canim bu tarifle yapiyorum ben.tr_lelli canım sufle tarifini yazabilir misin
Dereotlu poğaça yap pişirmeden koy buzluğa canım hızlı oluyor. Dereotu koymadan da yapabilirsin. Mayalı poğaça gibi uğraştırmaz. Çok yemesi de sıkıntı deseneGenelde yemeksiz olmuyorum cok nadirdir bir yumurta kirarim, menemen yaparim.
ya o gun tum gun disardayimdir ya rahatsiz.
Suan son gunlerim zorlaniyorum.
Ama esim seviyor yani yumurta kir der.
Biraz annesi öyle alistirmis acikcasi.
Usenince yemege peynirli yumurta kuymak yapmis.
O da alismis.
Ya iyi oldugumda zaten pratik bisiler illaki buzlugumda oluyor
Onun sevdigi.
Ama bu hafta gercekden kendimi cok yorgun hissediyorum.
2 kap yemek yapimde yesinler ciksin aradan modundayim.
Ama oglan yok icinde patlican var, yok icinde şu var yemem diyince ifrit oluyorum.
Normalde buzlugumda hep bi B planim olur.
Ya hamburger koftesi yaparim, ya kizartmalik kofte, ya pogaca, ya börek, ya pizza hamuru.
Cunku suan evde kahvalti harici 3 defa daha yemek istiyor.
Ben nasil 3 defa 3 ceside yemek yapim.
En azindan ikindi vakti falan kek,pogaca,borek veriyordum.
Buzlukda bitti.
aralarda yedigi meyve cerezleri saymiyorum tabi.
Yapacak halimde yok acikcasi.
Evde suan semizotu var
patlicanli patatesli etli falan oturtma gibi yaptim o var.
pilav vardi 3unude yemem diyor.
Ben daha napim.
Esim verme bisi diyor
Kiziyorum bazen bende Allah hic vermicek diyorum azicik kanaatkâr olun.
idare edecekler ne bulursa.
Bizim de abur cuburumuz biter ohh derimmmAyy insAllah canim.
Hic böyle olacagim aklima gelmezdi☹
Yani bukadar kendimi agir hissedecegim.
üseniyorum bu ara.
Yemek yapinca kâr sayiyorum
Oruc baslayinca duzene giree belki.
Aranamaz artık bukadar.
Yormaz beni.
Yine de çok güzel geçti bu gün çok yerde coşkuyla kutlandı heryıl bu kadar yoğun kutlanmıyordu. Sizin o taraflarda daha da yoğun kutlandı sanırımGünaydın hanımlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun. Daha güzel günlerde kutlamak nasip olsun. İçim çok buruk bugün akşamdan yatmadan önce bayragımızı balkona astım. Nasip böyleymiş dedim bu bayram.
tr_lelli
Canım sen yine de biraz istirahat etmeye çalış sonuçta oğlun aç değil sadece alıştığı şekilde beslenmek istiyor. Ama o da anlayacak arada istediği gibi degil de evdekilerle de beslenebilecegini. Geçmiş olsun ishal olmuşsun nacizane tevsiiyem ayranı sade soda ile yap çok faydasını göreceksin bizim aile hekimimiz söylemişti iyi geliyor, yine aile hekimizin tavsiyesi cola-gazoz demişti bizler faydasını gördük. Birde hiç bir zararı olmayan içecekler cola hariç ama bu gibi durumlarda ilaç niyetine deyip içiyoruz. Acil şifalar diliyorum lelli.
Kahvaltıda ekmek çok yeniliyor ekmek acıktırıyordurya evet çevremde de çok görüyorum. Kahvaltıyla hatta tüm gün bile durabilenleri. Ben istersem 50 çeşit serpme kahvaltı yiyim maksimum 2 saat sonra açımakşam yemeklerinde öyle olmuyor ama nedendir bilemiyorum
Kahvaltıyi yaparken en son tatlı şeyler yemek daha çabuk aciktiriyor insanı. Ama şeker hastalığı mi sebep bilemiyorum. Benim Annem 1 .tip şeker babam şeker hastası. Belki bende de vardır ama bilmiyorum kahvaltı da reçel falan yiyince çabuk acikiyorumya evet çevremde de çok görüyorum. Kahvaltıyla hatta tüm gün bile durabilenleri. Ben istersem 50 çeşit serpme kahvaltı yiyim maksimum 2 saat sonra açımakşam yemeklerinde öyle olmuyor ama nedendir bilemiyorum
Kesinlikle şeker çok acıktıran birşey belki de benim acıkmamam ondan. Hiç reçel bal aramam çikolata da işte bazen eşim yerden pankek yaptığımda yediğim oluyor o da nadir.Kahvaltıyi yaparken en son tatlı şeyler yemek daha çabuk aciktiriyor insanı. Ama şeker hastalığı mi sebep bilemiyorum. Benim Annem 1 .tip şeker babam şeker hastası. Belki bende de vardır ama bilmiyorum kahvaltı da reçel falan yiyince çabuk acikiyorum
Aaaa gerçekten miKahvaltıyi yaparken en son tatlı şeyler yemek daha çabuk aciktiriyor insanı. Ama şeker hastalığı mi sebep bilemiyorum. Benim Annem 1 .tip şeker babam şeker hastası. Belki bende de vardır ama bilmiyorum kahvaltı da reçel falan yiyince çabuk acikiyorum
Canım icebilirsen bu dönemde süte karistirlan kahverengi toz varya ondan iç. Arkadasimda icmisti bebeğe son dönemde kilo aldiriyormus Allahın izniyleneti okudum okumaz olaydim o etkiledi beni.
Bebegimin kilosu dustu yazanlar falan vardi bazi forumlarda.
bi de 1 kilo vermisim dedim eyvah
kuvez olayindan cok korkuyorum cunku ozellikle su donemde telasem ondan.
Vallahi canım benim kendimde denemelrim sonucu tatlidan sonra daha çabuk acikiyorum .ama bilimsel olarak ne ne değildir bilmiyorum. Yersin tabiki insan arıyor tatlı şeylerAaaa gerçekten mievet yaa ben de en son balla falan bitiririm demek o yüzden Bi balsız deneyim bakim acıkacak mıyım . Peki hiç mi yemicez kahvaltıda tatlı acaba ?
Evet bende tanısı konulmamış hipoglisemi var açlık şekerimi ölçtürdüm bi kaç kez eczanede 30 larda falan çıktı. Acaba etkisi var mıdır ?Vallahi canım benim kendimde denemelrim sonucu tatlidan sonra daha çabuk acikiyorum .ama bilimsel olarak ne ne değildir bilmiyorum. Yersin tabiki insan arıyor tatlı şeyler
Ben kan aldirmaktan korkumdan hiç degerleime baktirmadim .şu virüs biterse Allahın izniyle sizde bir gidin dr a.yas ilerledikçe kilo kalıcı oluyor malesef önlem almak gerek:)Evet bende tanısı konulmamış hipoglisemi var açlık şekerimi ölçtürdüm bi kaç kez eczanede 30 larda falan çıktı. Acaba etkisi var mıdır ?
Ben kan aldirmaktan korkumdan hiç degerleime baktirmadim .şu virüs biterse Allahın izniyle sizde bir gidin dr a.yas ilerledikçe kilo kalıcı oluyor malesef önlem almak gerek:)
Esimde rahatsızdı iki gündür uymamış gece ogluş hep bana sardı ilgileniyor ama bendeki etkinlik sabır yok onda kızma vs yok ama zorda kalınca eline veriyo telefonu durmuyor diye bide esime çok nazlaniyo bana o kadar yapmiyor. Çocuk sıkılıyor evde enerjik yetmiyor bazen uyu valla bugün ddm yarin oruç var sende oyun oyna biraz diye söyledimKızlar ancak gelebildim daha okumadım bile. Sabah geç uyandık. Kahvaltı kızı biraz eğlendirdik 23 nisan kutladık. Sonra kahveydi. Çamaşır attım. Çekmece temizledim gereksizleri attım. Mutfağı bir fasıl topladım. Kız uyunadı neyse dedim erken uyur. Eşim hadi nescafe hadi türk kahve. Neyse türk kahveyi o yaptı. Kız da gelmiş anne gell kahyee içiyoruzneyse gittim. Sonra giriştim mutfağı topladım Fırını sildim kıza çorba yaptım. Dünden balığı vardı. Bize mercimek köftesi yaptım. Yedik. Eşim çay koydu irmik helvası yaptı. Hadi çay içmeden kızı uyutayım dedim. Ama ancak zor uyuma moduna soktum bugün coştu. Sonra eşim hadi kalkın istiklal marşı okunacak dedi. Ben de çay içerken sen ilgilenirsin o zaman. Tv açıp eline telefonu alıp durmazsın çayımı rahat içemiyorum ayrıca uyumadı gündüz dedim. Neyse kalktık. Bitince oturduk çay içeceğşz. Tabi kıza etikst verdi kitabını verdi. Klasik bir süre sonra kız yanıma geldi annee bak anne bak neyse ilgilendim. Eşime dedim çayına dikkst et. Tabi elinde telefon vardı. Kız sehpayı devirdi bardak tabak yerde. Sonra uyudu ev hep dandini. Oturdum iki çay içebildim
Tüm eczanelerde yapılıyor mu acabaEczanede parmağına ufacık bi iğne batıyor. Sinek ısırığı gibi o kadarcık kan alma şeklinde değil.
Yapılıyordur herhalde ben öylesine eczaneye girip yaptırıyordumTüm eczanelerde yapılıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?