- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Ahhh ahh bizde aynı ama bugün eşim tek başına filmi izledi bayağı, birlikte başlıyoruz o devsm ediyorSelam kızlar ancak yazabiliyorum adamlar evde yemek çay kahve bitmiyor birde sıkıldı evde kaç gündür yabancı dizimiz var ondan izledik aksam film açtık 1 saati gecti 20 dk anca izlrmisiz oglan oyun istiuo film o uyumadan hayal bize eskiden cok izlerdiketraf topladim bugun bi makine camasir bir makine bulasik actim çok yag di bugun camasir tam kurumamis hala yarin topladim oğlan uyursa film izliyces
Hoşledin komsumm.
Hangilerine karar verdin?
Valla deneyimleyince insan daha rahat yorum yapiyor.
Hatta bugun su oms küre olan tenceremle türlu yaptim (cevremde kimsede yok) sevdim tenceremi yaparken
Böyle icime sinerek aldigim esyalari kullanirken konusurum severim ben.
Daha hevesle yapiyorum mesela yemek.
Emsan tencerelerimde öyle bugun parlattim hepsini.
evet canim omslar granit dokumEki Görüntüle 2629661
Şimdilik sadece bunu alacağım
Ama gözümde granit tencere takimi var sonrasinda
Senin emsan tencerelerin celikti ama dimi
Merhaba canım. Evet geldiler. Çok ufaklar ama ben zaten küçük istedim. Beklediğimden küçük gelmiş olsa bile acayip kullanısli. Elim ayağım du valla.zelalke nasilsin canim geldimi tencerelerin
Evet mini bende herseyin minisi mevcut az az yaptigimdan.Merhaba canım. Evet geldiler. Çok ufaklar ama ben zaten küçük istedim. Beklediğimden küçük gelmiş olsa bile acayip kullanısli. Elim ayağım du valla.
Bu arada seni takipteyim, sağlıcakla prensesin gelmesini bekliyorum ben de topiktekiler gibu :) dualarimdasin.
Aynen mantı sekli değisik kuzu sadceBacim o ne manti diil mi
Ecnebi usulumu
Benim sosyetik anamda yapar bunu, bir de uzatıp telaffuz eder çok gülerimAynen mantı sekli değisik kuzu sadce
Lellicim önce kahveni yap, hazır oglanda uyuyorken otur berjerine serin havanin tadını çıkarEsimi yolladim.
Geri uyucam uyyabilirsem.
Havada benim havam bu hafta.
Bi kahve alip oturcam islerim bitince..
Koci de diyoBenim sosyetik anamda yapar bunu, bir de uzatıp telaffuz eder çok gülerim
Dimi ya su sessizligi cok ararim sankiLellicim önce kahveni yap, hazır oglanda uyuyorken otur berjerine serin havanin tadını çıkar
Sonr islere başla
su kadinin eski usul bezlerindenmi almali yedek naapmali.DÜn gece noldu
Arkadasın kızı 2.5 yasında bezi bırakmak üzereler sadece gece baglıyır bi süredir
Bezleri yetmemis ,yasak da var napcm ben diye yazdı
Kimi dedi bez koy posetle bagla faln
Bezi yıka ped yapıstır diyen oldu
Dedim hacı evde alt acma yatagı var mı?
Varmıs
Onu dedim bez gibi bagla katla,üstüne giydir bi kilot
Yapcam dedi
Sızdırmaz dedim
Cidden sızdırmamıs
Aniden bez biterse aklınızda olsn
Yıkanabilir bez bende almak istiyormsu kadinin eski usul bezlerindenmi almali yedek naapmali.
Valla zor durum yaw.
1 mama kullanan bebeler icin mamasizlik
2. bez yedegi mutlaka olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?