Bizi de unutma demiş kuzu kıskançlık sezdimDurum da kardesimin cocukların fotosunu paylastım wpda.
Sevmediğim görümcem bana cocuklarının fotosunu atmıs.
Ne mana anlamadım?
Cocuklara tabiki bi garezim yok ama onları da mı paylasayım istedi nedir?
Koci lahmacundan caydı
Tava böregi yaptım kıymalı öglen icin
Kız kimi arasak mızırdandı
Uyutuyorm simdi,kafası bi yerine gelsin
Aksm icin sulu köfte yaptm.
Yanına ne yapcam hic bi fikrim yok.
Sütlü tatlı yapasım var
Pasta kesmedi beni bayramda
paylasamıcam kusura bakmasınMuhtemelen onları da paylaşmani istemiştir
Onu paylassam asul sevdiğim görümceminkine ayıp olur.Görumcen kiskanmis
Bende anneannemle hoparlörden konustum emzirirken
İlk onu sordmTövbe tövbe ne alaka ya.Senin canın kanın ister paylaşırsın ister büyütür beslersin, o niye kendininkileri araya sokuyor.Çocuktur ama ne alaka yani.Kardeşine gönderseymiş oda paylaşsın diye
Çok güldüm ya babyİlk onu sordm
Ablan sana yolladı mı ?cocukların resmini dedim
Yoo dedi
Bana yollmıs dedim
Cocukları paylastın ya,onları dapaylas diye yollamıstır dedi
Hepimiz böyleyiz canim ya bi tarafımız buruk ben bayadir mezarlığa gidemiyorum babamı hep ziyaret ederdik arefede araba da yok gidemedik gitseydim ot olmustur sulardim temizlerdimBugün sıkıldım kızlar. Nedense. Farklı bir bayram ondan sanırım. Tıpkı corona günlerindeki sıkıntı işte. Evde tıkıldık kaldık. Yarın kızı çıkartırız biraz bahçeye.
Birinin söylemesi gerekmez insan kardeşi aramak sormak lazım cnm düşünemiyorlarr heralde kardeşimin eşi kaç aydır düzgün calismiyor kac kere soyledim aradığımda veriyim yollim para diye icim rahat etmiyo benimYemek çok bişey yapmadım az yemeye alışmışız. Bir de kaç gündür karpuz yiyeceğiz yiyemedik. Bozulacaktı onu yeriz dedik. Onun için makarna yaptım. İki çeşit de sos yaptım. Kız soslu yemez hanım.Makarna yanına köfte pişirdim ona. Karpuzu çok seviyor. Bana diyor anne ben karpuzu çok seviyorum baba birdaha alsın.
yemekten önce eşimin kardeşi aradı sordu falan.Maaşını da tam almış iki aydır. Kesin teyze söyledi. Abini ara sor demiştir. Çünkü dün teyzeye söylemişti eşim.
Afiyet olsun canim yerlestinmi nasıl evinizSelam kızlar
Akşam yemeği olarak buzluktan sarma çıkardım pişirdim
Yanına patates biber kizarttim domates sosu yoğurt bi de karpuz kestim yanına mis tam yazın balkonda yemek yemelik nasıl özlemişim evde doya doya vakit geçirmeyi
Mecbur bakacakpaylasamıcam kusura bakmasın
İse baslıcam kvde kıza bakar diye korkuyır
Onun bebegine bakıyor normalde
Bana bi yaglar
Arife günü dolma yollamıs ufak bi tencere.
2 gündğr cıkarıyorm masaya yemiyor koci bile
Sorunlu belli.hani çok samimi olsanız anlarımda bide samimi değilim diyorsun.Durup dururken ayyy beni bile sinir bastıİlk onu sordm
Ablan sana yolladı mı ?cocukların resmini dedim
Yoo dedi
Bana yollmıs dedim
Cocukları paylastın ya,onları dapaylas diye yollamıstır dedi
Ohh miss afiyet olsn cnmBu satırları aksam kahvemle yazıyorum kızlar yemek yendi toplandı şükür bugünde böyle geçti
Saol kuzuOhh miss afiyet olsn cnm
Tabi canım benim kardeşlerim de öyle yaptı. Kardeşim kıza bir sürü şey aldı ablam para gönderdi. Tabi eşim kendi bilir kardeş onun. Beni isteyip bayramımı kutlamadı :) kesin kötü olan ben olurum. Ama eşim biliyor o ne dediyse ben onun dediğinden daha hafif mesaj yazdım. Eşime kalsa hepsini tek tek sıralaytırıyorduBirinin söylemesi gerekmez insan kardeşi aramak sormak lazım cnm düşünemiyorlarr heralde kardeşimin eşi kaç aydır düzgün calismiyor kac kere soyledim aradığımda veriyim yollim para diye icim rahat etmiyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?