Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu yaşta dışarda yemeği severler çok normal, bu arada ben de tek çocuğum

Bu yaşta dışarda yemeği severler çok normal, bu arada ben de tek çocuğum
oo her gun alsak bayilir ama ben direniyorum.
Almiyorum aldirmiyorum.
Annemlerede tembihliyorumda kiyamiyolar iste.
Hadi o ödul olsun ayda 1, bazen 2 haftada 1 olsun diyorum.
Ama siparis falan vermiyorum.
Onun sevdigi seyleri evirip cevirip onune veriyorum napim.

Hoşgeldin baby özledik seni. İlk dişi de ayrı bir heyecan

Ay anca gelebildim. Mutfak toplamaktan helak olucam, ben oruç tutamıyorum kronik rahatsızlığımdan dolayı, malum eşi hastane personeli onunda bünyesinin bağışıklığı düşmesin diye Aile hekimimiz tutmaman daha iyi demiş. Yine sen bilirsin dedi akşam yatmadan önce bana soruyor ne yapayım diye sen bilirsin dedim. Bütün gün hastanedesin korkum çocuklarla bana bulaştırman sen oruç tutsam mı tutmasamı diye bana geliyorsun. O da bu tepkimden sonra kalkma ben de kalkmıyayım dedi. Biz de zorunlu olarak tutulamıyor. Kızlar bu gün benden mercimek çorbası ve zeyntinyağlı enginar dolması istedi. Onları hazırlayıp ocaga koydum. Pide ekmek var. Tatlı olarakda dünden yapılan kek ve kurabiye var. Başka da birşey yapmak istemiyorum. Bütün günümü mutfakta geçirmek istemiyorum her zaman.

babyloading87
Hoş geldin baby. Kızına geçmiş olsun. Alyacım, bütün dişlerini inşallah inci gibi dizersin canında çok yanmasın inşallah. Evet özledik seni. İşlerini kolaylayınca yaz. Seni okumak ayrı güzel.
Ben bu gün herhalde bütün yorgan-battaniyeleri yıkaycagım sabahtan beri uzun programda ikinci makina bitmek üzere.

Ohh miss
Evde yorgan, battaniye, tül perde yikaninca ben asiri mutlu oluyorum
Yani o temizlik hissi kokusu beni mutlu ediyor.
Bir dahaki aya bende battaniyeleri yikar yine kaldiririm.
Pikeleniriz.
Ohh hafif hafif.
Burda atip havalandirma sansim yok.
Sık sık yikiyorum bende.
Annem yikamakdan eskitiyorsun sen der hep.

c.mak calistirdim.
Esim daha gelmedi o gelsin aldiklarini yerlestirimde yemege baslicam.
En azindan corbami hazir edim.
Pirinc islim.
Yemegi firina verecegim icin onu 7 gibi atarim firina
O ara pilavimi yapar salatami hazirlarim.

Tatlidan sonra daha bisi yerlermi acaba bilemedim.
Yapmadim hamur isi.
Meyve falan yesinler napim.

Yemek konusunda ben de şimdiden ayrı yemek yapıyorum kızıma ama çarem yok ağzına koymuyor aç gezmeye razı ama istemediğini mümkün değil yediremiyorum. Ağzına zorlayıp biraz oyalayıp koymaya çalıştığım bile oldu koyduğumla ağzından attığı bir oldu. Çok zormuş yemek seçen çocuk.

Beni sen anlarsin iste.
Cocugu herseyi yiyinler asla anlamiyor.
Yapma mecbur yiyecek diyorlar.
Malesef yemiyor

Kız sabah erken uyandı. Biraz uyanık yattık falan. Kalktık kahvaltı yaptırdım. Tabi geceden uykusuzum. Sersem gibi. Sonra eşim markete gitti. Tabiki akşama kahvaltı yerim dedi sıcak ekmek olunca. Akşama doğru pişiririm ekmeği. Marketten kaymak zeytin yine standart abur cuburunu almış. Kız yedi. Uyumuşuz sonra ailecek
Kahvaltının yanına ne hazırlasam bilemedim.

Beni sen anlarsin iste.
Cocugu herseyi yiyinler asla anlamiyor.
Yapma mecbur yiyecek diyorlar.
Malesef yemiyor
Bizim şımartıp pışpış eden de yok o kadar sık görüştüğümüz yine de yemiyor. Bebekliğinden bu yana tek kızdığım sabredemeyip sinirlendiğim konu yeme konusuydu.önceden şarkılar söyleyip ağzına tıkıp tıkıp duruyordum. Öyle yedirdim ama o da tabiki yine yemediği şeyleri asla yediremedim.
benim ufak kardeşim de öyle 21 yaşında hala da aynı. Zor gerçekten. İnşallah değişirler. Bugün de tarhana çorbası var et pişiririm yanına. Onu da sadece haşlanmış sade yiyor

Hoşgeldin kuzum özlendin be her girisimde bittimi ceza bakiyodum

Oh kuzum maşallah diş te çıkarırmış büyümüşte cimcime

Benim oğlum da seçiyor malesef.yoğurt peynir ayran asla ağzına sürmüyor. Hatta kandırarak ağzına yoğurt koydum bi kere bildiğin kustu. Menüleri ona uydurmaya çalışıyorum ben de. Çorba pilav makarna mantı çok sever, yemeyeceği bi şey varsa bunları ekliyorum aç kalmasın diye. Bi de bi çok çocuğun bayılarak yiyeceği şeyleri sevmiyor. Kızartma poaça simit vs. Hiç yemez. Umarım değişi damak tadı.

her cocukda su manti, makarna, kofte,hamburger aski var.
Hic daha bunlari sevmeyen cocuga rastlamadim

Senin oğlun kaç yaşında canım. Benim kızım yoğurt yer. Peynir de 1 yaşındayken yiyordu. Sonra bıraktı ben de hellim peyniri alıp kızartıp yedirdim onu yiyor zeytin yer. Mantı Makarna çorba pilav et balık tavuk yer sebze ağzına koymaz. Simit olarak 1 simiti bitirir.işte standart aynı şeyleri yapıyor insan. Değişik bir şey yemiyorlar çoğu.

corba ve pilavi yaptim.
firin yemegimde hazir sadece firina gircek.
Evi de supurdum
Toz aldim.
Enerjim bitti
Artik yatış.

Kargolarim geldi.

Ben hala bebek arabasi almadim.
Yani bu yaz cok kullanamicaz bu gidisle direk baston alirim diye önemesemedim artik
Ama ayin 12sinde misal topuk kanina gidicem..
Esim o saatde evde olmuyo ise gidecek.
Saglik ocagi 5dk mesafede ama elimde pusetle yeni dikisli nasil olur bilemedim
Annem gelir benimlede ama sacma olmazmi elimde puset.
Ayy cok kararsizin ama travellere cok soguk bakiyorum okadar para bayip almicam
taksi cagirsam surdan 2 adim taksici söver

Selam kızlar anca oturdum sabah ne gerek varsa uyandım 8 bucuktu uyandım ne gerek varsa 10 a kadar döndüm durdum yatakta oğlan uyandi ona kahvalti verdim dün kıymalı börek yapmıştım ondan kahvaltıik yedik ortalik topladim kus kafesi temizledim oglen bi bakkala çıktım aksam icin icecek aldim eşim uyandi markete gitti köfte istedi kiyma al ddim et almis kavurdum corba pisirdim oğlana yedirdim et yedi birazda aksama oda spagetti istedi ona pisircem salata yogurt yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…