- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
3 buçuk yaşında canım. 1,5- 2 yaşa kadar kaşarı çerez gibi yerdi. Yoğurttan günlük lor yapardım bayılırdı. Yoğurtsuz hiç bir şeyi yemezdi. Ayrana bayılırdı. Sonra noldu anlamadım biraz ara verelim dedi ama 2 yıla yakında ağzına sürmüyor. İlgisini çekecek değişik peynirler denedim yok almıyor. Yumurtaya eklesem ve farkederse yemiyor. Cacık aşığıydı şimdi yoğurtlu çorbayı bile kandırıp içiremiyorum. Benimki de köfte, balık, tavuk yer ama eti diğer şekilde yemiyor. Tavuk keyfi yerinde değilse yemeyebilir. En sevdiği yemek dolma ama içindeki domatesleri seçtiriyor. Yemekte domates görmeyecekSenin oğlun kaç yaşında canım. Benim kızım yoğurt yer. Peynir de 1 yaşındayken yiyordu. Sonra bıraktı ben de hellim peyniri alıp kızartıp yedirdim onu yiyorzeytin yer. Mantı Makarna çorba pilav et balık tavuk yer sebze ağzına koymaz. Simit olarak 1 simiti bitirir.işte standart aynı şeyleri yapıyor insan. Değişik bir şey yemiyorlar çoğu.
Benim oğlumu kessen makarna pilav börek poğaça yemez, kızarmış patates bile bikac tane atar ağzına o da yeni yeni. Benim oğlum ama bana hala garip gelir makarna nasıl sevilmezher cocukda su manti, makarna, kofte,hamburger aski var.
Hic daha bunlari sevmeyen cocuga rastlamadim
Benimki de kısır çiğ köfte fellah köfte bunları çok sever.o da bi değişik, bugün nohutlu pilav yaptım nohutları ayıklattı. Patates yahnisi yaptım sadece suyunu çorba gibi içti. Salatanın da sadece suyunu içti bugün. Yani sana diyorum ama benim de işim çok zorher cocukda su manti, makarna, kofte,hamburger aski var.
Hic daha bunlari sevmeyen cocuga rastlamadim
Prenses sağlıkla bi doğsun kendisine bi gülümsesin, peşinde pıtı pıtı dolansın öyle bir sevecek ki kendisi de şaşıracakyas araligi cok açık olmaz diyordum.
Ama bi donemde kaybettigim bebegime hamileyken ne gerek var demisti.
Yani kardese ne gerek varmis.
Gereksiz goruyordu.
Tek olmayi seviyordu.
Simdi kiyafet bile alinca zaten kac defa giyecek ki diyo.
Ona alinanlarin haddi hesabi yoktu.
Yani oglana kiza gore daha cok almistik. Kiyafet esya oyuncak acisindan cok aldik ona.
Kiza simdi aldigim 3-5 parca kiyafet bi de besik gozle gorulen.
Oglanin besigini pusetini battaniyelerini cikardik bak senin esyalarinla buyucek diyorum.
Gecicidir
Onun gozuylede bakiyorum hep tek torun tek cocuk simdi evde bir bebek.
Babasininda kiz cocuklarini sevdigini biliyor.
Kendi dunyasinda o da kuruyordur.
Alisacak.
Merhametlidir kiyamaz ilgilenmesede dusunur.
Puseti taşımak zor kız.tek bAşına daha da zor. Bir süre kanguru kullanırsın. Zaten çocukla ilk zamanlar ne kadar dışarı çıkabileceksin.corba ve pilavi yaptim.
firin yemegimde hazir sadece firina gircek.
Evi de supurdum
Toz aldim.
Enerjim bitti
Artik yatış.
Kargolarim geldi.
Ben hala bebek arabasi almadim.
Yani bu yaz cok kullanamicaz bu gidisle direk baston alirim diye önemesemedim artik
Ama ayin 12sinde misal topuk kanina gidicem..
Esim o saatde evde olmuyo ise gidecek.
Saglik ocagi 5dk mesafede ama elimde pusetle yeni dikisli nasil olur bilemedim
Annem gelir benimlede ama sacma olmazmi elimde puset.
Ayy cok kararsizin ama travellere cok soguk bakiyorum okadar para bayip almicam
taksi cagirsam surdan 2 adim taksici söver
Ben de 1 yaşında karnıbahar kapuska yedirmiştim. Ama şimdi nerdeeeee. Her yıl yemek şekilleri değişiyor. Bizim de pişmiş donates biber yemez. Melemen hiç yemedi şimdiye kadar. Ne güzel fasulye sebze yemeği yermiş çok özendim3 buçuk yaşında canım. 1,5- 2 yaşa kadar kaşarı çerez gibi yerdi. Yoğurttan günlük lor yapardım bayılırdı. Yoğurtsuz hiç bir şeyi yemezdi. Ayrana bayılırdı. Sonra noldu anlamadım biraz ara verelim dedi ama 2 yıla yakında ağzına sürmüyor. İlgisini çekecek değişik peynirler denedim yok almıyor. Yumurtaya eklesem ve farkederse yemiyor. Cacık aşığıydı şimdi yoğurtlu çorbayı bile kandırıp içiremiyorum. Benimki de köfte, balık, tavuk yer ama eti diğer şekilde yemiyor. Tavuk keyfi yerinde değilse yemeyebilir. En sevdiği yemek dolma ama içindeki domatesleri seçtiriyor. Yemekte domates görmeyecekSalata çok sever yeşil fasülye sever. Bir günü yediğini bir gün yemeyebilir o yüzden çok net konuşamıyorum
aman dikkat et canimHayırlı ramazanlar kızlar
Bugün bende niyetliydim
Allah kabul eder inşllah
Tabi şeker olduğu için az bir şey yedim fırladı
Eşim de tutmasan mı dedi
Dedim yok evde olduğum sürece dikkatli bir şekilde denerim
Çok çıkarsa şeker ne yapıyım artık bırakırım
Şehriye çorbası
Et kavurdum
Bulgur pilavı
Salata
Cacık
Pastam vardı çayın yanına
Poaçada yaptım sahur için
Mutfak toplanacak
Dinlenip el atarım
Geçmiş olsun kuzum çok ayakta kalma cnm son günler yorucu oluyoOglan geceye haslanmis yumurta siparisi verdi 2 tane.
Parca pideler var onlarin arasina kasar koyar tost yaparim.
Esim haslanmis yumurta yemez az menemen kahvaltilik cikaririm.
Böyle kafamda kurunca gece dusunmuyorum hemen hazirliyorum.
Erken yaticam sirtim agriyo esime az ovdurdum ama gecmicek gibi.
Kuzuya maşalahyemegi yiyen devrildi
Bende tutsam tutarmisim yaw.
1 kase pirinc lapasi ve borek yedim sadece gunduz.
Ama gece pek bisi yememistim.
Cayla baklava yiyo benimkiler bende tuzlu leblebi
ilk gun esimi epey vurdu dakika saymaya basladi.
basi agridi.
Oglan daha iyi masallah onunda o huyu guzel.
Iradesi iyidir
Acı esigide öyle dayanir yani
Ben de işe giderken tutamıyordum. Benim tansiyonum genel olarak düşük. Metrobüsle gelip giderken tansiyonum düşüyordu. Hatta bir defa bayılmıştım. O sebeple tutmuyordum ama evdeyken çok şükür sorun yaşamıyorum. Dün gece hiç yemeden tuttum ve acıkmadım da ev gibisi yok. Sen dikkat et ama canım şeker daha sıkıntılı.Hayırlı ramazanlar kızlar
Bugün bende niyetliydim
Allah kabul eder inşllah
Tabi şeker olduğu için az bir şey yedim fırladı
Eşim de tutmasan mı dedi
Dedim yok evde olduğum sürece dikkatli bir şekilde denerim
Çok çıkarsa şeker ne yapıyım artık bırakırım
Şehriye çorbası
Et kavurdum
Bulgur pilavı
Salata
Cacık
Pastam vardı çayın yanına
Poaçada yaptım sahur için
Mutfak toplanacak
Dinlenip el atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?