Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahh ah onu derler de bir de anne yüreği gel görki anlat. Aç kaldı diye dertleniyoruz malum. Geçen de kız zaten 1000 de 1 öğlen yemeği yer. İki öğün yiyor. Sabah kahvaltı yapmıştı sonra işte kuruyemiş meyve uyku uyandı. Yemek yeneye gelmiyır. İşte gel hadi kızım şebeklikler yapıyorum. Eşim de diyor niye zorluyorsun aç olsa zaten yer. Hııııı dedim çocuk sabah kahvaltısıyla duruyor acıkmaması mümkün değil merak ediyorum acaba ne zaman anne acıktım diyecek. Hep söylüyorum acıkınca acıktım de anneciğim diye bakalım yer heralde birgün. Tabi abur cubura gelince ister

Aynı benim eşim gibiymiş. ama şimdi yiyor isterse yemesin artık devir ekonomi devri.

Kızlar ben de bugün ancak yazabildim. Eşim geldi kız uyandı. Eşim markete istiyorsan git dedi. Ama sitenin dışına çıkma dedi. Olmaz dedim. O zaman mesafeli ol dedi. Neyse çıktım ama tabi eskisi gibi değil insan aceleden bişey anlamıyor nerde o eski gezmeletim. Eşim pazara uğramış çok pahalıymış. Balık da kötüymüş poşetlerde.
balık satan yere uğradım çok pahaşıydı. A101 e gittim. Un ve yumurta aldım. Şok a girdim şöyle bir baktım çıktım. İki markete daha uğradım. Fiyatlar uçmuştı. Sebze meyve aldığımız yerde fiyatlar iyiydi ama kalabalıktı ve çok sıra vardı. Birşey akmadım. Kız bebek istemişti. Ucuz birşey aldım.Sonra sitedeki onur marketrwn havuç aldım en ucuz buradaydı.
sonra geldim. Eşim karides pişiriyordu. Yanına birkaç çeşit yaptım.Kıza da balık yedirdim. Bol vitaminli Karides de tadına baktıralım dedik yemedi tabi kabağı bile ağzına almış değilki karidesi yesin bendeki de akıl işte
sonra sitede 23 nisan kutlama için müzik vardı onu dinledik. O bile iyi geldi.
akşam mesaj geldi lcw den heralde yanlışdedim önemsemedim. Meğer kardeşim kıza bayramlık almış. Tabi giydirip gitmek Nasip olurmu bilmiyorum.ama resim göndeririz artık

Ben öyle yiyince sanki beslenmiyormuş gibi oluyorum Zaten kahvaltıdan sonra da çabuk acıkırım ben
ben akşama kadar duruyorum kahvaltıyla. Genelde kahvaltıda çok çeşit yaparım ondan sanırım daha uğraşlı ama hazırlamayıbdaha çok sevdiğim Şey.

Ben napcami sasirdim.
ishal mafetti beni
int. zibilyon tane sey okudum
yok bebegin kilosu duser, yok erken dogum belirtisi.
1 bardak portakal suyu sıktım ictim vitamin olsun.
Muz yedim
Pirinc lapasi yaptim.

Muz, patates, leblebi falan banamisin demedi..

En azindan vitamine yuklenim dedim.
Evde portakalda bitti.
Esimin izin belgesi var o cikabiliyo disari.
Ona sıkma portakal aldircam.
gunde 1 bardak icim en azindan.
Bende su 15gunde kilo alir kuzum diye seviniyordum.
Vucudumda cok direncsiz kaliyo.
halsiz dusuyorum.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun güzel anne tuzlu limonlu soda da iç. Aralarda da reçel ye.

Akşam yemeklerini kahvaltılıkla geçiştirince doymamış gibi olmuyor musunuz ?
Genelde yemeksiz olmuyorum cok nadirdir bir yumurta kirarim, menemen yaparim.
ya o gun tum gun disardayimdir ya rahatsiz.
Suan son gunlerim zorlaniyorum.
Ama esim seviyor yani yumurta kir der.
Biraz annesi öyle alistirmis acikcasi.
Usenince yemege peynirli yumurta kuymak yapmis.
O da alismis.

Ya iyi oldugumda zaten pratik bisiler illaki buzlugumda oluyor
Onun sevdigi.
Ama bu hafta gercekden kendimi cok yorgun hissediyorum.
2 kap yemek yapimde yesinler ciksin aradan modundayim.
Ama oglan yok icinde patlican var, yok icinde şu var yemem diyince ifrit oluyorum.

Normalde buzlugumda hep bi B planim olur.
Ya hamburger koftesi yaparim, ya kizartmalik kofte, ya pogaca, ya börek, ya pizza hamuru.

Cunku suan evde kahvalti harici 3 defa daha yemek istiyor.
Ben nasil 3 defa 3 ceside yemek yapim.
En azindan ikindi vakti falan kek,pogaca,borek veriyordum.
Buzlukda bitti.
aralarda yedigi meyve cerezleri saymiyorum tabi.
Yapacak halimde yok acikcasi.

Evde suan semizotu var
patlicanli patatesli etli falan oturtma gibi yaptim o var.
pilav vardi 3unude yemem diyor.
Ben daha napim.
Esim verme bisi diyor

Kiziyorum bazen bende Allah hic vermicek diyorum azicik kanaatkâr olun.

idare edecekler ne bulursa.

ben akşama kadar duruyorum kahvaltıyla. Genelde kahvaltıda çok çeşit yaparım ondan sanırım daha uğraşlı ama hazırlamayıbdaha çok sevdiğim Şey.
Bende severim.
Misal aksam cay olsun yanina peynir falan hic yemek aramam.
Zaten az yiyorum ben.
Bir de 7 den sonrra yemek yemiyorum zaten aksam hafif yiyorum daha rahat oluyorum.

İlla anne şefkati istiyor
Kaç yaşında olursa olsun
Geçecek bu günlerde yine enerjik günlerine döneceksin canım benim
Ayy insAllah canim.
Hic böyle olacagim aklima gelmezdi☹
Yani bukadar kendimi agir hissedecegim.
üseniyorum bu ara.
Yemek yapinca kâr sayiyorum
Oruc baslayinca duzene giree belki.
Aranamaz artık bukadar.
Yormaz beni.

Günaydın hanımlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. Daha güzel günlerde kutlamak nasip olsun. İçim çok buruk bugün akşamdan yatmadan önce bayragımızı balkona astım. Nasip böyleymiş dedim bu bayram.
tr_lelli
Canım sen yine de biraz istirahat etmeye çalış sonuçta oğlun aç değil sadece alıştığı şekilde beslenmek istiyor. Ama o da anlayacak arada istediği gibi degil de evdekilerle de beslenebilecegini. Geçmiş olsun ishal olmuşsun nacizane tevsiiyem ayranı sade soda ile yap çok faydasını göreceksin bizim aile hekimimiz söylemişti iyi geliyor, yine aile hekimizin tavsiyesi cola-gazoz demişti bizler faydasını gördük. Birde hiç bir zararı olmayan içecekler cola hariç ama bu gibi durumlarda ilaç niyetine deyip içiyoruz. Acil şifalar diliyorum lelli.

Akşamdan ekşi maya ekmek yapıcam diye mayayı tazeledim yattım çok güzel kabarmış uyandım hemen hamur tuttum iki baton kek kalıbına ve küçük borcam tepsime mayamı pay ettim beklemeye aldım kabarınca atarım fırına kızlar dışarıdan ekmek almamızı istemiyorlar. Birde kahvaltı sonrası hazır maya ile küçük bir hamur tutacagım pide için. Birde kurabiye yapmak istiyorum eşim evde malum çayın yanına kahvenin yanına arada çerez ile birlikte tüketiyor. Mutfak mesaim birazdan başlar. Sabah sabah bizim nevresimleri değiştirdim. Yatak örtümü tek attım zor sıgdı makinaya şimdi yıkanıyor kışlık artık sermek istemiyorum onu şimdilik battaniye ile örttüm yatagimizi. İki makina kurumuş çamaşır katladım ütülenecekleri ayırdım, bir makina daha çamaşir atarım her gün en az bir veya iki makina çamaşır yıkanıyor.

pirinc lapasida fayda etmedi
soda denicem bugun
sagol canim.
1 kilo vermisim☹
Korkum bebek kilo alamazsa diye.

Ay ayni benim kızım da böyle işte, biz alistiriyoruz ama. Birsuru yemek oluyor hala başka ne var diyo restoran gibi

Ay ayni benim kızım da böyle işte, biz alistiriyoruz ama. Birsuru yemek oluyor hala başka ne var diyo restoran gibi
Canim bu sefer yemicem diyo uzuluyorum.
Surekli zeytin peynir sandovic de icime sinmiyor.
Öyle gecistirir gibi.
Diyorum surda 15 gun daha biraz anlayisli ol.
Bak yapamiyorum cesit cesit..

Esim de bana soyleniyo ayagina goturme, her istedigini yapa yapa alistirdin.
Yokdan anlasin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…