- 27 Şubat 2013
- 14.811
- 42.324
- 798
Ahh ah onu derler de bir de anne yüreğiOglan bugun bezdirdi yine beni
Annem gelsin burda kalsin diyor gitmiyor.
Ya bana bi zarari yok ama yemek konusunda beni cok uzuyor.
Zaten zor bela 2 kap yemek yapiyorum.
Bugun yemegi yemedi patlican var icinde diye.
Pilav vardi onuda yemiyor.
ee oglum napim sana dedim.
Kardesim durum almis ona onu yedi demin yine aciktim dedi
Nugget cikardim buzlukdan mecbur kizarttim ugrastiriyo beni.
meyve istiyor oglum al ye diyorum soymaya useniyor yemicem diyor
Ya halim olsa ben zaten o demeden yaparim.
ishalim bir yandan
Esimde bana soyleniyo yapma yemiyosa ac kalsin ne kendini uzuyosun yoruyosun diyo.
Aynı benim eşim gibiymiş.Benim esimde yemekte öyle sebze pek yemiyo istiyo ki hep et olsinAllah 'tan kuru baklagil ve makarna seviyor iki gün kuru yeniyi bizde Oğlan da yiyo insallah buyuyuncede yer oğlum bulduğu meyveyi kendi alıp yiyo masaya koyuyordum artık yıkıyarak bırakıyorum yoksa lup atiyo ağzına eşim öyle dograyip soymasan kessen yemiyor adam
Benim eşim de çok sever akşam kahvaltı çeşit yaparım. Normal yemekten daha iştahla yer ve daha şişiriyor kahvaltı bence.Akşam yemeklerini kahvaltılıkla geçiştirince doymamış gibi olmuyor musunuz ?
Ben öyle yiyince sanki beslenmiyormuş gibi oluyorumBenim eşim de çok sever akşam kahvaltı çeşit yaparım. Normal yemekten daha iştahla yer ve daha şişiriyor kahvaltı bence.
Ben öyle yiyince sanki beslenmiyormuş gibi oluyorumZaten kahvaltıdan sonra da çabuk acıkırım ben
Geçmiş olsun güzel anne tuzlu limonlu soda da iç. Aralarda da reçel ye.Ben napcami sasirdim.
ishal mafetti beni
int. zibilyon tane sey okudum
yok bebegin kilosu duser, yok erken dogum belirtisi.
1 bardak portakal suyu sıktım ictim vitamin olsun.
Muz yedim
Pirinc lapasi yaptim.
Muz, patates, leblebi falan banamisin demedi..
En azindan vitamine yuklenim dedim.
Evde portakalda bitti.
Esimin izin belgesi var o cikabiliyo disari.
Ona sıkma portakal aldircam yarin.
gunde 1 bardak icim en azindan.
Bende su 15gunde kilo alir kuzum diye seviniyordum.
Vucudumda cok direncsiz kaliyo.
halsiz dusuyorum.
Onuda deniyimGeçmiş olsun güzel anne tuzlu limonlu soda da iç. Aralarda da reçel ye.
Genelde yemeksiz olmuyorum cok nadirdir bir yumurta kirarim, menemen yaparim.Akşam yemeklerini kahvaltılıkla geçiştirince doymamış gibi olmuyor musunuz ?
Ya iyi oldugumda zaten pratik bisiler illaki buzlugumda oluyorAhh ah onu derler de bir de anne yüreğigel görki anlat. Aç kaldı diye dertleniyoruz malum. Geçen de kız zaten 1000 de 1 öğlen yemeği yer. İki öğün yiyor. Sabah kahvaltı yapmıştı sonra işte kuruyemiş meyve uyku uyandı. Yemek yeneye gelmiyır. İşte gel hadi kızım şebeklikler yapıyorum. Eşim de diyor niye zorluyorsun aç olsa zaten yer. Hııııı dedim çocuk sabah kahvaltısıyla duruyor acıkmaması mümkün değil merak ediyorum acaba ne zaman anne acıktım diyecek. Hep söylüyorum acıkınca acıktım de anneciğim diye bakalım yer heralde birgün. Tabi abur cubura gelince ister
Bende severim.ben akşama kadar duruyorum kahvaltıyla. Genelde kahvaltıda çok çeşit yaparım ondan sanırım daha uğraşlı ama hazırlamayıbdaha çok sevdiğim Şey.
Ayy insAllah canim.İlla anne şefkati istiyor
Kaç yaşında olursa olsun
Geçecek bu günlerde yine enerjik günlerine döneceksin canım benim
pirinc lapasida fayda etmediGünaydın hanımlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. Daha güzel günlerde kutlamak nasip olsun. İçim çok buruk bugün akşamdan yatmadan önce bayragımızı balkona astım. Nasip böyleymiş dedim bu bayram.
tr_lelli
Canım sen yine de biraz istirahat etmeye çalış sonuçta oğlun aç değil sadece alıştığı şekilde beslenmek istiyor. Ama o da anlayacak arada istediği gibi degil de evdekilerle de beslenebilecegini. Geçmiş olsun ishal olmuşsun nacizane tevsiiyem ayranı sade soda ile yap çok faydasını göreceksin bizim aile hekimimiz söylemişti iyi geliyor, yine aile hekimizin tavsiyesi cola-gazoz demişti bizler faydasını gördük. Birde hiç bir zararı olmayan içecekler cola hariç ama bu gibi durumlarda ilaç niyetine deyip içiyoruz. Acil şifalar diliyorum lelli.
Ay ayni benim kızım da böyle işte, biz alistiriyoruz ama. Birsuru yemek oluyor hala başka ne var diyo restoran gibiOglan bugun bezdirdi yine beni
Annem gelsin burda kalsin diyor gitmiyor.
Ya bana bi zarari yok ama yemek konusunda beni cok uzuyor.
Zaten zor bela 2 kap yemek yapiyorum.
Bugun yemegi yemedi patlican var icinde diye.
Pilav vardi onuda yemiyor.
ee oglum napim sana dedim.
Kardesim durum almis ona onu yedi demin yine aciktim dedi
Nugget cikardim buzlukdan mecbur kizarttim ugrastiriyo beni.
meyve istiyor oglum al ye diyorum soymaya useniyor yemicem diyor
Ya halim olsa ben zaten o demeden yaparim.
ishalim bir yandan
Esimde bana soyleniyo yapma yemiyosa ac kalsin ne kendini uzuyosun yoruyosun diyo.
Canim bu sefer yemicem diyo uzuluyorum.Ay ayni benim kızım da böyle işte, biz alistiriyoruz ama. Birsuru yemek oluyor hala başka ne var diyo restoran gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?