Küçük Düşün Büyük Olsun!

o kadarı da bencillik ya.Sadece kendini düşünüyor.
Tabiki sen ikisine de ayrı ayrı yemek yapıyorsub uğraşıyorsun bu halinle fedakarsın inşallah hep kıymetini bilirler. Ama kadınınki de hepten abartı sadece ben olayı var onda bence

Bir daha o günler gelmiyor kuzum valla şimdiki aklım olsa salardim az kendimi bir kac gun idare ederler lahusa olacaksın boşver en azindan cocuga yardım eder annen toparlanınca yaparsin

Bir daha o günler gelmiyor kuzum valla şimdiki aklım olsa salardim az kendimi bir kac gun idare ederler lahusa olacaksın boşver en azindan cocuga yardım eder annen toparlanınca yaparsin
cocuga bakar bak o konuda bisi diyemem oglumada bakti oglum annemde de kaldi ilgilenir yedirir falan.
Ama is konusunda elini surmez.
O da öyle napcan

Ben onu sevmiyorum zaten yapmim diye bisi tuhaf yani
Bi de corba hani icine ekmek dogra cocuga ogun olur.

Misal gullaci bi ben severim esim hic ben zaten sevmiyorum diye almamazlik etmez.
Senin tatlidan aldim der.

Bencillik ya cocuklarinda yemesin mi yani sen sevmiyosun diye.

Annen son zamanlarda neden böyle oldu acaba. Sanki daha farklıydı baby. Tabiki bir değişiklik olsun diyorsundur ama işte böyle deyince insan da üzülüyor. Evin daha rahattır emin ol.
bekle arayıp kendi çağırır bence.

Benimde sıkildigim oluyo ama zaman geciyo.
Yazinda vurus falan biterse esime diyorum aksamlari sen isten gelince kizi alir cikariz
Atariz arabasini bagaja sahile, cay bahcesine, yuruyuse.
Haftasonu kahvaltiya gideriz diyorum.
kucuk zaten emziririm arabada, bebek arabasinda pusetinde uyur.
Balkona masayi actik kizi aliriz pusetiyle otururuz balkonda caddeye bakiyo zaten sıkılmam.

Annemlere pek gitmemeye calisicam yine mecbur kalmadikca.
Babami cekemicem.

Ben de evimdeki rahatı hiç orada bulsmıyırum. Zaten annemin geleni gideni çok olur. Çat kapı komşular. Bir oturup başbaşa düzgün sohbet edemeyiz. Altta zaten gelin oturuyor. O da sık sık gelir.
ama buyıl özledim bayağı.Uzak diye sanırım gitmeyi istiyorum. Geçen diyor eşim yaz günü gidersiniz oh be dedim. Yaza gidip kalırım 2 hafta inşallah.Kardeşler falan oradaya o anlam da güzel oluyır.

Benim annem kalırken de eşim biraZ oturup mutfağa geçip bilgisayardan film izliyordu. Kulaklığı takıyordu. Annem de hint filmi izliyordu anneme eşimle gidince de eşim orada bir süre sonra sıkılıyor. O sebeple yalnız gitmeyi tercih ediyorum. Ayy valla böyle olunca da insan tedirgin oluyor

Aynen öyle.
Ben esimi hic zorlamam.
Anneme gidelim vs vs.
Rahat edemiyor hakli da.
Babam ısrarla cagiriyor gelin gelin ozaman 2 saatlik birlikde gidiyoruz.
Yoksa bende yalniz giderim esime gel demem.
O beni hep asagidan alirdi yukari cikmazdi ayni binada degilkende.
Ben hic niye cikmiyosun va demem.
Herkesin bir duzeni var rahat edemiyorsa mecbur diil yani gitmeye.
Anneminde oyle takintilari yoktur hic.
Hani gelmiyo etmiyo diye hakli adam evinde dinlenecek diye babama kizar cagirma der.

Biz hep biraradayız normlde
Ama demek istemiyor
Ne istediğini anlamıyırz artl
Yoruldu sanırım.

Yok daha emekli değil cnm
Ama canım düşününce de annen kardeşinin 2 cocuguna güzelce bakıyor. Bir bakıcı tutsa bir sürü masraf. Bir de ne kadar titiz olabilir güvenilir olabilir kardeşinin akli hep çocuklarında olur. Eğer annenin ve babanın ihtiyacı varsa kardeşim yapmalı. Ama annen sürekli söyleniyorsa şikayet ediyorsa bilemiycem

Evet iyice sıkıldık evde. Markete çıkmak bile lüks geliyor artık. Nerde o kahvaltılıgünler ya çok özledim.
O kadın da alışmış rahatlığa oh ona rağmen çocuklara verdiği yemek peeeess. Biz zamanı yetirme çabasındayız.
ben yetiremiyorum zamanı bilmiyırum. Sorun bende mi. Bir dizi bile izlesem oh aaa dizi izledim diyorum.
kayvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı boşalttım tam işim bitmeden kız annee geeell neyse bırsaktım gittim oyun hamuru oynamak istiyoemuş oynadık. Sonra toplattım hamuru vs dolabını biraz düzelttim sildim. Dahadüzelltiğim 2-3 raf. Herşeyi dağıtmış katladım tek tek askıdakileri de astım tekrar. Çekmecelerini sildim toparladım. Bez az koydum çekmeceye. İç çamaşırı koydum bezin yerine.çamaşır astım kurutmaya da attım. Sonra banyoya girdik. Çıktık saçını kuruttum uyuttuö ben kalktım giyindim.Biraz bırada takıldım şimdi işe girişeceğim. Daha da oyuncak dağınıklığıvar.şu oyuncakları toplamak benimeşgul ediyır. artık öğretmeye başladım da defalarca söylüyorum ya da oyunhaline getirip toplatıyoruö.bir alışsa toplamaya. Kitapta hiksyesi bile var uyumadan önce oyuncaklarını toplsmış diye neyse öğrenir inşallah zamanla sma dolap dağıtmaya başlaması kötü oldu

Biz hep biraradayız normlde
Ama demek istemiyor
Ne istediğini anlamıyırz artl
Yoruldu sanırım.
Ben anneme diyorum ki iyiki 4-5 tane dogurmamissin.
Usengec ya hic birimize gelmez yardim etmez istemezdi
Annem surekli bana 2.icin dogurcaksan bana guvenme ben bakmam dedi.
Ayni binada olursak tasininca bakarda boyle bakmaz gelip gitmiyo bende birakmam.
Ama gozunun onunce olunca bakar.

Migrosa kactım
80 tl;3lü canbebe ıslak mendil 10 tl,tavuk fileto 1 kg,donmus ıspanak,nescafe 100 gr,pudra sekeri,domestos,hipp bebe biisküvisi,haslanmıs nohut,(ev hanımlıgımı konustıruyırum yine,donmuslar haslanmıslar)eve ıslak mendil,2li cips,pirinc unu ,pudra sekeri.
Daha alcaklarım vardı
Kız uykudan uyanmıs,yıkmıs ortalıgı
Geldim annaaag diye aglıyor
Tavukları marine ettim ,sis yapcam fırında,yanına sebze de atcam.
Makarna var,salata ve sütlac yeter

Benimki de hayatta bakammam diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…