- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
Sağlıcakla al kucağına inşallahgeliyo valla
Gittikce heycan dorukda
Sağolasin.Sağlıcakla al kucağına inşallah
canım tencerelerim tabaklarım pasta şefim ve dik süpürgem geldi hepsini çok beğendim çokta memnunun tavsiye ederim
Senin oğlun da tam bir paşa MAAŞALLAH. Annesinin paşası. INŞAALLAH ilerde eşi de senin gibi bakar.Evvett cheesecakeler yendi.
İhlamur icme görevimizide yerine getirdik.
Bu ıhlamurunda dibi yok buzdolabinda nasil karadelik varsa bunda da dip yok.
Uzay boslugu gibi yapiyosun yapiyosun bitmiyo.
Cok bereketli.
Oglan chescakenin pesine cilek pesine 2 dilimde kek gömdü
Evde ergen olmasi
Asla agzi bos durmicak.
Orucda bi duruyo ama aksamda sahura kadar yine fuul.
Sahurda da masallah bizden cok yiyo yarasin kuzuma.
Ayy yesinde secen cocik zor.
Esim 30tane yufkamizida almis tanesi 1tl mis.
Yarin kendime semizotu pisircem eksi eksi canim istedi bugun cok yorgundum elim gitmedi.
Sabah ola hayır ola.
Oy kuzum maşallah çok sevindim gelmene az kalmış doguma bende 5 mayıslıyımKızlarr öpuyorum hepinizi ama sosyal mesafeye dikkat ederek
Ahh beğnn.
2gundur uykusuzluk cekiyorum mafoldum
Gece asla uyuyamiyorum
Gunduzde zorluyorum uyuyamiyorum bugun yoruldum galiba uyuya kalmisim yeni uyandim.
Dun dr. aradim perş. kontrolum vardi disari cikma yasagi olunca napalim diye sordum bugun icin gel dedi.
5gunde 200gr daha almis güzelligim
2.800 olmusmasallah kem gozlereden ırak.
2 Gundur baski oluyodu baya onu dedim sancisi yok dedi.
nst aldi.
Bu seferde kız uyudu
hemsireler durte durte uyandirdi yarim saat oralarda sıkıldım.
nst sancisi yok.
7 mayis sabah 8.30 da burda ol yatisin yapilsin 9.30 da kavusalim artik dedi
yani daha 15gunden fazla var.
5 gunde 200gr aliyosa(yani alirsa) 3.400falan dogar benim kucuk askim.
Bugun kendimi iyi hissettim tamda hastanenin onu pazar kurulmus annemle girdik pazara deli cesareti.
Semizotu, ispanak, cilek, salatalik aldim.
Yeminle öyle ozlemisiz ki pazari(burdaki pazar hafta sonu yasagina denk geliyor) bir de nasil ucuz.
Ordanda peynirci babaya gectik ben cecil, beyaz peynir, kusburnu marmelati falan aldim 70tl verdim.
Kizlar hep dua etti bana nekadar kaldi nolur kolla kendini cikma falan dediler. Tanimiyorumda.
Ama hepsi nasil dua ediyo.
Eldivenim maskem var bana eldiven verdiler yine.
Dezenektan sıktilar yine
Dedim hastane icin ciktim mecbur yani keyfi diil merak etmeyin.
Ordan bime ugradik orda da 100tl harcadim.
A101 denden cicek ve chescake aldim.
trendyoldanda Lactamil anne sutu arttirici cay,
nuk kaucuk emzik(silikon kaucuk sansimi denicem ya tutarsa)
kendimede pike aldim 103tl.
Eve geldim mukellef bir kahvalti sonrasi uyku kacinilmaz oldu.
Elimi hic bisi surmedim sadece aldiklarimi yerlestirdim okadar.
musakka yapicam simdi okadar.
Pilav ,kofte var evde.
Buzdolabim doldu yine cok sukur aksamda almisti esim bisiler.
50gr maya aldim pakmaya uygunduda bolup difrize koycam.
Herkes iyidir insAllah seviyoorum sizi
@babyloading87 ya da eniste selamlar hürmetler efenim
Kız kardeşime yatıyor babamın maaşı canım oda ikramiye tam yatmıyor ddi eşi olsa bin yatıyor bana kesintili ddiAyy kızlar bir türlü okuyup yazamadım. Biraz tempolu gündü. Kahvaltı yaptık. Sonra eşim yatağın üzerini halı yıkama makinasıyla temizledi. Sonra ben camı denedim makinaylagayet iyi çekti o fena pislenmiş camı :)
Tabi eşim de boşver ya yağmur yağacak zaten dedi. Ben de denemek için tek camı yaotım zaten. Sonra kız uyandı az uyudu. Sonra evde yemek vardı kalanlar. Kıza da yemek hazırladım. Bize de yemeklere ek falafel yaptım. Sonra mutfak topla kıza kesme yapıştırma yaptırdım sonra çay faslı eşin kızı banyo yaptırdı. Uyuttum. Ben banyo yaptım. Oturduk 1 kahve içtik.öyle bitti gün.
bugün eşim teyzeyle konuşuyordu. Emeklilere yatan bayram parası bir para daha vardı onu sordu eşim teyze bize yatmadı dedi dayıyla ona yatmıyormuş yanisonra işte eşim kirayı ne yaptınız dedi. Teyze verdik dedi. Nasıl verdiniz dedi komşunun eşine göndertmiş bankadan. Yıllardır eşime veriyordu ve eşim bankadan gönderiyordu. Bu ay niye vermedi tabi soru işareti. Eşim de dedi ya çok uyanık. Ne bu yani bu ay niye bana yatırtmadı bana yalan söylüyor. Güya ben kira verdim diyecek dedi. Eminim kesinlikle vermedi dedi. Doğru haklı ne diyeyim. Bayağı tekrar tekrar söyledi. Emeklilere yatan parayı da ben anneme yatacakmış deyince kıvırdı.dayıya 1000 bana 500 yatacak dedi.
gerçekten anlamıyorum teyzenin bu konuda neden yalan söylediğini çok tuhaf.
Ben de ardanın tarifini yapıyorum çok beğeniyorum canım. Tavsiye ederim. Üzerine de boll fındıkkk karadeniz usulütr_lelli canım o gün senin tarifinin biraz dışına çıkmıştım biraz sulu olmuştu tadı güzeldi sonra nefis yemek tariflerinin fırın sütlaç tarifini yaptım harika oldu 2 keredir yapıyorum
Çok beğendik :)
Ohh ne güzel. Afiyetle yemek nasip olsun. O oje süren bir ev hanımı olmaya çok özeniyorum :) çocuk büyüyünce olur sanırumAy çok yoruldum tam duşumu aldım, ojelerimi sürdüm kızlarımla kahve keyfimi yaptım eşim aradı fidanları al aşagıya in yazlıga gidip fidanları ekelim diye. Çok şükür zeytinlikte işleri çok rast gitmiş, tabii 1400 tl kredi kartı 350 bir ustaya digeri 250 tl yeter bana demiş Allah razı olsun. Fidanları diktik eşim az almış fidanları haftaya yine alınacak ekilecek yer var daha. Bizim burada endaze börülce diyorlar ondan ektim. Taze fasulye de ektim. Salatalık da ektim bakalım inşallah hepsi tutar. Vücut alışkın olmayınca çok yorucu ama açık hava çok iyi geldi. Birde acıkmışım bir simit bir ayran aldı eşim nasıl tatlı geldi. Eve geldim hemen sofrayı hazırladım yemegimizi yedik kızlar acıkmış eşimle bende yedik. Mutfagı bu gün erken topladım çayı da demledim içiyorlar şimdi ben şekersiz içmeye başladığımdan beri çay bana hiç zevk vermiyor içmiyorum.
Allaahımm ben neler kaçırmışım. Çalışırken birara yazıyordum. Çocuktan sonra uzun bir ara verdim. Sonra yeniden uğradım bayağı çay keyiflerini kaçırmışım meğer :)Ooooo bir de buranın yerlisisin olmaz ki ama
Lelli ve baby yokken çay işi sen de
Teee öbür topikten ben geliyorum
Ben de mama gece uyanma yok ama geç yatan gece kuşuyum gelsem olurmuArtik sahur yapariz.
Mamasini kapan gelir kizlar.
Bende tüm gün iş yapınca yazilcaklar birikmiş canimAyy ne de uzun yazmışım kusura bakmayın kızlar
Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin diktiklerinizi az da olsa güzel şey bisey ekip toplayabilmek ablamin ev müstakil yalovada onun de bahçesi bugun konustum karalahana ek cem diyordu domates salatalik biber oluyi yazın patlıcan hatta balkabagi olmuştu ben ekmedim diyordu ya biri çekirdek atmış diyordu kışın yazın gidince 1 poşet sebze verir tatları nefis ilacsiz bide en çok biberleri seviyor eşim orda kaldığımızda sabah kalkıp domates salatalik topladim oğlumla oturup yedik ne güzel oluyirAy çok yoruldum tam duşumu aldım, ojelerimi sürdüm kızlarımla kahve keyfimi yaptım eşim aradı fidanları al aşagıya in yazlıga gidip fidanları ekelim diye. Çok şükür zeytinlikte işleri çok rast gitmiş, tabii 1400 tl kredi kartı 350 bir ustaya digeri 250 tl yeter bana demiş Allah razı olsun. Fidanları diktik eşim az almış fidanları haftaya yine alınacak ekilecek yer var daha. Bizim burada endaze börülce diyorlar ondan ektim. Taze fasulye de ektim. Salatalık da ektim bakalım inşallah hepsi tutar. Vücut alışkın olmayınca çok yorucu ama açık hava çok iyi geldi. Birde acıkmışım bir simit bir ayran aldı eşim nasıl tatlı geldi. Eve geldim hemen sofrayı hazırladım yemegimizi yedik kızlar acıkmış eşimle bende yedik. Mutfagı bu gün erken topladım çayı da demledim içiyorlar şimdi ben şekersiz içmeye başladığımdan beri çay bana hiç zevk vermiyor içmiyorum.
Canım aslinda bende 05.05 olsun istedimde.Oy kuzum maşallah çok sevindim gelmene az kalmış doguma bende 5 mayıslıyımşansı bahtı güzel olsun
Gayet uyumlu olmuşCanım aslinda bende 05.05 olsun istedimde.
Abisi 27.05
kizda 07.05 olsunlar
7lerden 5lerden gidelim bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?