- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Aynı aynı telefon vermiyor da çizgi film açıyor. Çayımı içtim mutfağa geçtim. Tabi bulaşık makinamı boşaltırken kız kaşıklığı almıştı. Aradım bulamıyorum. Eşime sordum gördümmü diye bana diyor ne yapacaksın toplama boşver. Neeee dedim. Yahu yemek yaptığum tencsre çay tatlı bulaşığı toplarken yarım kalan bulaşıklar çöp. Ocak desen geçen altı sildim üstü kaldıEsimde rahatsızdı iki gündür uymamış gece ogluş hep bana sardı ilgileniyor ama bendeki etkinlik sabır yok onda kızma vs yok ama zorda kalınca eline veriyo telefonu durmuyor diye bide esime çok nazlaniyo bana o kadar yapmiyor. Çocuk sıkılıyor evde enerjik yetmiyor bazen uyu valla bugün ddm yarin oruç var sende oyun oyna biraz diye söyledim
Bende sonlara doğru öyle olmuştumAyy insAllah canim.
Hic böyle olacagim aklima gelmezdi☹
Yani bukadar kendimi agir hissedecegim.
üseniyorum bu ara.
Yemek yapinca kâr sayiyorum
Oruc baslayinca duzene giree belki.
Aranamaz artık bukadar.
Yormaz beni.
Amin kuzum malesef gunduz sikintisizdim yine basladikBende sonlara doğru öyle olmuştum
Tez zamanda güzel kızını kucağına alırsın inşallah
Eline saglik canimKızlaar gece gece ekmek hamuru yoğurdum.çünkü organik ekşi mayam tuttu. Daha önce yaptığım hamurdan maya ayırıyordum. Bu defa ekşi maya yaptım ilkinde sanırım suyu fazla olmuş 1 hafta geçti tutmadı. İkinci yaptığım 3. Günde tuttu bakalım nasıl olacak. Eşim de diyor eee yarın gündüz pişirecekmisin onu bizde aç aç bakacağıziftara kesin kahvaltı ister ekmekle. Zaten ramazanda sahurda yemez iftara kahvaltı favori yemeğidir
hosaf yapmak lazim komposto ya da.Kahvaltıda ekmek çok yeniliyor ekmek acıktırıyordurkaratay mantığı. Uyguladım gördüm:)
30 lardamı çıktıEvet bende tanısı konulmamış hipoglisemi var açlık şekerimi ölçtürdüm bi kaç kez eczanede 30 larda falan çıktı. Acaba etkisi var mıdır ?
Evet balkonlara sığamadık. Kızım İstiklal Marşımızı okurken sesimizi almış çok da güzel okumuşuz helal olsun bize dedik sonra alkış,ıslık kıyamet gibiydi. Bayraklarımızla eşlik ettik hepimiz tören komutanı gibiydik. Allahım seneye sokaklara taşarak inşallah kutlarız.Yine de çok güzel geçti bu gün çok yerde coşkuyla kutlandı heryıl bu kadar yoğun kutlanmıyordu. Sizin o taraflarda daha da yoğun kutlandı sanırım
Kuzu babası sakince konussunGenelde yemeksiz olmuyorum cok nadirdir bir yumurta kirarim, menemen yaparim.
ya o gun tum gun disardayimdir ya rahatsiz.
Suan son gunlerim zorlaniyorum.
Ama esim seviyor yani yumurta kir der.
Biraz annesi öyle alistirmis acikcasi.
Usenince yemege peynirli yumurta kuymak yapmis.
O da alismis.
Ya iyi oldugumda zaten pratik bisiler illaki buzlugumda oluyor
Onun sevdigi.
Ama bu hafta gercekden kendimi cok yorgun hissediyorum.
2 kap yemek yapimde yesinler ciksin aradan modundayim.
Ama oglan yok icinde patlican var, yok icinde şu var yemem diyince ifrit oluyorum.
Normalde buzlugumda hep bi B planim olur.
Ya hamburger koftesi yaparim, ya kizartmalik kofte, ya pogaca, ya börek, ya pizza hamuru.
Cunku suan evde kahvalti harici 3 defa daha yemek istiyor.
Ben nasil 3 defa 3 ceside yemek yapim.
En azindan ikindi vakti falan kek,pogaca,borek veriyordum.
Buzlukda bitti.
aralarda yedigi meyve cerezleri saymiyorum tabi.
Yapacak halimde yok acikcasi.
Evde suan semizotu var
patlicanli patatesli etli falan oturtma gibi yaptim o var.
pilav vardi 3unude yemem diyor.
Ben daha napim.
Esim verme bisi diyor
Kiziyorum bazen bende Allah hic vermicek diyorum azicik kanaatkâr olun.
idare edecekler ne bulursa.
Hosbuldım kuzubabyloading87 hoşgeldin bacım
Aslında konduramiyordum 15 yasinda ne kiskancligi yek yaa diyordum ama gecen bisi oldu oglum yardim eder bana dedim esime kizin yardim eder dediKuzu babası sakince konussun
Anneni suara üzmeyelim
Ne varsa onu yiyelim desin
Azcık kıskanclık sezdim ben
Sanki görmezden geliyor hamile oldugunu
İdrak edebilcek yasta artk
Normal bunlar ama.
Ayy minnosum buyudude dis cikariyor.GunAydınnn hanımlarr
Hayırlı ramazanlarr
Ayyh gelemedim bi
Sahurdan beri saat bası ayaktayız
Sizi cokk özledilmmm
1 dis cıktı Alyatosun
Digerleri sırada huzursuz cokk
Gün icinde insallah gelcmm
Cok öptüm herkesii
Canım o kıskançlık her yaşta oluyor. Seninki paşa bir de. Olması normal.Aslında konduramiyordum 15 yasinda ne kiskancligi yek yaa diyordum ama gecen bisi oldu oglum yardim eder bana dedim esime kizin yardim eder dedi
Sanirim bu kiskanclik her yasta olabiliyor.
Misal oglum kardesiyle ilgilenir aglasa besigini sallar diyorum yooo yapmicam ki diyo.
Aiy bilmiyorum.
Dun mesela oglum goruyosun cesit cesit yapamiyorum artik surda zaten bisi kalmadi yaparim yine dedim salata kavurma yedi(onuda mirin kirin ederek) 1 saat gecti ben aciktim ne yicem diyo
2 pogaca vardi onu isittim.
Pesine sufle yedi, cilek yedi.
Masallah istahi iyi gece 2 yufkayi yedi
Kahvaltilikda yedi esim 1 tane yiyebildi buyuktu.
Gece diyoki ne yapcaksin iftara yemek.
Yani sevdigi neyi yapcam tee geceden soruyor.
Patlican koyma diyor.
seninkine koymam dedim.
Aslında konduramiyordum 15 yasinda ne kiskancligi yek yaa diyordum ama gecen bisi oldu oglum yardim eder bana dedim esime kizin yardim eder dedi
Sanirim bu kiskanclik her yasta olabiliyor.
Misal oglum kardesiyle ilgilenir aglasa besigini sallar diyorum yooo yapmicam ki diyo.
Aiy bilmiyorum.
Dun mesela oglum goruyosun cesit cesit yapamiyorum artik surda zaten bisi kalmadi yaparim yine dedim salata kavurma yedi(onuda mirin kirin ederek) 1 saat gecti ben aciktim ne yicem diyo
2 pogaca vardi onu isittim.
Pesine sufle yedi, cilek yedi.
Masallah istahi iyi gece 2 yufkayi yedi
Kahvaltilikda yedi esim 1 tane yiyebildi buyuktu.
Gece diyoki ne yapcaksin iftara yemek.
Yani sevdigi neyi yapcam tee geceden soruyor.
Patlican koyma diyor.
seninkine koymam dedim.
ya tek olmasi sebebiyle birde annemlerde cok simartti malesef onunda etkisi var.Canım bana kızma ama sen iyi şımartmışsın oğluşuama oğlunda kendimi görüyorum Canım annemi çok yordum ben de hep ayrı yemek yapardı bana zaten çok çok seçerdim. Her yerden yiyemezdim falan. Ne zaman üniversitede yurt yemeklerine tabi oldum tamamen değiştim. Şu an herşeyi yiyorum.
Bi de annem evde hiç sorumluluk vermezdi sen sadece dersine çalış derdi. Evlenince çok zorluk çektim. Uyum sağlamak sorumluluk Almak yemek temizlik çok zor geldi başta. Şimdi çok değiştim annem bile şaşırıyor. Senden hiç ummuyordum diyordaha öncede bu konuda yorum yapmıştım hani açıklamamı yapıyım işine karışmak haddim değil :)
yas araligi cok açık olmaz diyordum.Canım o kıskançlık her yaşta oluyor. Seninki paşa bir de. Olması normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?