Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar. Oğluşunun durumu muhtemelen 2 yaş sendromu. Benim oğlumda da yaşamıştık. Sadece ağlama krizleri olsa yine iyi. Bizimki hem ağlıyo hemde kafasını yere vuruyodu. Dehşete düşmüştüm. Biraz netten araştırınca durumu anladım. Bol bol park bahçe gezmeleriyle ve daha fazla oyunla kısa sürede geçti. İlgiyi biraz daha arttırınca çabuk atlatılıyo.

Günaydın hanımlar,herkes iyidir ınş arada bakıyorm ama yazamıyorum tüm sayıları okuyamadım kv konusunda bende çok dertliyim kısaca anlatayim ,eşimle evlenmeden 5 yıl bir sevgililik döneminiz vardı 6 yildirda evliyim yani kv ta ozamandan tanıyorm çok seviyorumdum sürmeli sarılıp operdim her dediğini yapardim 3 saat uzaklıkta bir ilin ilçesinde yasiyorm bana sürekli çocuk yap ben gelir bakarim derdi evliliğim 3. yılı bitti anne oldum onun evinde kaldım doğum için gece hastaneye geldik sabah olunca of pof çekti uykusuzum öldüm eve gitcem diye benim yanimda ailemden de kimse yok eşimle kaldım doğumdan çıkmadan 10dk önce gelmiş ki benim doğum bir gün sonra oldu logusalik dönemin de görüncemle yapmadığı kalmadı bana ben hâlâ salak gibi kadını seviyorum tabi ben gelmicem kendine bakıcı tut dedi bende çok pimpirikli ve ilkkez anneligi yaşandığım için yalvardim ağladım ne olur gel bak kimseye bırakamam diye en azindan buraya tayin isteyinceye kadar dedim yok dedi senle ayni memlekete yaşamak istemiyorm dedi ondan kaldığım Süre boyunca sürekli bağırdı çağırdı kızdı resmen evinden kovdu.oğlum çok zor bir bebekti hiç uyumuyor ve meme emmiyordu hâlâ bu iki sorunumuz var sabahlara kadar sallardim hiç demezdi sen bir saat uyu ben bakayım diye üstüne sabahlari kızıyordu oglun sabaha kadar ağladı beni uyutmadi derdi.doğumdan sonra bende basur çıktı oturamiyordum çok ağrılı oluyor du bir yıl sürdü,göğüs uçlarım aylarca yara kaldı her emzirdigimde kanardi bir kac kez iltihaplanma oldu hastanelik oldum.oğlum 8 aylıkken ayağımdan tümör ameliyati oldum iki aya yakın yürüyemedim diz üstün de sürüne sürüne ağlayan bebegime mama hazirlardim onunla beraber aglardim kimse yoktu yanimda birkac ay sonra da yumurtaliklarimdan ameliyat oldum yine bir gün gelip oğluma bakmadı bakicim işi bıraktı ben kucağında bebegimle ise gittim istifa edecektim ki bakicim geri geldi o kadar zor günler gecirdim ki anlatamam .daha neler neler şimdi oğlum iki buçuk yaşında tayin iste buraya gel diyor tanı çocuk kreş yaşında ya artık kv çok iyi tanıdım o asla kendisini bırakın benim için hiçbir evladı için rahatsız etmez rahatına inanılmaz düşkün çok çok bencil bir insan kötü gününde asla yaninda olmaz arayıp sormuyor bile belki sen dersin gel birgün yardım et diye derece bencil .tek taraflı saygı ve sevgi olmuyor gercekten sen ne yaparsan yap karşımdaki illaki seni yaralıyor çok zor yalnız günler gecirdim özetle benim kv olayi da bu bayanlar :))

çok teşekkür ederim düşüncelerin için.dediğin gibi kendi istemeden olmuyor hiç birşey ne kavgalar ediyoruz ama işe yaramıyor.ben bilmiyor muyum tekrar tekrar niye söylüyorsun diyor.bir taraftanda açmıyız açıkta mıyız haline şükret ödeniyor er ya da geç borç diyor tamam ödeniyorda üstüne yarısı kadar faiz biniyor öyle ödeniyor ya da başka yerden borç bulunuyor ya da günlerce 3 kuruşluk insanlardan para almak için dil dökülüyor öyle ödeniyor düzenli değil ki.dediğiniz gibi asgari ücretle bile çalışsa her ay en acillerinden başlayıp borçlarımızı kapatırız.sonra da yatırım yapmaya bakarız.offf offf hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim

canım çok üzüldüm senin adına yaşadıkların çok üzücü gerçekten eşin ne diyor bu konularda destek oldu mu sana?

Evet bende sürekli araştırıp okuyorum 2 yaş sendromu yaşıyoruz dolu dolu
evde olduğum süre boyunca hep oyun oynuyoruz yemeği bile beraber hazırlıyoruz tabi halimi düşünün bi sırtımda bi kucakta bi tezgahta
henüz konuşamıyor da iyice hırçınlaşıyor
tabi ki bu dönem de geçecek biliyorum gözümde her olayı da büyüten bir insan değilimdir
tabi geçerken de delip geçiyor:))

neyse taksi parasından kalan 2 lirayı da kumbaraya atayım da topiğin hakkını vereyim

Malesef iyilikde kötülükde unutulmuyo
baya bisi atlatmissiniz

Benimki sözde bakti yani yanimda kaldi.
Sunu getir,bunu getir,suyu hazirla,kuveti hazirla ben amelelik yaptim ona.
Hic gelmeseydi ben tek basimada bakardim ki ihtiyacim yoktu ona annem yakindi zaten

Aman Allah kimsenin eline dusurmesin
Bu gibi durumlarda bir annem bir de esim anliyo beni gerisi tırı vırı.

Birde k.v den yok sunu yedir,yok su zamanda yedir, yoo erken uyutmuyosun bla bla dinledim durdum.
Kimin cocugu kucukken yat diyince yatiyo Allah askina
İlla direniyolar.

Su her boka karisanlara ayrica sinir oluyorum.

Arkadaşım senin durumunu dün okumuştum. Yaşım 34. Ben bu durumu çok şükür yaşamadım ama etrafımda yaşayanları gördüm. Emir altında çalışamam diyemez bir baba. Asker komutanından emir alır,polis amirinden,öğretmen müdürden. Yani iş hayatı böyledir. Çocuğu ailene emanet edip bikaç gün eşinle kavga dövüş te olsa konuş. Niyetini anla. Lafa değil icraata bak mutlaka. Zaman geçtikçe eşinin bu hallerini çekmek sana çok daha zor gelcek çünkü. Etrafındakilerin hayatına baktıkça üzülürsün yaşadığın duruma. Aklını başına toplamaya çalış. Çocuğunu düşün. Onun geleceğini düşün. Doğurmak doğurtmak kolay canım. Önemli olan onun geleceğini yaratmak. Ve bu yükü eşinle paylaşmanız gerekli. Ama sen hem çocuğunu hem eşini taşıyacaksın gibi. Sonradan pişman olmamak için mutlaka eşinle konuşup bi adım atmalısın. Kararlılığını görürse belki toplar kendini.. Allah yardımcın olsun.

sana da günaydın burası da beni sardı içimi dökmek güzel çünkü etrafımda kimseye anlatamıyorum yazdıklarımı millet acımaya başlıyor resmen ve dedikodu da cabası.
Ay hep gelin hep anlatin
Hepimiz inanin benzer seyler yasadik.
Sınav diyip geciyoruz artik.
Olanla,ölene çare yok.
Kesinlikle herkes dedikodu pesinde.
Benim kendi akrabalarim bile yapiyolar.
O durumumuzun en kotu oldugu zamanlar ben hep yanindayim ben varim diyenler sirt dondu.
Durumum duzelincede gelirimin hesabini yapmaya basladilar utanmadan

Yazlik baktigimi duymuslar
Bir de ben belli etmem kolay kolay.
Suan yazlik bakiyorum, begenmiyorum falan diyorum
Baktigim gercek yalan degil ama almam güc suan
Ama onlar oyle bilsin.
Simdi arabayi degisicez o bile dedikodu olcak.

Bu millet dedikoduyla besleniyo elin mali onlarin cenesini yoruyo.

günaydın arkadaşlar
bir konuda fikir almak istiyorum sizden netten alış veriş yapan varmı
çocuklara kıyafet almam lazım kışlık lcww ye baktım geçende amam acelem vardı
kalabalıktı bir şey almadan çıktım ama tişörtler taytlar falan 25-29
şimdide netten mi alsam dedim takımlar var 42-45 arası
daha mantıklı geldi yani bir alt üst alacam waikiki den 50 lira
netten mi alsam dedim ama netten pek bir şey almadığım içinde teretdütlüyüm
sorun olumu diye
aranızda alışver,iş yapan varmı nette

bende bu ay yaptığına benzer bir şey yapmayı düşünüyorum
eşime dedim ayın 8 kadar 200 tl nakitimiz var onula yapacağız alış verişi çok acil bir şey çıkmadığı sürece kart yok tama dedi ama bakalım
bir çoğunuzun eşi gibi benimkide hesapsız harcıyor
gerçi adama dedim ama şimdi ben kızlara kıyafet bakıyorum
dün bakıcım dedi çocukların üstü yok giyecek üzüldüm
aslında var ama bizim bakıcı çok sosyetik kızlar

sen bu meseleden çıkaracağın dersi çıkarmışsın canım
kendini üzme sakın, inan burada bir çok insan aynı şeyi yaşıyor
sen kendine güven iyi ki çalışıyorsun da bakıcı tutabilecek paran var
oda olmasa hasaa olduğunda bile bakmazlar

Ben bütun alışverişlerimi internetten yapıyorum. Beyaz eşya bile almışlığımız var :) fiyatlar cok daha uygun. LCWnin online siteside cok ilgili gönül rahatligiyla alisveris yapabilirsin cnm. Hatta ben magazada deniyorum. Cok kalabaliksa almadan cikiyorum. Ki genelde sirada önümde 15 kisi falan oluyor eve gelip internetten aliyorum kapima kadar getiriyorlar. Bedeni olmazsada magazada degisim yapabilirsin zaten

Lcw net adresinden alirsan gidip magzada degisim yapabiliyosun.
Ama ben hic netten giysi almadim.
Kaliplar falan farkli olabiliyo o sebepden risk almadim.

Biz lcw nin internet sitesinden alıyoruz genelde. Muazzam indirimli oluyo outlet bölümü. Ama takip etmen lazım sık sık. Hemen bitiyo çünkü ürünler.Genelde ertesi gün kargoya veriyolar. Aras kargoyla geliyo. Kargo ücretsiz oluyo. Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık biz.

O da istemiyo cnm
Ne gerek varmis
günaydın. ben çeyiz alışverişimin büyük bir kısmını netten yaptım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. kalıplarını daha önce bildiğiniz ürünleri alırsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

B black_2014 zor günler geçirmişsin. ben yaşlı insanların çocuk bakmak gibi bir sorumluluk almak istememelerini analayabiliyorum. ama hiç bir sorumluluk almayıp, gece beni uyutmadı vs deyip çaresiz durumunda evlatlarını üzmelerini anlayamıyorum. bencil biri demek ki. demek ki verdiği sözle icraatları birbirinden farklı. o halde her dediğini ciddiye almamak, planları onun sözlerine güvenerek yapmaman lazım. allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…