm gözümün aradıklarındansın :) dualarımız kabul oldu inşallah daha iyi olacak herşey gönlünü ferah tut..
Ayrıca kk ya bu topik için girer oldum sadece :)) bağımlılık yaptıysa demek
ohooo daha çok gençsin. bir çok kişi otuzunda yeni evleniyor. allah gönlüne göre versin inşallah.32 . saol canım
Olur insAllah kuzu bozma icini32 . saol canım
bu da iyimişBenim acaba cocugum oluyomu bilmiyorum
12senedir korunmadayiz.
allah iyiliğini versin:)Benim acaba cocugum oluyomu bilmiyorum
12senedir korunmadayiz.
allah iyiliğini versin:)
Demeyin kizlar merak ediyorum.bu da iyimiş
tek çocukla kalmaya niyetlisin galiba?Demeyin kizlar merak ediyorum.
Ama hamis kalirim diye korkuyorum risk alamam :)
Yumurtanin kulbu duruyomu acep.
1 oğlun vardı dimi. denemeden bilemezsin dene gör:) 30lu yaşlarındaydın galibaDemeyin kizlar merak ediyorum.
Ama hamis kalirim diye korkuyorum risk alamam :)
Yumurtanin kulbu duruyomu acep.
Ben niyetliyimde esim 2. İstiyotek çocukla kalmaya niyetlisin galiba?
Evt cnm yas 311 oğlun vardı dimi. denemeden bilemezsin dene gör:) 30lu yaşlarındaydın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?