Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar bu gün ilk sahur bi tarafım şen bi tarafım hastalık nedeniyle buruk bir ramazan olucak rabbim sağlık versin def etsin hastalığı insallah bugün bir iş yapmadım desem yeri 2 3 gündür çok çalıştım markete çıktım kuşun yemligi kırdım yanlışlıkla çıktım alayim diye milyoncularda kapaliydi a 101 e gittim beyim pastırma istedi iki üç gündür bise yemiuo düz gün hasta gibi aldim pisirdim yedi gelince iki paket pastırma bir paket lazanya oğlana meyveli süt ve yogurt aldim meyve suyu hazir tatli süt aldım çikolata ekmek bi kaç şey daha 68 buraya verdim bime girdim süt iki paket sutlac yaparim diye aldim buzdolap poşeti 15 buraya verdim aksam kıymalı börek vardı salata ayran yedik sahura börek var yumuta fln haslarim yeriz

Kızlar ancak gelebildim daha okumadım bile. Sabah geç uyandık. Kahvaltı kızı biraz eğlendirdik 23 nisan kutladık. Sonra kahveydi. Çamaşır attım. Çekmece temizledim gereksizleri attım. Mutfağı bir fasıl topladım. Kız uyunadı neyse dedim erken uyur. Eşim hadi nescafe hadi türk kahve. Neyse türk kahveyi o yaptı. Kız da gelmiş anne gell kahyee içiyoruz neyse gittim. Sonra giriştim mutfağı topladım Fırını sildim kıza çorba yaptım. Dünden balığı vardı. Bize mercimek köftesi yaptım. Yedik. Eşim çay koydu irmik helvası yaptı. Hadi çay içmeden kızı uyutayım dedim. Ama ancak zor uyuma moduna soktum bugün coştu. Sonra eşim hadi kalkın istiklal marşı okunacak dedi. Ben de çay içerken sen ilgilenirsin o zaman. Tv açıp eline telefonu alıp durmazsın çayımı rahat içemiyorum ayrıca uyumadı gündüz dedim. Neyse kalktık. Bitince oturduk çay içeceğşz. Tabi kıza etikst verdi kitabını verdi. Klasik bir süre sonra kız yanıma geldi annee bak anne bak neyse ilgilendim. Eşime dedim çayına dikkst et. Tabi elinde telefon vardı. Kız sehpayı devirdi bardak tabak yerde. Sonra uyudu ev hep dandini. Oturdum iki çay içebildim

Dereotlu poğaça yap pişirmeden koy buzluğa canım hızlı oluyor. Dereotu koymadan da yapabilirsin. Mayalı poğaça gibi uğraştırmaz. Çok yemesi de sıkıntı desene

Yine de çok güzel geçti bu gün çok yerde coşkuyla kutlandı heryıl bu kadar yoğun kutlanmıyordu. Sizin o taraflarda daha da yoğun kutlandı sanırım

Kahvaltıda ekmek çok yeniliyor ekmek acıktırıyordur karatay mantığı. Uyguladım gördüm:)

Kahvaltıyi yaparken en son tatlı şeyler yemek daha çabuk aciktiriyor insanı. Ama şeker hastalığı mi sebep bilemiyorum. Benim Annem 1 .tip şeker babam şeker hastası. Belki bende de vardır ama bilmiyorum kahvaltı da reçel falan yiyince çabuk acikiyorum

Kesinlikle şeker çok acıktıran birşey belki de benim acıkmamam ondan. Hiç reçel bal aramam çikolata da işte bazen eşim yerden pankek yaptığımda yediğim oluyor o da nadir.

Aaaa gerçekten mi evet yaa ben de en son balla falan bitiririm demek o yüzden Bi balsız deneyim bakim acıkacak mıyım . Peki hiç mi yemicez kahvaltıda tatlı acaba ?

neti okudum okumaz olaydim o etkiledi beni.
Bebegimin kilosu dustu yazanlar falan vardi bazi forumlarda.
bi de 1 kilo vermisim dedim eyvah
kuvez olayindan cok korkuyorum cunku ozellikle su donemde telasem ondan.
Canım icebilirsen bu dönemde süte karistirlan kahverengi toz varya ondan iç. Arkadasimda icmisti bebeğe son dönemde kilo aldiriyormus Allahın izniyle

Aaaa gerçekten mi evet yaa ben de en son balla falan bitiririm demek o yüzden Bi balsız deneyim bakim acıkacak mıyım . Peki hiç mi yemicez kahvaltıda tatlı acaba ?
Vallahi canım benim kendimde denemelrim sonucu tatlidan sonra daha çabuk acikiyorum .ama bilimsel olarak ne ne değildir bilmiyorum. Yersin tabiki insan arıyor tatlı şeyler

Vallahi canım benim kendimde denemelrim sonucu tatlidan sonra daha çabuk acikiyorum .ama bilimsel olarak ne ne değildir bilmiyorum. Yersin tabiki insan arıyor tatlı şeyler
Evet bende tanısı konulmamış hipoglisemi var açlık şekerimi ölçtürdüm bi kaç kez eczanede 30 larda falan çıktı. Acaba etkisi var mıdır ?

Evet bende tanısı konulmamış hipoglisemi var açlık şekerimi ölçtürdüm bi kaç kez eczanede 30 larda falan çıktı. Acaba etkisi var mıdır ?
Ben kan aldirmaktan korkumdan hiç degerleime baktirmadim .şu virüs biterse Allahın izniyle sizde bir gidin dr a.yas ilerledikçe kilo kalıcı oluyor malesef önlem almak gerek:)

Ben kan aldirmaktan korkumdan hiç degerleime baktirmadim .şu virüs biterse Allahın izniyle sizde bir gidin dr a.yas ilerledikçe kilo kalıcı oluyor malesef önlem almak gerek:)

Eczanede parmağına ufacık bi iğne batıyor. Sinek ısırığı gibi o kadarcık kan alma şeklinde değil.

Esimde rahatsızdı iki gündür uymamış gece ogluş hep bana sardı ilgileniyor ama bendeki etkinlik sabır yok onda kızma vs yok ama zorda kalınca eline veriyo telefonu durmuyor diye bide esime çok nazlaniyo bana o kadar yapmiyor. Çocuk sıkılıyor evde enerjik yetmiyor bazen uyu valla bugün ddm yarin oruç var sende oyun oyna biraz diye söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…