Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağlıcakla al kucağına inşallah
canım tencerelerim tabaklarım pasta şefim ve dik süpürgem geldi hepsini çok beğendim çokta memnunun tavsiye ederim
Sağolasin.
Sevindim memnun kalmana bende alirken cok sormustum cunku
Yorumlar okumustum baya arastirmistim.
Uzun sure kullaniyoruz neticede pisman olmim diye.
Sevindim

Evvett cheesecakeler yendi.
İhlamur icme görevimizide yerine getirdik.
Bu ıhlamurunda dibi yok buzdolabinda nasil karadelik varsa bunda da dip yok.
Uzay boslugu gibi yapiyosun yapiyosun bitmiyo.
Cok bereketli.

Oglan chescakenin pesine cilek pesine 2 dilimde kek gömdü
Evde ergen olmasi
Asla agzi bos durmicak.
Orucda bi duruyo ama aksamda sahura kadar yine fuul.
Sahurda da masallah bizden cok yiyo yarasin kuzuma.
Ayy yesinde secen cocik zor.

Esim 30tane yufkamizida almis tanesi 1tl mis.
Yarin kendime semizotu pisircem eksi eksi canim istedi bugun cok yorgundum elim gitmedi.

Sabah ola hayır ola.

Senin oğlun da tam bir paşa MAAŞALLAH. Annesinin paşası. INŞAALLAH ilerde eşi de senin gibi bakar.

Oy kuzum maşallah çok sevindim gelmene az kalmış doguma bende 5 mayıslıyım şansı bahtı güzel olsun

Ayy kızlar bir türlü okuyup yazamadım. Biraz tempolu gündü. Kahvaltı yaptık. Sonra eşim yatağın üzerini halı yıkama makinasıyla temizledi. Sonra ben camı denedim makinayla gayet iyi çekti o fena pislenmiş camı :)
Tabi eşim de boşver ya yağmur yağacak zaten dedi. Ben de denemek için tek camı yaotım zaten. Sonra kız uyandı az uyudu. Sonra evde yemek vardı kalanlar. Kıza da yemek hazırladım. Bize de yemeklere ek falafel yaptım. Sonra mutfak topla kıza kesme yapıştırma yaptırdım sonra çay faslı eşin kızı banyo yaptırdı. Uyuttum. Ben banyo yaptım. Oturduk 1 kahve içtik.öyle bitti gün.
bugün eşim teyzeyle konuşuyordu. Emeklilere yatan bayram parası bir para daha vardı onu sordu eşim teyze bize yatmadı dedi dayıyla ona yatmıyormuş yani sonra işte eşim kirayı ne yaptınız dedi. Teyze verdik dedi. Nasıl verdiniz dedi komşunun eşine göndertmiş bankadan. Yıllardır eşime veriyordu ve eşim bankadan gönderiyordu. Bu ay niye vermedi tabi soru işareti. Eşim de dedi ya çok uyanık. Ne bu yani bu ay niye bana yatırtmadı bana yalan söylüyor. Güya ben kira verdim diyecek dedi. Eminim kesinlikle vermedi dedi. Doğru haklı ne diyeyim. Bayağı tekrar tekrar söyledi. Emeklilere yatan parayı da ben anneme yatacakmış deyince kıvırdı.dayıya 1000 bana 500 yatacak dedi.
gerçekten anlamıyorum teyzenin bu konuda neden yalan söylediğini çok tuhaf.

Kız kardeşime yatıyor babamın maaşı canım oda ikramiye tam yatmıyor ddi eşi olsa bin yatıyor bana kesintili ddi

Ben de ardanın tarifini yapıyorum çok beğeniyorum canım. Tavsiye ederim. Üzerine de boll fındıkkk karadeniz usulü üüüff nasıl canım çekti.

Ohh ne güzel. Afiyetle yemek nasip olsun. O oje süren bir ev hanımı olmaya çok özeniyorum :) çocuk büyüyünce olur sanırum

Ooooo bir de buranın yerlisisin olmaz ki ama
Lelli ve baby yokken çay işi sen de
Teee öbür topikten ben geliyorum
Allaahımm ben neler kaçırmışım. Çalışırken birara yazıyordum. Çocuktan sonra uzun bir ara verdim. Sonra yeniden uğradım bayağı çay keyiflerini kaçırmışım meğer :)

Iyi geceler kızlar ancak okuyup yazıyorum bugun çok yogundum temizlik yaptim kapıları sildim petekleri ve avizeleri 3 su yapmışım 1 ayı geçti silmiyordim buzdolabın üzerini topladum örtüsunü çamasir suyuna bastim bi guzel yijadim kurudu astim yerlestirdim aksam annem kardeşim uğradı kısır ve bir tepsi pogaca yaptim hamur çok yapmisin 2 tane kaşarlı pastirmali pide yaptim oda kurabiye almış çayla yedik eşim ofiste kaldı yarin akşam gelir bulasik çok çıktı makine açıp topladim elde yikadiklarim oldu annemler gidince muyfak dolaplarını sildim iç dış 1 saat orasiyla ugrastim yarin buzdolap ici ve mutfak duvar fayanslarini silicem inşallah oglusun. Saçı kesip banyo ettircem düşmüştüm merdivenden kasımda doktora gittim kas ezilmesi demişti çok ayakta kalınca yada yürüyünce agriyo mutfagi silerken basladi oglani yatirmadan agri kesici ictim merhem var bide sürüp yaticam bugunluk bu kadar yeter

Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin diktiklerinizi az da olsa güzel şey bisey ekip toplayabilmek ablamin ev müstakil yalovada onun de bahçesi bugun konustum karalahana ek cem diyordu domates salatalik biber oluyi yazın patlıcan hatta balkabagi olmuştu ben ekmedim diyordu ya biri çekirdek atmış diyordu kışın yazın gidince 1 poşet sebze verir tatları nefis ilacsiz bide en çok biberleri seviyor eşim orda kaldığımızda sabah kalkıp domates salatalik topladim oğlumla oturup yedik ne güzel oluyir

T thesekreter
yedirenk79

Teşakkür ederim kızlar. Gerçekten dalından toplamak çok güzel oluyor. Her sene ekiyoruz. Çocuklarım bahçede tanıdı domates,biber,patlıcan nerde nasıl yetişiyor orda gördüler. Hatta büyük kızım mısırı çok seviyor. Bizim burda darı deriz, ondan da ekilebilirmi dedi ekilir dedik ve ektik. Nasıl olgunlaşmasını beklediler, uzun bir süreden sonra kopardık şanslarına tohumlar iyi değilmiş. Darı koçanın üzerinde 30 tane darı yok, seyrek seyrek olmuşlar ama olsun yine kaynattık yedik. Ben sabahları en çok tere ve rokayı koparıp yemeği seviyorum. Komşularımızın çogu geldi. Onlar ekmişler bile bahçelerini biz de geri kalmadık ektik ama yine ekicez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…