canım bence biraz evliliğin keyfini sür yaşın da ufakmış25 yaşımdayım, çalışıyorum canım
allah gönlünüze göre versin inşallahamin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun. ben dokuz senedir evliyim kaç senedir uğraşıyorduk sorma.
bence de, şahsen kendimi henüz anne olarak düşünemiyorum. daha evim var, sorumluluklarım var demeye yeni yeni alıştım. bilmem kaç kere iş çıkışı baba evine yollanmışlığım, dalıp geç gecikeceğimi annemi arayıp söylemişliğim varcanım bence biraz evliliğin keyfini sür yaşın da ufakmışyaparsın bebiş elbet.
Bende 25 yaşındayım canım. Ama ben büyümüycemAy öyle gerçekten yazıyor ya okula gideceğim yemeğim de var bugün rahatım filan diye ben çocuklu halimle aman bugün de yemek yok diyorum haftanın 2-3 günümaşallah nazar değmesin inşallah kızım da böyle olur ya sempatik kaç yaşındasın?
bir yıldan önce herhangi bir tedavi uygulanmıyor diye biliyorum ama?ben doktor kontrolüne gidecem eşim gelince. 4 defa denedik olmadı. bazen gitmek istemiyorum doktora olursa olur olmazsa olmaz diye. bazen çocuk olsun çok istiyorum bazen korkuyorum.
Ahahaha çok tatlısın yabence de, şahsen kendimi henüz anne olarak düşünemiyorum. daha evim var, sorumluluklarım var demeye yeni yeni alıştım. bilmem kaç kere iş çıkışı baba evine yollanmışlığım, dalıp geç gecikeceğimi annemi arayıp söylemişliğim var
evlenmeden önce ben de ev işlerine yardım ederdim, ama maşallah sen evin annesi gibisinSaol cnmkeşke birikime bende senin gibi önceden başlasaydim. Tek pismanligim bu oldu benimde
Bende 25 yaşındayım canım. Ama ben büyümüycemhep küçük kalcam
Bende tasarruf nedir, birikim nedir hep bu topik sayesinde öğrendim. Son bir senedir böyleyim yani. Ama ev işlerini hep yapardım.
Bi annem, bi ben başka kimsemiz yok. Annemin yükünü hafifletmek zorundayım.Annem aynıbir yudum mutluluk gibi evin hem erkegi hem kadınıydı. 25 yaşında kaybetmiş babamı ondan sonra kendini bana adamış. Ama insan büyüyünce farkına varıyor yapılan fedakarlıkların. Bu yüzden artik bin kat daha dikkatli olmaya calisiyorum
aynennnnAhahaha çok tatlısın yaozmn alış sen evine kız ben neredeyim bu kim diyorsan vakit var daha Bebek gece 10 kere uyandırdığında hepsinde böyle nerdeyim bu ağlayan kim olma
Amin cnm. Allah yokluklarını göstermesin hicbirimizeevlenmeden önce ben de ev işlerine yardım ederdim, ama maşallah sen evin annesi gibisinallah annene uzun ve sağlıklı ömür versin
Kesinlikle öyle canm ben de bugün hastayım kızım mızırdandıkça başım ağrıyor :) dedim kızım hep benden istiyorsun daha 30larına yaklaşıncaya kadar hep isticeksin sonra annem diye düşünüp verici olmaya başlarsın :)) tabi mızırdanmaya devam ettiSaol cnmkeşke birikime bende senin gibi önceden başlasaydim. Tek pismanligim bu oldu benimde
Bende 25 yaşındayım canım. Ama ben büyümüycemhep küçük kalcam
Bende tasarruf nedir, birikim nedir hep bu topik sayesinde öğrendim. Son bir senedir böyleyim yani. Ama ev işlerini hep yapardım.
Bi annem, bi ben başka kimsemiz yok. Annemin yükünü hafifletmek zorundayım.Annem aynıbir yudum mutluluk gibi evin hem erkegi hem kadınıydı. 25 yaşında kaybetmiş babamı ondan sonra kendini bana adamış. Ama insan büyüyünce farkına varıyor yapılan fedakarlıkların. Bu yüzden artik bin kat daha dikkatli olmaya calisiyorum
Sen de iyiki varsın canm gözümün aradıklarındansın :) dualarımız kabul oldu inşallah daha iyi olacak herşey gönlünü ferah tut..aminnnsempatik_kiz burda laflamak bana iyi geldi biliyor musunuz, az biraz kafamı dağıttım. eşim de şehir dışına çıktı bugün. annem yorgun uyudu, kardeşim ders çalışıyor. iyi ki varsınız kızlar
çok güldüm kız alemsin :))Ahahaha çok tatlısın yaozmn alış sen evine kız ben neredeyim bu kim diyorsan vakit var daha Bebek gece 10 kere uyandırdığında hepsinde böyle nerdeyim bu ağlayan kim olma
amin inşallah babam deyince burnum sızlıyor benim. çok düşkünüm ona, anneme de tabi. biyolojik annem bizi terkettiğinde aylarca koynunda avutmuş beni, bir kere off dememiş. onun hakkını nasıl öderim, ödeyemem.Sen de iyiki varsın canm gözümün aradıklarındansın :) dualarımız kabul oldu inşallah daha iyi olacak herşey gönlünü ferah tut..
Ayrıca kk ya bu topik için girer oldum sadece :)) bağımlılık yaptıysa demek
öyleymiş ama en azından herşey yolunda mı diye hormon kan değerleri falan.bir yıldan önce herhangi bir tedavi uygulanmıyor diye biliyorum ama?
evet tedbir amaçlı iyi olur herhalde.öyleymiş ama en azından herşey yolunda mı diye hormon kan değerleri falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?