AnlamazlarDegisikmis kuzu benim cinsler anlarlarmi acaba koysam
Gozunuz aydin kuzumKızlar selam
Bugün çok şükürkonut kredisi taksiti bitti
Allahım herkese ödeme kolaylığı versin
Gozunuz aydin kuzum
Amin
Az kaldı sabır canım. Sayılı gün var. Son günler ne de çok terletiyormuş ya. Gelse de minik kuş anne de rahatlasaBu gecede kalkip hazirlamak nasip oldu cok sukur.
ter icinde kalmisim yine yakalarim hep terdi.
Vallahi bunaldim cami aciyorum kapa usuyoruz diyolar.
Napcami sasirdim.
Her gun dus ust degistir kac defa.
Bitsede gitsek modundayim
Hadi hayırlı olsınnKızlar selam
Benim de yemeğim yoktu kıyma çıkarttım iki gündür duruyor. Ben de sulu köfte yapayım en iyisi iyi fikir oldu bana da.Buzdolabi bosalmaya basladi.
Mesrubatda bitti.
Esim ve ben icmiyoruz pek yani olmasa aramiyoruz ama oglan ayran soruyor meyve suyu soruyor.
Visne falan ciksada kendim kaynatirim erik visne.
Kayisida cikmis diyodu esim cuma gunu toplu bir alisveris yaptircam ona kahvaltilik sebze meyve ozaman aldiririm artik kayisi hosaf icin.
Hosaf yapaydim oglanda icerdi aslinda
Sulukofteye karar verdim ben.
pilav var.
corba yapicam.
Tatlida var.
Gecede kuymak ve börek yaparim.
Boregi katlayip yapiyordum 2taneyi zor yiyordu esim
Tavaya dosedim yaptim bu sefer 1 tava yetmedi.
Tavaya doseyince daha sevdiler katlayinca kalin geldi sanirim.
Ben de paket paket bez var şimdilik işe bak. Kimisi madur kalıyor kimisinde paketle duruyor öyle :)DÜn gece noldu
Arkadasın kızı 2.5 yasında bezi bırakmak üzereler sadece gece baglıyır bi süredir
Bezleri yetmemis ,yasak da var napcm ben diye yazdı
Kimi dedi bez koy posetle bagla faln
Bezi yıka ped yapıstır diyen oldu
Dedim hacı evde alt acma yatagı var mı?
Varmıs
Onu dedim bez gibi bagla katla,üstüne giydir bi kilot
Yapcam dedi
Sızdırmaz dedim
Cidden sızdırmamıs
Aniden bez biterse aklınızda olsn
Hadi gözünüz aydın canım. Darısı bizim başımıza. O günleri biz de görüp yazarız inşallsh.Kızlar selam
Herkesde olmuyo galiba kimi donuyorum diyor.Az kaldı sabır canım. Sayılı gün var. Son günler ne de çok terletiyormuş ya. Gelse de minik kuş anne de rahatlasa
Bende bezden kesmeye calisdigim donem gecede bezlemedim.Ben de paket paket bez var şimdilik işe bak. Kimisi madur kalıyor kimisinde paketle duruyor öyle :)
Ben de gece bağlıyordum. Geçen uyandı bağlatmadı bekledim tam bağlayacağım yine bağlatmadı. O günden bu yana bağlamıyorum. Gece uyku arası su vermiyırum artık. İstemede de veriyordum ben. Dün de baktım parmak emiyor yine dayanamadım Acaba susadımı dedim verdimbir baktım ıslatmış yatağı 8 gündür rahat gidiyorduk kuru kuru. Çok sıklıkla ıslatma olmuyot su içirince haftada bir oluyordu eğer olursa bez bir süre daha bağlarım. Gerekli olmszsa da Açılmamış paketleri satarım diye düşündüm. Boşuna almışım :)
Ayy şu süreçte yemek söylemek de en mantıksız şey. Geliri iyi mi bari.insta seysi kadin cabuk havlu atti ramazan 15 olaydi be ablacim asdffg
Zaten yorumlara nispet zorla yapti yemekleri 2 gun yemek 3.kizartma seklinde sirf sussunlar diye.
Pizza siparisi vercekmis aksam
iyi ya asiret kocasi hemde avukatAyy şu süreçte yemek söylemek de en mantıksız şey. Geliri iyi mi bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?