Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynı aynı telefon vermiyor da çizgi film açıyor. Çayımı içtim mutfağa geçtim. Tabi bulaşık makinamı boşaltırken kız kaşıklığı almıştı. Aradım bulamıyorum. Eşime sordum gördümmü diye bana diyor ne yapacaksın toplama boşver. Neeee dedim. Yahu yemek yaptığum tencsre çay tatlı bulaşığı toplarken yarım kalan bulaşıklar çöp. Ocak desen geçen altı sildim üstü kaldı dedim evi pislik götürse yaşayacaksın. Girdim topladım ocağı sildim.

Ayy insAllah canim.
Hic böyle olacagim aklima gelmezdi☹
Yani bukadar kendimi agir hissedecegim.
üseniyorum bu ara.
Yemek yapinca kâr sayiyorum
Oruc baslayinca duzene giree belki.
Aranamaz artık bukadar.
Yormaz beni.
Bende sonlara doğru öyle olmuştum
Tez zamanda güzel kızını kucağına alırsın inşallah

Kızlaar gece gece ekmek hamuru yoğurdum.çünkü organik ekşi mayam tuttu. Daha önce yaptığım hamurdan maya ayırıyordum. Bu defa ekşi maya yaptım ilkinde sanırım suyu fazla olmuş 1 hafta geçti tutmadı. İkinci yaptığım 3. Günde tuttu bakalım nasıl olacak. Eşim de diyor eee yarın gündüz pişirecekmisin onu bizde aç aç bakacağız iftara kesin kahvaltı ister ekmekle. Zaten ramazanda sahurda yemez iftara kahvaltı favori yemeğidir

Eline saglik canim

Kahvaltıda ekmek çok yeniliyor ekmek acıktırıyordur karatay mantığı. Uyguladım gördüm:)
hosaf yapmak lazim komposto ya da.
Susuzlugu gideriyor.
Ben taze kayisidan seviyorum(tabi suan icemem yapsamda) visneden falan.
Ciksada kaynatsak mis gibi.
Gecen ramazan her gece 1 kase icmistik

Evet bende tanısı konulmamış hipoglisemi var açlık şekerimi ölçtürdüm bi kaç kez eczanede 30 larda falan çıktı. Acaba etkisi var mıdır ?
30 lardamı çıktı komada olman lazım o kadar düşmüşse,yada bayılmış olman lazım.Bendede var reaktif hipoglisemi ve insülün direnci.Yemek yedikten sonra şekerim düşüyor, bazen bayılıyorum.Ama şeker olayı ihmal edilecek birşey değil.Bence bir dahiliye uznanına görünüp,açlık tokluk şeker ölçümlerini yaptırmalısın.

Yine de çok güzel geçti bu gün çok yerde coşkuyla kutlandı heryıl bu kadar yoğun kutlanmıyordu. Sizin o taraflarda daha da yoğun kutlandı sanırım
Evet balkonlara sığamadık. Kızım İstiklal Marşımızı okurken sesimizi almış çok da güzel okumuşuz helal olsun bize dedik sonra alkış,ıslık kıyamet gibiydi. Bayraklarımızla eşlik ettik hepimiz tören komutanı gibiydik. Allahım seneye sokaklara taşarak inşallah kutlarız.

Kuzu babası sakince konussun
Anneni suara üzmeyelim
Ne varsa onu yiyelim desin
Azcık kıskanclık sezdim ben
Sanki görmezden geliyor hamile oldugunu
İdrak edebilcek yasta artk
Normal bunlar ama.

Kuzu babası sakince konussun
Anneni suara üzmeyelim
Ne varsa onu yiyelim desin
Azcık kıskanclık sezdim ben
Sanki görmezden geliyor hamile oldugunu
İdrak edebilcek yasta artk
Normal bunlar ama.
Aslında konduramiyordum 15 yasinda ne kiskancligi yek yaa diyordum ama gecen bisi oldu oglum yardim eder bana dedim esime kizin yardim eder dedi
Sanirim bu kiskanclik her yasta olabiliyor.
Misal oglum kardesiyle ilgilenir aglasa besigini sallar diyorum yooo yapmicam ki diyo.

Aiy bilmiyorum.
Dun mesela oglum goruyosun cesit cesit yapamiyorum artik surda zaten bisi kalmadi yaparim yine dedim salata kavurma yedi(onuda mirin kirin ederek) 1 saat gecti ben aciktim ne yicem diyo
2 pogaca vardi onu isittim.
Pesine sufle yedi, cilek yedi.

Masallah istahi iyi gece 2 yufkayi yedi
Kahvaltilikda yedi esim 1 tane yiyebildi buyuktu.
Gece diyoki ne yapcaksin iftara yemek.
Yani sevdigi neyi yapcam tee geceden soruyor.
Patlican koyma diyor.

seninkine koymam dedim.

Ayy minnosum buyudude dis cikariyor.
Kiz surda elimize dogdu valla buyuyo

Canım o kıskançlık her yaşta oluyor. Seninki paşa bir de. Olması normal.

Canım bana kızma ama sen iyi şımartmışsın oğluşu ama oğlunda kendimi görüyorum Canım annemi çok yordum ben de hep ayrı yemek yapardı bana zaten çok çok seçerdim. Her yerden yiyemezdim falan. Ne zaman üniversitede yurt yemeklerine tabi oldum tamamen değiştim. Şu an herşeyi yiyorum.

Bi de annem evde hiç sorumluluk vermezdi sen sadece dersine çalış derdi. Evlenince çok zorluk çektim. Uyum sağlamak sorumluluk Almak yemek temizlik çok zor geldi başta. Şimdi çok değiştim annem bile şaşırıyor. Senden hiç ummuyordum diyor daha öncede bu konuda yorum yapmıştım hani açıklamamı yapıyım işine karışmak haddim değil :)

Esim markete cikti.
Malesef pirincinde etkisi sadece sabaha kadar surdu
Leblebi, gazoz, soda falan alcak.
Hepsini sirayla deniyorum.
Bana hastane yollari goruncek gibi duruyor
Yine lapa yaptim yedim sabah muzda yedim.
Sıkma portakalda istedim bari kiza azcik vitamin gitsin sıkar icerim.

Cikmisken pide tatli falan alayim dedi.
Zaten artik sicak pide yeme olanagimiz yok tavada ısıtirim.
Yapim dedim sicak sicak son anda ugrasma dedi.
yarin yaparim olmazsa cikmaz ise pide almaya.

ya tek olmasi sebebiyle birde annemlerde cok simartti malesef onunda etkisi var.
Annemde kalirdi kucukken hep ayagina getirirdi sevdigini yapardi.
Sonra sonra hazir aldilar pizzalar, lahmacunlar(hala annemde kardesimde gelirken ya lahmacun, ya pide, ya pizza, ya dürüm yaptirirlar seviyo diye)
Benim haberim bile olmuyo msjlasiyorlar geliyoruz ne alalim sana diye siparis veriyo oglan onlara.
Biz disarda cok yemeyiz.
Disaridan siparis verdigimde senede 5i gecmez nadirdir.
En fazla esim aksam yemegi niyetine karisik izgara yaptirir gelirken.

Ona cazip geliyo tabi anneanne dayi dede aliyolar.
Bu sefer evdeki yemekleri begenmiyo.

Dayisina cekmis bi de ya kardesimde mizmizdir o konuda.
oglan dayiya hesabi

Canım o kıskançlık her yaşta oluyor. Seninki paşa bir de. Olması normal.
yas araligi cok açık olmaz diyordum.
Ama bi donemde kaybettigim bebegime hamileyken ne gerek var demisti.
Yani kardese ne gerek varmis.
Gereksiz goruyordu.
Tek olmayi seviyordu.
Simdi kiyafet bile alinca zaten kac defa giyecek ki diyo.
Ona alinanlarin haddi hesabi yoktu.
Yani oglana kiza gore daha cok almistik. Kiyafet esya oyuncak acisindan cok aldik ona.
Kiza simdi aldigim 3-5 parca kiyafet bi de besik gozle gorulen.
Oglanin besigini pusetini battaniyelerini cikardik bak senin esyalarinla buyucek diyorum.

Gecicidir
Onun gozuylede bakiyorum hep tek torun tek cocuk simdi evde bir bebek.
Babasininda kiz cocuklarini sevdigini biliyor.
Kendi dunyasinda o da kuruyordur.
Alisacak.
Merhametlidir kiyamaz ilgilenmesede dusunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…