Bu yaşta dışarda yemeği severler çok normal, bu arada ben de tek çocuğumya tek olmasi sebebiyle birde annemlerde cok simartti malesef onunda etkisi var.
Annemde kalirdi kucukken hep ayagina getirirdi sevdigini yapardi.
Sonra sonra hazir aldilar pizzalar, lahmacunlar(hala annemde kardesimde gelirken ya lahmacun, ya pide, ya pizza, ya dürüm yaptirirlar seviyo diye)
Benim haberim bile olmuyo msjlasiyorlar geliyoruz ne alalim sana diye siparis veriyo oglan onlara.
Biz disarda cok yemeyiz.
Disaridan siparis verdigimde senede 5i gecmez nadirdir.
En fazla esim aksam yemegi niyetine karisik izgara yaptirir gelirken.
Ona cazip geliyo tabi anneanne dayi dede aliyolar.
Bu sefer evdeki yemekleri begenmiyo.
Dayisina cekmis bi de ya kardesimde mizmizdir o konuda.
oglan dayiya hesabi
oo her gun alsak bayilir ama ben direniyorum.Bu yaşta dışarda yemeği severler çok normal, bu arada ben de tek çocuğum
Hoşgeldin baby özledik seni. İlk dişi de ayrı bir heyecanGunAydınnn hanımlarr
Hayırlı ramazanlarr
Ayyh gelemedim bi
Sahurdan beri saat bası ayaktayız
Sizi cokk özledilmmm
1 dis cıktı Alyatosun
Digerleri sırada huzursuz cokk
Gün icinde insallah gelcmm
Cok öptüm herkesii
Ohh missbabyloading87
Hoş geldin baby. Kızına geçmiş olsun. Alyacım, bütün dişlerini inşallah inci gibi dizersin canında çok yanmasın inşallah. Evet özledik seni. İşlerini kolaylayınca yaz. Seni okumak ayrı güzel.
Ben bu gün herhalde bütün yorgan-battaniyeleri yıkaycagım sabahtan beri uzun programda ikinci makina bitmek üzere.
Yemek konusunda ben de şimdiden ayrı yemek yapıyorum kızımaCanım bana kızma ama sen iyi şımartmışsın oğluşuama oğlunda kendimi görüyorum Canım annemi çok yordum ben de hep ayrı yemek yapardı bana zaten çok çok seçerdim. Her yerden yiyemezdim falan. Ne zaman üniversitede yurt yemeklerine tabi oldum tamamen değiştim. Şu an herşeyi yiyorum.
Bi de annem evde hiç sorumluluk vermezdi sen sadece dersine çalış derdi. Evlenince çok zorluk çektim. Uyum sağlamak sorumluluk Almak yemek temizlik çok zor geldi başta. Şimdi çok değiştim annem bile şaşırıyor. Senden hiç ummuyordum diyordaha öncede bu konuda yorum yapmıştım hani açıklamamı yapıyım işine karışmak haddim değil :)
Beni sen anlarsin iste.Yemek konusunda ben de şimdiden ayrı yemek yapıyorum kızımaama çarem yok ağzına koymuyor aç gezmeye razı ama istemediğini mümkün değil yediremiyorum. Ağzına zorlayıp biraz oyalayıp koymaya çalıştığım bile oldu koyduğumla ağzından attığı bir oldu. Çok zormuş yemek seçen çocuk.
Bizim şımartıp pışpış eden de yok o kadar sık görüştüğümüz yine de yemiyor. Bebekliğinden bu yana tek kızdığım sabredemeyip sinirlendiğim konu yeme konusuydu.önceden şarkılar söyleyip ağzına tıkıp tıkıp duruyordum. Öyle yedirdim ama o da tabiki yine yemediği şeyleri asla yediremedim.Beni sen anlarsin iste.
Cocugu herseyi yiyinler asla anlamiyor.
Yapma mecbur yiyecek diyorlar.
Malesef yemiyor
Hoşgeldin kuzum özlendin beGunAydınnn hanımlarr
Hayırlı ramazanlarr
Ayyh gelemedim bi
Sizi cokk özledilmmm
1 dis cıktı Alyatosun
Cok öptüm herkesii
Oh kuzum maşallah diş te çıkarırmış büyümüşte cimcimeGunAydınnn hanımlarr
Hayırlı ramazanlarr
Ayyh gelemedim bi
Sizi cokk özledilmmm
1 dis cıktı Alyatosun
Cok öptüm herkesii
Benim oğlum da seçiyor malesef.yoğurt peynir ayran asla ağzına sürmüyor. Hatta kandırarak ağzına yoğurt koydum bi kere bildiğin kustu. Menüleri ona uydurmaya çalışıyorum ben de. Çorba pilav makarna mantı çok sever, yemeyeceği bi şey varsa bunları ekliyorum aç kalmasın diye. Bi de bi çok çocuğun bayılarak yiyeceği şeyleri sevmiyor. Kızartma poaça simit vs. Hiç yemez. Umarım değişi damak tadı.Yemek konusunda ben de şimdiden ayrı yemek yapıyorum kızımaama çarem yok ağzına koymuyor aç gezmeye razı ama istemediğini mümkün değil yediremiyorum. Ağzına zorlayıp biraz oyalayıp koymaya çalıştığım bile oldu koyduğumla ağzından attığı bir oldu. Çok zormuş yemek seçen çocuk.
her cocukda su manti, makarna, kofte,hamburger aski var.Benim oğlum da seçiyor malesef.yoğurt peynir ayran asla ağzına sürmüyor. Hatta kandırarak ağzına yoğurt koydum bi kere bildiğin kustu. Menüleri ona uydurmaya çalışıyorum ben de. Çorba pilav makarna mantı çok sever, yemeyeceği bi şey varsa bunları ekliyorum aç kalmasın diye. Bi de bi çok çocuğun bayılarak yiyeceği şeyleri sevmiyor. Kızartma poaça simit vs. Hiç yemez. Umarım değişi damak tadı.
Senin oğlun kaç yaşında canım. Benim kızım yoğurt yer. Peynir de 1 yaşındayken yiyordu. Sonra bıraktı ben de hellim peyniri alıp kızartıp yedirdim onu yiyorBenim oğlum da seçiyor malesef.yoğurt peynir ayran asla ağzına sürmüyor. Hatta kandırarak ağzına yoğurt koydum bi kere bildiğin kustu. Menüleri ona uydurmaya çalışıyorum ben de. Çorba pilav makarna mantı çok sever, yemeyeceği bi şey varsa bunları ekliyorum aç kalmasın diye. Bi de bi çok çocuğun bayılarak yiyeceği şeyleri sevmiyor. Kızartma poaça simit vs. Hiç yemez. Umarım değişi damak tadı.
Hee evet bak köfte yazmayı unutmuşumher cocukda su manti, makarna, kofte,hamburger aski var.
Hic daha bunlari sevmeyen cocuga rastlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?