Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün yemeğim var
Hemen yapayım elma sirkesi ve beyaz sirke var evde olmazmı

Bu arada yemeklerimi pişirdim
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt. Yaptığımız yemekleri yazmak çok güzel fikir oluyo bence
Kesinlikle ya ertesi güne fikir olıyor :) bu topikten çok şey öğrendim her anlamda. Çok da güzel arkadaşlıklarım oldu

Bugün güya işim yoktu yine iftara anca bitti
Buzdolabı içini temizledim, eşim ortalığı süpürdü, mutfağı ve balkonu sildim
Saç traşına destek oldum
Duşlar alındı
İftar sofrasını eşim kurmuş

Akşam kayınpederim aradı tatlı varMı dedi. Bende var ama az dedim.
Ne istersiniz dedi. Fıstıklı kadayıf gibi bir şey olsun dedim . Nasıl olacak sokağa çıkmak yasak baba dedim.
5 dk sonra aşağıya inin dedi
Mercedes ile bir bey geldi elinde bir paket tatlı
Kayınpederin adını söyledi bıraktı gitti
Dedim bende onlara bir şey salmak isterdim ama gönderecek bir şey yok

Hey masallah
1 yasında eline tuzlu cubuk tutusturulmasından iyidir
Cok biliyorm öyle tuzlu cubukla büyüyen bebeler
Cigerimi yakıyor onun tuzu benim bile ya
Aynen ya. Ama benim kız da çubuk kraker delisi. İlk tanışması bahçeye inmiştik bir çocukla oynarken annesi verdi sonra yeniden yeniden istedi eve geçiyorduk nasıl ağlamıştı. Üzülmüştüm sonra zaten iyice alıştı gördükçe istedi.

Elmalı tavuk mu?ilk defa duydum nasıl bisey
Tavuk but kısımlarından yapıyırum
Düdüklü tencereye tavukları koyuyorum bir büyük kuru soğan ve bir tam elmayı da koyuyorum. Önce yağda hafif hepsini kavurup üstüne bir dal ada çayı koyup düdüklüyü kapatıyorum
İyice pişince tavukları suyu ile ikram ediyorum
Mutlaka haşlama yaptığım et ve tavuk yemeklerine bir bütün elma koyuyorum
Hem lezzetli oluyor hem etin ağır kokusunu alıyor

Sağol canım denicem mutlaka çok değişik geldi

İyi geceler kızlar
Parça parça işte yazabildim okuyabildim. Kız uyandı. Onu oyaladım. Kıza daha yemek yedirmeden eşim gel kızım sana çikolata vereyimmi dedi benim heyheyler kıpırdadı söylendim. Ya dedim çocuk daha yemeğini yenedi. Aklına çikolata sokuyorsun. Çikolata yemezse ekdikmi kalır çocuğu da kendin gibi şeker bağımlısı yapacaksın dedim. Ver yansın saydım.
Neyse yemek yedirdim. Sonra yağlı ekmek yaptım. Tabi eşim standart kahvaltı iftara dedi :)
Bugün eşimin babası para göndereyim ihtiyacınız varsa dedi ya adam günlerdir diyor. Yok yok diyor eşim. En son nihayer bugün dedi 1000 tl ihtiyacım var diye adam da demiş 1500 göndereyim 500 ü torunuma bayram parası. Ayy bunu dert edindi benim kocam işte babasından para istemişmiş ne durumdaymış vs vs. Ayy dedim boşa ağlanma bugüne kadar hiç mi para vermedi adam hiçmi para ya da borç almadık birinden. Daha 5-6 ay önce annemden para aldık dedim. Birikimimi verdim. Yeri geldi kardeşimden aldım. Ysni teyzesinden bile bir defa almıştı. Adama dert oldu gülermisin ağlarmısın
Neyse kız babasının yanına gitti yattı ben de sizinle yazışayım dedim ama geç olsu

Ben de yapayım değişik tatları severiz.

Selam kızlar ancak yazabiliyorum adamlar evde yemek çay kahve bitmiyor birde sıkıldı evde kaç gündür yabancı dizimiz var ondan izledik aksam film açtık 1 saati gecti 20 dk anca izlrmisiz oglan oyun istiuo film o uyumadan hayal bize eskiden cok izlerdik etraf topladim bugun bi makine camasir bir makine bulasik actim çok yag di bugun camasir tam kurumamis hala yarin topladim oğlan uyursa film izliyces

Merhaba komşu topik
tr_lelli yarin sahan setini sipariş edeceğim cnm sonunda karar verdim hatta tencere ve tava setlerini de çok beğendim onları da sırasıyla alayım diyorum.
Hoşledin komsumm.
Hangilerine karar verdin?
Valla deneyimleyince insan daha rahat yorum yapiyor.

Hatta bugun su oms küre olan tenceremle türlu yaptim (cevremde kimsede yok) sevdim tenceremi yaparken
Böyle icime sinerek aldigim esyalari kullanirken konusurum severim ben.
Daha hevesle yapiyorum mesela yemek.

Emsan tencerelerimde öyle bugun parlattim hepsini.

Degisikmis kuzu benim cinsler anlarlarmi acaba koysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…