- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Daha kreşe başlamadı. Görüştüğü cevrede kısıtlı bir de arkadaşları da öyle dikkatli olduğu için daha alışmadiValla devam ettirebiliyosa bravo, kızım kreşe gidince gözü açıldı ki pek bişey vermemelerine rağmen
Kizim nerdeyse 11 yaşında,o zaman bu kadar dikkat edilmiyordu şimdi anneler daha dikkatli bu konudaDaha kreşe başlamadı. Görüştüğü cevrede kısıtlı bir de arkadaşları da öyle dikkatli olduğu için daha alışmadi
Bacim o ne manti diil miKocam ravoli yaptı
Hamıru cok tutmus buzluga atcaz kalanı hey yavrum hey
Bide bana el acması gözleme yaptı efso olmus
Adam aska geldi bugun
Hemen yapayımTopuk çatlaklarından şikayetçi kızlarayaklarınızı dayanabileceğiniz kadar sıcak suyun içine bolca sirke dökerek bekletin.ben yarım çaybardağından biraz fazla üzüm sirkesi döküyorum mesela.10 dakika sonra ponza taşıyla,yada neyle topuk törpülüyorsanız onunla törpüleyin, 10 dk daha bekletin bidaha törpüleyin, çatlaklarınız geçene kadar yapın.Ayak deriniz ellerinizi sürünce bile gidiyor zaten.O kadar güzel oluyorki topuklar ve ayaklar birde inanılmaz rahatlatıyor,ferahlatıyor.Sonrasındada normal suyla yıkayıp kremleyin.ohh pamucuk ayaklar
Kesinlikle ya ertesi güne fikir olıyor :) bu topikten çok şey öğrendim her anlamda. Çok da güzel arkadaşlıklarım olduBu arada yemeklerimi pişirdim
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt. Yaptığımız yemekleri yazmak çok güzel fikir oluyo bence
Aynen ya. Ama benim kız da çubuk kraker delisi. İlk tanışması bahçeye inmiştik bir çocukla oynarken annesi verdi sonra yeniden yeniden istedi eve geçiyorduk nasıl ağlamıştı. Üzülmüştüm sonra zaten iyice alıştı gördükçe istedi.Hey masallah
1 yasında eline tuzlu cubuk tutusturulmasından iyidir
Cok biliyorm öyle tuzlu cubukla büyüyen bebeler
Cigerimi yakıyor onun tuzu benim bile ya
Temizlil sirkesi olmaz herhalde zarar verebilirBugün yemeğim var
Hemen yapayımelma sirkesi ve beyaz sirke var evde olmazmı
Elmalı tavuk mu?ilk defa duydum nasıl biseyElmalı tavuk yaptım
Makarna çorba salata
Tavuk but kısımlarından yapıyırumElmalı tavuk mu?ilk defa duydum nasıl bisey
Sağol canım denicem mutlaka çok değişik geldiTavuk but kısımlarından yapıyırum
Düdüklü tencereye tavukları koyuyorum bir büyük kuru soğan ve bir tam elmayı da koyuyorum. Önce yağda hafif hepsini kavurup üstüne bir dal ada çayı koyup düdüklüyü kapatıyorum
İyice pişince tavukları suyu ile ikram ediyorum
Mutlaka haşlama yaptığım et ve tavuk yemeklerine bir bütün elma koyuyorum
Hem lezzetli oluyor hem etin ağır kokusunu alıyor
Deneyince yazarım canım.Temizlil sirkesi olmaz herhalde zarar verebilir,içilebilen sirke olsun.dene bakalım yorumlarınıda yaz işe yarayacakmı yaramayacakmı
Ben de yapayım değişik tatları severiz.Tavuk but kısımlarından yapıyırum
Düdüklü tencereye tavukları koyuyorum bir büyük kuru soğan ve bir tam elmayı da koyuyorum. Önce yağda hafif hepsini kavurup üstüne bir dal ada çayı koyup düdüklüyü kapatıyorum
Hoşledin komsumm.Merhaba komşu topik
tr_lelli yarin sahan setini sipariş edeceğim cnm sonunda karar verdim hatta tencere ve tava setlerini de çok beğendim onları da sırasıyla alayım diyorum.
Degisikmis kuzu benim cinsler anlarlarmi acaba koysamTavuk but kısımlarından yapıyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?