oğlanın yerinde olsam ben kardeş diye tuttururdum, kardeş gibisi yokBen niyetliyimde esim 2. İstiyo
Evt cnm yas 31
1oglum var
allah bağışlasın. yaşın da genç. tabi iyi düşünmek lazım yinede.Ben niyetliyimde esim 2. İstiyo
Evt cnm yas 31
1oglum var
O da istemiyo cnmoğlanın yerinde olsam ben kardeş diye tuttururdum, kardeş gibisi yok
amin canım sağol:)
sen çalışıyordun dimi canım? maaşını alır almaz belirlediğin miktarı hemen birikime ayır. bi söz okumuştum çok güzel: harcamandan kalanı tasarruf etme, tasarruftan kalanı harca diye.İyi akşamlar bayanlar.
10 tl yemek parası 2 tl yol parası ile günü kapattım bugün.
Bu arada bu kumbaraya nasıl para atıyorsunuz siz ya :) Ben unutuyorum hep. Daha demin cüzdanımı düzenlerken kumbara aklıma geldi de bozukluk attım. Diğer türlü hiç aklıma gelmiyor resmen.
sen çalışıyordun dimi canım? maaşını alır almaz belirlediğin miktarı hemen birikime ayır. bi söz okumuştum çok güzel: harcamandan kalanı tasarruf etme, tasarruftan kalanı harca diye.
oh maşallah iyi harcamışsınSlm kızlar bugun spor ayakkabı aldım 210tl
Makyaj malzemesi 60tl
Pazar alışverişi 10tl
Of cok gitmiş para
aynen öyle yapıyorum son zamanlarsen çalışıyordun dimi canım? maaşını alır almaz belirlediğin miktarı hemen birikime ayır. bi söz okumuştum çok güzel: harcamandan kalanı tasarruf etme, tasarruftan kalanı harca diye.
SVincent canım öğrencisin henüz çok zorlama kendini yine de bence. eğitimdi sağlıktı yemekti yoldu baya harcaman oluyor. 100 lira kenara koysan bile iyidir. yada gram altın al. 125 lira bişeydi.
bir de naçizane tavsiyem k.kartı kullanma.
Can'ım giriyorum okuyorum :) bakıyorum konu eş çocuk anlatcak bişey bulamıyorum :)@mandaliina bu sıralar ihmal ediyorsun bizi. Fark etmiyorum sanma
Sen anlat ben seni dinlerimCan'ım giriyorum okuyorum :) bakıyorum konu eş çocuk anlatcak bişey bulamıyorum :)
İyi akşamlar bayanlar.
10 tl yemek parası 2 tl yol parası ile günü kapattım bugün.
Bu arada bu kumbaraya nasıl para atıyorsunuz siz ya :) Ben unutuyorum hep. Daha demin cüzdanımı düzenlerken kumbara aklıma geldi de bozukluk attım. Diğer türlü hiç aklıma gelmiyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?