- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Bu dönemde hazır yemeğe ne kadar güveniyor. Kolayına kaçmanın bu kadarıinsta seysi kadin cabuk havlu atti ramazan 15 olaydi be ablacim asdffg
Zaten yorumlara nispet zorla yapti yemekleri 2 gun yemek 3.kizartma seklinde sirf sussunlar diye.
Pizza siparisi vercekmis aksam
Reklam yapmaya vakti kalmiyo kadincagzinn
Gözüm aydın kuzum rabbim isteyen herkesi ev sahibi yapsın bizde dahilKızlar selam
Bugün çok şükürkonut kredisi taksiti bitti
Allahım herkese ödeme kolaylığı versin
Kimmiş o kadın yaa çok merak ettiniyi ya asiret kocasi hemde avukat
Kendide ogrtm. ama yapmadi bu sene ogrtmenik magza acmis isletiyor 6 senede 3 cocik yapti 4. istiyor
camin onunde oturup dondurma diyip hakaret etmimde dondurmaya, cilekli buzlu seyi yiyorum suan yaniyorumm fuatt abiiiiCamı açtım fena soğukmuş bu ne ya mayıs ayında kış yaşar gibi dışarısı.
İşlerimi hallettim. Eskiden dahamı çok işim olurdu ne
Sulu köfte yemeğim de hazır. Salatayı da iftara yakın artık bol yeşillikli yapacağım..
Ayy ben Rinsoyu beyazlarda kullanıyorum ön yıkamada pırıl pırıl oluyor. Renkliler için de sıvı deterjan kullanıyorum. En güzel sıvı deterjanca perosAy ariel dedinde bime 12 mayista Rinso geliyor 10kg 39.90 ben kullandim memnunum alicam.
10kg baya ekonomik epey gider hemen zula yapmali.Ayy ben Rinsoyu beyazlarda kullanıyorum ön yıkamada pırıl pırıl oluyor. Renkliler için de sıvı deterjan kullanıyorum. En güzel sıvı deterjanca peros
E bunu alırım o zaman renklilere çok iyiymiş fiyatı sağol vallaAy ariel dedinde bime 12 mayista Rinso geliyor 10kg 39.90 ben kullandim memnunum alicam.
Beyazlarda da etkili mi o kadar hiç denemedim ben ya, ama makinama pek güvenmiyorum bozulsun diye bekliyorum şimdi ben calismayinca bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum makinanınAyy ben Rinsoyu beyazlarda kullanıyorum ön yıkamada pırıl pırıl oluyor. Renkliler için de sıvı deterjan kullanıyorum. En güzel sıvı deterjanca peros
al canim ben tavsiye ederimE bunu alırım o zaman renklilere çok iyiymiş fiyatı sağol valla
Yağ ben de biryag a güveniyorum Trakya diye annem Trakyalıal canim ben tavsiye ederim
Zaten bingo, persil, rinso bu 3luyu indirimde bulursam alirim.
3unden de memnunum hangisi indirimdeyse aliyorum
Yag da biryag aliyorum orkide aliyorum.
Indirimde bulunca
Gitmişken bakarmısın canım bulaşık el deterjan fiyatları ne A101 de. Ismarlama oldu biraz amaSelam kizlar
D Dimple01 hadi gözün aydın iyi olmuş
Ben de günlük islerimi yaptim, köfte yoğurdum fırında yapacaktım köfte patates vazgeçtim. Tavada ızgara gibi yapicam, fasulye hasladim piyaz yapicam. Bı de sut kaynattim mayalicam ama hala oğlumu uyutmaya çalışıyorum.
Markete gidip geldim 130 harcadım dondurma cogunlukla,
a101 e gittim vernel 7 kusurdu 2 tane aldim
Zeytin indirimdeydi 12 TL aldım
Nar ekşisi
Sirke
Galeta unu
Sut
A101 de deterjanlar güzel indirimliydi 10 kg alo 49 su sanki, Ariel de indirimliydi 6 kg 46 olabilir. Ay sözde bilgi vercem hiç bir fiyatı net söyleyemedim
Eşim gelsin gidip bebek arabasiyla alicam bakalim
Tabiki bakarım ,Gitmişken bakarmısın canım bulaşık el deterjan fiyatları ne A101 de. Ismarlama oldu biraz ama
Canım ben beyazları ve açık renklileri bir arada ön yıkamalı yıkıyorum. Rinso güzel.Beyazlarda da etkili mi o kadar hiç denemedim ben ya, ama makinama pek güvenmiyorum bozulsun diye bekliyorum şimdi ben calismayinca bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum makinanın
Canım a 101 de 5 kiloluk peros bulaşık deterjanı var o da güzel hem de fiyati uygunGitmişken bakarmısın canım bulaşık el deterjan fiyatları ne A101 de. Ismarlama oldu biraz ama
Ya ben de aldım geçenlerde büyük peros ama pek beğenmedim kopurmuyor sanki halbuki BİM'in deterjanindan bile memnundum ben acaba bendeki mi oyle hani bazen farklı çıkabiliyorCanım a 101 de 5 kiloluk peros bulaşık deterjanı var o da güzel hem de fiyati uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?