Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben doktor kontrolüne gidecem eşim gelince. 4 defa denedik olmadı. bazen gitmek istemiyorum doktora olursa olur olmazsa olmaz diye. bazen çocuk olsun çok istiyorum bazen korkuyorum.

canım bence biraz evliliğin keyfini sür yaşın da ufakmış yaparsın bebiş elbet.
bence de, şahsen kendimi henüz anne olarak düşünemiyorum. daha evim var, sorumluluklarım var demeye yeni yeni alıştım. bilmem kaç kere iş çıkışı baba evine yollanmışlığım, dalıp geç gecikeceğimi annemi arayıp söylemişliğim var

sempatik_kiz a ne diyelim? kız evli değil bütün evi çekip çeviriyor, asıl ona maşallah

Saol cnm keşke birikime bende senin gibi önceden başlasaydim. Tek pismanligim bu oldu benimde

Bende 25 yaşındayım canım. Ama ben büyümüycem hep küçük kalcam
Bende tasarruf nedir, birikim nedir hep bu topik sayesinde öğrendim. Son bir senedir böyleyim yani. Ama ev işlerini hep yapardım.
Bi annem, bi ben başka kimsemiz yok. Annemin yükünü hafifletmek zorundayım.Annem aynı bir yudum mutluluk gibi evin hem erkegi hem kadınıydı. 25 yaşında kaybetmiş babamı ondan sonra kendini bana adamış. Ama insan büyüyünce farkına varıyor yapılan fedakarlıkların. Bu yüzden artik bin kat daha dikkatli olmaya calisiyorum

ben doktor kontrolüne gidecem eşim gelince. 4 defa denedik olmadı. bazen gitmek istemiyorum doktora olursa olur olmazsa olmaz diye. bazen çocuk olsun çok istiyorum bazen korkuyorum.
bir yıldan önce herhangi bir tedavi uygulanmıyor diye biliyorum ama?

Ahahaha çok tatlısın ya ozmn alış sen evine kız ben neredeyim bu kim diyorsan vakit var daha Bebek gece 10 kere uyandırdığında hepsinde böyle nerdeyim bu ağlayan kim olma

evlenmeden önce ben de ev işlerine yardım ederdim, ama maşallah sen evin annesi gibisin allah annene uzun ve sağlıklı ömür versin

Kesinlikle öyle canm ben de bugün hastayım kızım mızırdandıkça başım ağrıyor :) dedim kızım hep benden istiyorsun daha 30larına yaklaşıncaya kadar hep isticeksin sonra annem diye düşünüp verici olmaya başlarsın :)) tabi mızırdanmaya devam etti
annene Allah bi yerden alıp bir yerden vermiş hayırlı evlat gibisi var mı..
İnşallah sen de büyümeyip gönlündeki gibi yaşam sürersin sempatikçim

Sen de iyiki varsın canm gözümün aradıklarındansın :) dualarımız kabul oldu inşallah daha iyi olacak herşey gönlünü ferah tut..
Ayrıca kk ya bu topik için girer oldum sadece :)) bağımlılık yaptıysa demek

amin inşallah babam deyince burnum sızlıyor benim. çok düşkünüm ona, anneme de tabi. biyolojik annem bizi terkettiğinde aylarca koynunda avutmuş beni, bir kere off dememiş. onun hakkını nasıl öderim, ödeyemem.

Muhabbete nerden dalsam bilemedim. Önce kariyer diyerekten tam 5 yıl sonra çocuk sahibi olduk. Ama zaten erken evlenmiştik. O yüzden geç kalmış sayılmayız. 27 yaşında idim anne olduğumda.
Hepinizin maşallahı var. Ben kendim adıma çok şey öğrendim buradan
Hadi ben kaçtım. Ödevler bitmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…