Benim oğlanın favorisidir sulu köfteYemek yedik çay keyfi.tr_lelli ela sulu köfteyi yedi ben şoookk sulu yemek yemezdi Ben de yemiyor diye vermiyordum bahane oldu verdim :)
Evdeki yemekleri bitirdik şükür. Eşim yine diyor kahvaltı yaparız diye düşünmüştümyemekler bitsin dedim
Bende Onu alicam insallah kalırsa az gelirse bıtiyo hemen bakalim 3 5 kerelik kaldı beyaz deterjanim rinso bi iki kere aldim beyaz renkli güzel yikiyirdu bide bugün markete çıktım 4.5 kiloluk olanı 29 tl gibi biseydi uygun fiyatiAy ariel dedinde bime 12 mayista Rinso geliyor 10kg 39.90 ben kullandim memnunum alicam.
Hayırlısı olsun hakkında canim insallah çağırırlar en azindan bildiğin yerİftardan sonra uyumus kalmısım
Koci ise gitti sabah gelcek
1 hafta ara verince sersemledim
Sahura kalkarım insallajh
Bu ay normalde son ayım evde
Haziran 1 ise baslıcaktım
Ararlar mı acaba gel diye,yarım gün gitcektim
Eger aramazlarsa yaz sonu is bakcam mecbur tam gün.
Yarım gün bulmam daha zor,keske bulabilsem.
Hayırlısı artık.
İns cnmHayırlısı olsun hakkında canim insallah çağırırlar en azindan bildiğin yer
kiz o buyuk cocuk varya biberonla mama veriyodu dune kadartr_lelli o sonayın storylere baktım cocukların odada tv var
El kadar bebe sabah gözünü tv ile mi acıyo
Ayh bunlarda ögretmen bide
aa gormedimEsra Erıl a gelen kadını gördünüz mü?
Corona pozitf cıkmıs ablamda,ben hafif atlatıyormusum dyor
Esra Erol soka girdi resmn
hayirlisi olsun kuzum gönlune gore olsunİftardan sonra uyumus kalmısım
Koci ise gitti sabah gelcek
1 hafta ara verince sersemledim
Sahura kalkarım insallajh
Bu ay normalde son ayım evde
Haziran 1 ise baslıcaktım
Ararlar mı acaba gel diye,yarım gün gitcektim
Eger aramazlarsa yaz sonu is bakcam mecbur tam gün.
Yarım gün bulmam daha zor,keske bulabilsem.
Hayırlısı artık.
Ay cok fenaaa gormedim
yedirenk79 canım a101 de deterjan standının resmini çekmiştim kaydetmemis
Aklımda kalanı yazıyım gidince yine foto çekerim ama
Fairy platinium 750 ml 9 TL
Bı de brid vardı 6.75 hatırlıyorum pril falan hiç aklımda değil ama çekerim yine
soylemiyomus ya bazi olanlarAy cok fena
Hastayım ben zaten cıkmadım biyere gibi bisey söylüyo,esra da dinliyo coronaymısım diyo
Esra sok
Bütün stüdyoyu karantinaya almak lazım
Bize de söylemeyen oldu. Benim telefon boxulduğunda tanıdık biri var yaptıracaktık. Sonra işte pazartesi için sözleştiler eşimle. Adamdan ses çıkmadı. Birkaç gün sonra eşim aradı işte çok hastaydım yattım falan dedi. Beni corona sandılar vs vs. Dün onun babasıyla konuştu eşim. Hatır sormak için. Sen babası ağzından kaçırdı yasoylemiyomus ya bazi olanlar
iste güya bilinmesin diyorlar ama yayiyorlarBize de söylemeyen oldu. Benim telefon boxulduğunda tanıdık biri var yaptıracaktık. Sonra işte pazartesi için sözleştiler eşimle. Adamdan ses çıkmadı. Birkaç gün sonra eşim aradı işte çok hastaydım yattım falan dedi. Beni corona sandılar vs vs. Dün onun babasıyla konuştu eşim. Hatır sormak için. Sen babası ağzından kaçırdı yavirüs kapmış vs diye. öğrendikki atlatmış. Ama neden sakladıklarını anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?