Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim oğlanın favorisidir sulu köfte
Her fırsata yapıp atarım

İnstagram da filiz eri takip ediyorum
Enerjisi çok iyi
Durmuyor yerinde

Eşim yemeklerin hepsini yedi
Ben şok
Acıkmış adam
Poaça yapmıştım ama ondan az yedi yemekten sonra fazla geldi sanırım
Patlıcanlı patatesli köfteli fırın yemeği yapmıştım, az nohut yeptım onuda yedi. Nohutu pek yemiyordu, hamurlu mercimek çorbasınıda yedi
Yarına kabak dolma yapacağım , Girit kabağı vardı evde.
Çorbam yeter

Ay ariel dedinde bime 12 mayista Rinso geliyor 10kg 39.90 ben kullandim memnunum alicam.
Bende Onu alicam insallah kalırsa az gelirse bıtiyo hemen bakalim 3 5 kerelik kaldı beyaz deterjanim rinso bi iki kere aldim beyaz renkli güzel yikiyirdu bide bugün markete çıktım 4.5 kiloluk olanı 29 tl gibi biseydi uygun fiyati

İftardan sonra uyumus kalmısım
Koci ise gitti sabah gelcek
1 hafta ara verince sersemledim
Sahura kalkarım insallajh
Bu ay normalde son ayım evde
Haziran 1 ise baslıcaktım
Ararlar mı acaba gel diye,yarım gün gitcektim
Eger aramazlarsa yaz sonu is bakcam mecbur tam gün.
Yarım gün bulmam daha zor,keske bulabilsem.
Hayırlısı artık.

Hayırlısı olsun hakkında canim insallah çağırırlar en azindan bildiğin yer

Avantajport diye bir siteden tencere sipariş ettim
Hiç duydunuz mu öyle bir yer veya alış veriş yaptınız mı?

tr_lelli o sonayın storylere baktım cocukların odada tv var
El kadar bebe sabah gözünü tv ile mi acıyo
Ayh bunlarda ögretmen bide
kiz o buyuk cocuk varya biberonla mama veriyodu dune kadar
linc yedi daha atmiyo story ama bence hala veriyo

hayirlisi olsun kuzum gönlune gore olsun

Selam kızlar bugun orucluydum şükür 5gun tutmayinca öglen bir sersemledim esim evdeydi evi topladim nevresim değiştim mutfak halisini attim iki taneler geçen birini yikamistim ikiside temiz artik markete çıktım manavdan roka dere otu yarimşar kg domates bezelye aldim 8 tl verdim a101 den süt makarna abur cubur biseler 6 li yumurta muz fındık sosis içe tea bide küçük jacobs kahve indirimliydi eşim seviyo kahvesi azdı aldim 58 verdim onura girdim azar azar elma çilek çekirdek pide simit aldim 17 buraya verip geldim eve yorulmusum ama onları temizleyip oturdum az dinleyin derken kapı çaldı annemle kız kardeşim pastayla geldiler yarin doğum günüm sürpriz oldu gorusmuyoduk iyi geldi dikkat ederek bir bluz almış pastada pek güzeldi

Çok sağol canım. Gidersen çekersin. Ben çıkamıyorum. A101 e biraz mesafe var. Eşim de gider bulduğunu alır

soylemiyomus ya bazi olanlar
Bize de söylemeyen oldu. Benim telefon boxulduğunda tanıdık biri var yaptıracaktık. Sonra işte pazartesi için sözleştiler eşimle. Adamdan ses çıkmadı. Birkaç gün sonra eşim aradı işte çok hastaydım yattım falan dedi. Beni corona sandılar vs vs. Dün onun babasıyla konuştu eşim. Hatır sormak için. Sen babası ağzından kaçırdı ya virüs kapmış vs diye. öğrendikki atlatmış. Ama neden sakladıklarını anlamıyorum

Kız zor uyudu saat 22:30 da hadi kızım uyku vs. Yok kitap istşyo evet okuyorum ama bu defa yapmıyor kitabı görmek istşyor sürekli uyuyamıyor. Neyse en son dedim uğraşmayacağım. Sonra gitti odaya bir süre sonra annee gittim yattım yanına kalktı geldi odaya Sonra da bir daha kalkmam dedim. Gelmiş sarılıyor anneciiiim seni çok çok özledim diyor neyse en son kendi gitti yattı uyudu. Ben de oturdum çamaşır katladım bugün çok geç yatmayacağım. İyi geceler kızlar

iste güya bilinmesin diyorlar ama yayiyorlar
Bunlar yuzunden yayiliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…