Küçük Düşün Büyük Olsun!

insta seysi kadin cabuk havlu atti ramazan 15 olaydi be ablacim asdffg
Zaten yorumlara nispet zorla yapti yemekleri 2 gun yemek 3.kizartma seklinde sirf sussunlar diye.
Pizza siparisi vercekmis aksam
Reklam yapmaya vakti kalmiyo kadincagzinn
Bu dönemde hazır yemeğe ne kadar güveniyor. Kolayına kaçmanın bu kadarı

camin onunde oturup dondurma diyip hakaret etmimde dondurmaya, cilekli buzlu seyi yiyorum suan yaniyorumm fuatt abiiiiAsagida ptt var kuyruk var yangin var diye bagirsammi aceps

Selam kizlar
D Dimple01 hadi gözün aydın iyi olmuş
Ben de günlük islerimi yaptim, köfte yoğurdum fırında yapacaktım köfte patates vazgeçtim. Tavada ızgara gibi yapicam, fasulye hasladim piyaz yapicam. Bı de sut kaynattim mayalicam ama hala oğlumu uyutmaya çalışıyorum.
Markete gidip geldim 130 harcadım dondurma cogunlukla,
a101 e gittim vernel 7 kusurdu 2 tane aldim
Zeytin indirimdeydi 12 TL aldım
Nar ekşisi
Sirke
Galeta unu
Sut
A101 de deterjanlar güzel indirimliydi 10 kg alo 49 su sanki, Ariel de indirimliydi 6 kg 46 olabilir. Ay sözde bilgi vercem hiç bir fiyatı net söyleyemedim
Eşim gelsin gidip bebek arabasiyla alicam bakalim

Ayy ben Rinsoyu beyazlarda kullanıyorum ön yıkamada pırıl pırıl oluyor. Renkliler için de sıvı deterjan kullanıyorum. En güzel sıvı deterjanca peros
10kg baya ekonomik epey gider hemen zula yapmali.
Bi de yag yakalasaydim.
En son hapycanterde biryagi 46tl gordum
1 tanede yag zulalayasim var.

Ayy ben Rinsoyu beyazlarda kullanıyorum ön yıkamada pırıl pırıl oluyor. Renkliler için de sıvı deterjan kullanıyorum. En güzel sıvı deterjanca peros
Beyazlarda da etkili mi o kadar hiç denemedim ben ya, ama makinama pek güvenmiyorum bozulsun diye bekliyorum şimdi ben calismayinca bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum makinanın

E bunu alırım o zaman renklilere çok iyiymiş fiyatı sağol valla
al canim ben tavsiye ederim
Zaten bingo, persil, rinso bu 3luyu indirimde bulursam alirim.
3unden de memnunum hangisi indirimdeyse aliyorum

Yag da biryag aliyorum orkide aliyorum.
Indirimde bulunca

al canim ben tavsiye ederim
Zaten bingo, persil, rinso bu 3luyu indirimde bulursam alirim.
3unden de memnunum hangisi indirimdeyse aliyorum

Yag da biryag aliyorum orkide aliyorum.
Indirimde bulunca
Yağ ben de biryag a güveniyorum Trakya diye annem Trakyalı orkide de ilk defa aldım güzelmiş alırım artik

Gitmişken bakarmısın canım bulaşık el deterjan fiyatları ne A101 de. Ismarlama oldu biraz ama

Selam kızlar sabahtan beri çarşı pazar dolaştık ATM den 100 TL çekmiştim hepsi bitti

İftara domates çorbası
Bezelye yemeği
Fırında makarna yapcam
Dünden de yuvarlama var eşime yediririm ben beğenmedim tadını

İki gündür çok gergin hissediyorum kendimi dolunay mi yaklaşıyor nedir anlamadım

Uyumuşum ya tabi yine gece 3 te yatınca gündüz uyumadan duramıyırum. Gece normal saatde yatamaz oldum. Yarın eşim yine işe gidecekmiş.
Durgun uyuşuk bir gün geçirdim. Eşim gelmek üzere tatlı yapayım en iyisi. Bugün bir işe yarayayım kivi vardı onunla yaparım

Beyazlarda da etkili mi o kadar hiç denemedim ben ya, ama makinama pek güvenmiyorum bozulsun diye bekliyorum şimdi ben calismayinca bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum makinanın
Canım ben beyazları ve açık renklileri bir arada ön yıkamalı yıkıyorum. Rinso güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…