Tşk ederim canımHadi hayırlı olsınn
İkisini nasıl birlikte yıkıyorsun. Renk geçirmeyen toplarmı ne vardı onunlamı hiç birlikte yıkamayı denemedim.Canım ben beyazları ve açık renklileri bir arada ön yıkamalı yıkıyorum. Rinso güzel.
Peros un hiç bir ürününü denemedim. Genelde fairy ve pril kullanıyorum. Köpürmüyorsa ben de Çok beğenmeyebilirimCanım a 101 de 5 kiloluk peros bulaşık deterjanı var o da güzel hem de fiyati uygun
Sağ ol canım benimGözüm aydın kuzum rabbim isteyen herkesi ev sahibi yapsın bizde dahil
babyloading87 asiret kocamiz olduda evimize yardimcilar geldide biz mi dogirmadik her sene dimi bacim.
Selam kizlar
@Dimple01 hadi gözün aydın iyi olmuş
Ben de günlük islerimi yaptim, köfte yoğurdum fırında yapacaktım köfte patates vazgeçtim. Tavada ızgara gibi yapicam, fasulye hasladim piyaz yapicam. Bı de sut kaynattim mayalicam ama hala oğlumu uyutmaya çalışıyorum.
Markete gidip geldim 130 harcadım dondurma cogunlukla,
a101 e gittim vernel 7 kusurdu 2 tane aldim
Zeytin indirimdeydi 12 TL aldım
Nar ekşisi
Sirke
Galeta unu
Sut
A101 de deterjanlar güzel indirimliydi 10 kg alo 49 su sanki, Ariel de indirimliydi 6 kg 46 olabilir. Ay sözde bilgi vercem hiç bir fiyatı net söyleyemedim
Eşim gelsin gidip bebek arabasiyla alicam bakalim
Amin canımmHadi gözünüz aydın canım. Darısı bizim başımıza. O günleri biz de görüp yazarız inşallsh.
kiz nolcak dogur salDemi ama ben 5 tane doğururdum
Benimkide mesrubatlari toplamis gelmis.Benim koci yine abur cuburu doldurmuş getirmiş. Ya bu adam markete gitmesinçocuk iyice abur cuburcu oldu o evdeyken. Neyse bahaneyle abur cubur dolabını temizledim sildim atılacakları attım.
Bu kadın ne yapsın daha ahahahahakiz nolcak dogur sal
patates kizartiriz bi de magnum cayada ekmek dogradimiydi tamam.
Evde yardimci var birakip git yine her yere.
Para var altin kemer var.
Simdi yeni evine gececek biraz resim atmisti ev de ev yani.
Benim yigenlerimin ayda 1 madoda çay ve tatlı keyfi var onu bile iple çekiyorlar.Zenginliği evine düşkünlüğü ayrı Ama eğitimci bir annenin beslenme konusunda daha hassas olmasını beklerdim. Hiç mi vicdanı sızlamıyor onlar abur cubur yerken o abur cuburlat beyin kanserine yol açıyor.
Canım çok açık renkliler olunca renk salmıyor. Hani açık pembe ten rengi şeyler. Mavi yeşil yok. Ha bir de gri varİkisini nasıl birlikte yıkıyorsun. Renk geçirmeyen toplarmı ne vardı onunlamı hiç birlikte yıkamayı denemedim.
Canım oms marka kalite olarak nasıl bilindik olmayınca almak istemedim ama görüntü olarak şık gayet.guzelse niyet edeyim almayaHoşledin komsumm.
Hangilerine karar verdin?
Valla deneyimleyince insan daha rahat yorum yapiyor.
Hatta bugun su oms küre olan tenceremle türlu yaptim (cevremde kimsede yok) sevdim tenceremi yaparken
Böyle icime sinerek aldigim esyalari kullanirken konusurum severim ben.
Daha hevesle yapiyorum mesela yemek.
Emsan tencerelerimde öyle bugun parlattim hepsini.
Afiyet olsun balkızaYemek yedik çay keyfi.tr_lelli ela sulu köfteyi yedi ben şoookk sulu yemek yemezdi Ben de yemiyor diye vermiyordum bahane oldu verdim :)
Evdeki yemekleri bitirdik şükür. Eşim yine diyor kahvaltı yaparız diye düşünmüştümyemekler bitsin dedim
Ben de paket paket bez var şimdilik işe bak. Kimisi madur kalıyor kimisinde paketle duruyor öyle :)
Ben de gece bağlıyordum. Geçen uyandı bağlatmadı bekledim tam bağlayacağım yine bağlatmadı. O günden bu yana bağlamıyorum. Gece uyku arası su vermiyırum artık. İstemede de veriyordum ben. Dün de baktım parmak emiyor yine dayanamadım Acaba susadımı dedim verdimbir baktım ıslatmış yatağı 8 gündür rahat gidiyorduk kuru kuru. Çok sıklıkla ıslatma olmuyot su içirince haftada bir oluyordu eğer olursa bez bir süre daha bağlarım. Gerekli olmszsa da Açılmamış paketleri satarım diye düşündüm. Boşuna almışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?