Mutlu yıllarSelam kızlar bugun orucluydum şükür 5gun tutmayinca öglen bir sersemledim esim evdeydi evi topladim nevresim değiştim mutfak halisini attim iki taneler geçen birini yikamistim ikiside temiz artikmarkete çıktım manavdan roka dere otu yarimşar kg domates bezelye aldim 8 tl verdim a101 den süt makarna abur cubur biseler 6 li yumurta muz fındık sosis içe tea bide küçük jacobs kahve indirimliydi eşim seviyo kahvesi azdı aldim 58 verdim onura girdim azar azar elma çilek çekirdek pide simit aldim 17 buraya verip geldim eve yorulmusum ama onları temizleyip oturdum az dinleyin derken kapı çaldı annemle kız kardeşim pastayla geldiler yarin doğum günüm sürpriz oldu gorusmuyoduk iyi geldi dikkat ederek bir bluz almış pastada pek güzeldi
Esim eriste almis 1kilo.
Bu gece ugrasamamda yarin aksam pisircem.
Gece isitirim tereyagli peynirli yerler.
bu sefer haslamicam tereyagla az kavurup pilav gibi demlendiricem merak ediyorum hic oyle pisirmedim daha lezzetli oluyor diyorlar.
Yine diziye sardik zaman nasil gecti anlamadik.
Azicik uyusam bari gunduz uykuyu aldim.
iftara napicam hic bir fikrim yok
Firin posetinde et mi yapsam.
Guvec mi yapsam.
Corba varda bi yemek yapmam gerek.
Yarın senin şeker pare den yapacağımEsim eriste almis 1kilo.
Bu gece ugrasamamda yarin aksam pisircem.
Gece isitirim tereyagli peynirli yerler.
bu sefer haslamicam tereyagla az kavurup pilav gibi demlendiricem merak ediyorum hic oyle pisirmedim daha lezzetli oluyor diyorlar.
Yine diziye sardik zaman nasil gecti anlamadik.
Azicik uyusam bari gunduz uykuyu aldim.
iftara napicam hic bir fikrim yok
Firin posetinde et mi yapsam.
Guvec mi yapsam.
Corba varda bi yemek yapmam gerek.
yapariz hallederizYarın senin şeker pare den yapacağım
Sana sormadan yapmak istemiyorum
Bu sefer riske atmamalıyım
sizi gönülden tebrik ediyorum, şu görüntüye rağmen açmıyorsunuz içiniBirikime 2yıldır merak saran biri olarak bildiklerimizi yada eksiklerimizi burdan anlatarak,ögrenerek,paylasarak güzel birikimler yapıcaz insAllah.
Daha önce 1yılda 10.000tl lik altın yatirimi yaptim
Daha sonra 1sene icinde kumbara yöntemiyle 16.000tl biriktirdik.
Bu yıl yine devasa bi kumbarayla birikime devam ediyoruz.
Bakalım bu birikimde 3.senemiz
Kumbara dolana kadar acmıcaz yine.
Ama 6aydami dolar ama 10aydami bilmiyorum
Amacimiz cabuk doldurmak degil
Yavas yavas kendimizden cok da kısıtlamadan ilerlemek.
Acelemiz yok çok şükür
Yavaş ama emin adımlarla hayale doğru gidiyoruz
Bu da 2aylık kumbaramız
Eki Görüntüle 1786116
Tesekkurler genelde dolmadan acmadik.sizi gönülden tebrik ediyorum, şu görüntüye rağmen açmıyorsunuz içini
ben asla dayanamam hele gözümün önündeyse
Dogum günün kutlu olsunn cnmSelam kızlar bugun orucluydum şükür 5gun tutmayinca öglen bir sersemledim esim evdeydi evi topladim nevresim değiştim mutfak halisini attim iki taneler geçen birini yikamistim ikiside temiz artikmarkete çıktım manavdan roka dere otu yarimşar kg domates bezelye aldim 8 tl verdim a101 den süt makarna abur cubur biseler 6 li yumurta muz fındık sosis içe tea bide küçük jacobs kahve indirimliydi eşim seviyo kahvesi azdı aldim 58 verdim onura girdim azar azar elma çilek çekirdek pide simit aldim 17 buraya verip geldim eve yorulmusum ama onları temizleyip oturdum az dinleyin derken kapı çaldı annemle kız kardeşim pastayla geldiler yarin doğum günüm sürpriz oldu gorusmuyoduk iyi geldi dikkat ederek bir bluz almış pastada pek güzeldi
Haftasonu 11-15.00 arası izn cıktıAnneannem aradi bugun gece ruyasinda benimle ugrasmis dogurmusum falan.
Dedim 2 gun daha var.
Kizi alin getirin bana diyor.
Anneanne getiririz tabide ortalik durulsun dedim.
Ben evden cikamiyorum ki bisi bulasmaz diyor dedim anneanne size bizden bisi bulasir falan mazallah siz daha risk grubundasiniz
kimse gelmiyor diyor
Dedim gelmesinler sen iyi olda gelen mikrop getirir bosver ortalik durulsun geliriz biz dedim.
Ayy yaslilar cikamiyorlar canlari sıkılıyor
İşte gidilse onlara tehlikeli ama yalnızlıkta zor. Sabretmeleri lazım.Anneannem aradi bugun gece ruyasinda benimle ugrasmis dogurmusum falan.
Dedim 2 gun daha var.
Kizi alin getirin bana diyor.
Anneanne getiririz tabide ortalik durulsun dedim.
Ben evden cikamiyorum ki bisi bulasmaz diyor dedim anneanne size bizden bisi bulasir falan mazallah siz daha risk grubundasiniz
kimse gelmiyor diyor
Dedim gelmesinler sen iyi olda gelen mikrop getirir bosver ortalik durulsun geliriz biz dedim.
Ayy yaslilar cikamiyorlar canlari sıkılıyor
Doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara sevdiklerinleSelam kızlar bugun orucluydum şükür 5gun tutmayinca öglen bir sersemledim esim evdeydi evi topladim nevresim değiştim mutfak halisini attim iki taneler geçen birini yikamistim ikiside temiz artikmarkete çıktım manavdan roka dere otu yarimşar kg domates bezelye aldim 8 tl verdim a101 den süt makarna abur cubur biseler 6 li yumurta muz fındık sosis içe tea bide küçük jacobs kahve indirimliydi eşim seviyo kahvesi azdı aldim 58 verdim onura girdim azar azar elma çilek çekirdek pide simit aldim 17 buraya verip geldim eve yorulmusum ama onları temizleyip oturdum az dinleyin derken kapı çaldı annemle kız kardeşim pastayla geldiler yarin doğum günüm sürpriz oldu gorusmuyoduk iyi geldi dikkat ederek bir bluz almış pastada pek güzeldi
Yaşa göre farklı günlerde sanırım 65 yaş üstüne pazar günü. Çarşamba 0-14 yaş sonraki bir gün de 15-20 yaş. Zaten saatli. Uzaklarmı size. Uzaklarsa vakit yetmezHaftasonu 11-15.00 arası izn cıktı
Allahım kvdemler ins cıkıp gelmezz
EN büyük korkum o suan
Hic cekemem
Heycan aslinda cok yokİşte gidilse onlara tehlikeli ama yalnızlıkta zor. Sabretmeleri lazım.
iki gün kaldı kuzuuu nasıl heyeCan durumun ben bile heyecanlıyım buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?