int. bebek kilo kaybi yasar falan gibi seyler okudum endise ettim canim.Günaydın bu arada
tr_lelli nişasta ile suyu karıştır yarım çay bardağı kadar, ya da yoğurdun içine çay koyabilirsin toz halinde çok iyi gelir. Merak etme şu kaybettigin için kilo vermiş görünüyor
Ben de yine dayanamayıp yapıyorumCanim bu sefer yemicem diyo uzuluyorum.
Surekli zeytin peynir sandovic de icime sinmiyor.
Öyle gecistirir gibi.
Diyorum surda 15 gun daha biraz anlayisli ol.
Bak yapamiyorum cesit cesit..
Esim de bana soyleniyo ayagina goturme, her istedigini yapa yapa alistirdin.
Yokdan anlasin diyo
Allah korusun düşünmemeye çalış öyle şeyleri ama doğsa bile haftası müsait zaten endişelenmemeye calisint. bebek kilo kaybi yasar falan gibi seyler okudum endise ettim canim.
Hani yedigim midemde kalmayinca nasil vitamin alacak diye.
Cayida duymustum.
Kahve limonda iyi caykasiginin ucuyla kahve limonda denicem.
Denek gibi oldu.
Bir de ishal dogumu tetikliyomus
ben akşama kadar duruyorum kahvaltıyla. Genelde kahvaltıda çok çeşit yaparım ondan sanırım daha uğraşlı ama hazırlamayıbdaha çok sevdiğim Şey.
Canım limon tuzu varaa 1 tane limon tuzunu hap gibi yut oda kesiyorOnuda deniyimtesekkurler
Vallahi guzel seyler ögrendim sagol kuzu.Canım limon tuzu varaa 1 tane limon tuzunu hap gibi yut oda kesiyor
Bizde cok biriktiremedik desek yeri aslindaYaa kizlar uzun zaman oldu aranızdan koptum yazamadım şuan o kadar pişmanım ki ücretsiz izne ayrıldım ve durumlar biraz sıkışık keşke konuyu takip etmeye devam etseydim birikim yapabilseydim
Geçer geçer merak etme.Bebekte vitaminsiz kalmaz o senden sömürür merak etmeVallahi guzel seyler ögrendim sagol kuzu.
Pirinc lapasi simdilik kesti bakim devam etcekmi
neti okudum okumaz olaydim o etkiledi beni.Geçer geçer merak etme.Bebekte vitaminsiz kalmaz o senden sömürür merak etmesen bol su iç kendine dikkat et
Sen hamileliğin başından beri erken doğuma filan odakladın kendini,bu kadar takma kafana.bak herşey yolunda gidiyor.Bağırsak düzeninin bozulması gayet normal sonuçta kocaman bir bebek var orda.Yemen içmende iştahında bir sıkıntı yoksa,halsizlik yorgunluk, baygınlık hissi yoksa korkma.Geçici bir durumdur yarına filan toparlarsın.neti okudum okumaz olaydim o etkiledi beni.
Bebegimin kilosu dustu yazanlar falan vardi bazi forumlarda.
bi de 1 kilo vermisim dedim eyvah
kuvez olayindan cok korkuyorum cunku ozellikle su donemde telasem ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?