Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bugün de iftar mutfak topla çay faslında buraya bir uğruyorum. Daha da işim var tuvalet lavabo yıkıcam eşim yaedım edecekmiş bakalım edecekmi pek inanmadım.
bugün tutturdy baklava yapıcam yapıcam günlerdiiiiirrr neysebaşladık. Hamuru ben yaptım ben açtım. O kesti şerbeti o yaptı. Bana diyır iyi olmadımı hem oruçluykem zaman geçti. Ya adam oruçluyken ne yemek tatlu yapsak vakit geçse oruçsuzken de ne yesek vakit geçse diye düşünğyor. Gırtlak düşünmek bu kadar olur sanırım
Ben de dedim vaktini başka şekilde de geçirebilirsin çocukla oyun oynarsın kitap okursun. Evi toparlar temizlersin. Bana diyor da canın sıkılırdı vakit geçmezdi valla onu yapmasam yapacak çok iş vardı evde dedim bayram geldi düzgün temizlik yapamadım. Ev dağınık. Off adam evin temizliğindem çok yemek tatlı düşünüyor. Ben bununla nasıl kilo vereceğim bilmiyorum. Verdiklerimi almadığıma şaşkınım. Saçımı boyayacaktı. Baklava sevdasına o da kaldı. Şimdi de işlere girişeceğim gece gece.

Aynenn cocuk bile anasını elbiseyle görünce sasırdı
Cekistirip duruyo
Evde tayt bile dalıyo artk,varsa yoksa hasofman
Haşofman önemli ama milli kiyafetimiz annelerce bide anne topuzu diye bise var yaraabimm yapanın saçı başka saçı kaldırmıyor bi daha ilk yil hep ayni saç esofman öyle takıldık

ya bu adamlar niye düşkün bu kadar boğazlarına bizimkini derdi tuttu. 4 gün ne abur cubur yerim diye. Yemek ve tatlıdan hiç bahsetmiyorum
Aynı hepsi iftarda yiyoruz tatli ne var hemen yapmadım bise dun baklava vardı maşallah kutusu kaldı bi pastamia vardı dolapta başka bise yokmu diyi bi baklava acsaydin bayram diyo ananın evinde hep yerdinya ddim bi iki sene birlikte açtık kaynanam açamıyor tek başına al ceviz yapcam ddim yarin dolapta kadayıf bırakmıştım kupta tatlı yaparım iki gün rahat olayım

Bendensin ya canım arkadaşım yok çocukla ter dökmek dar şeyler giymek yok yok olmuyor bende. İyice çapulcu oldum
Deme öyle valla hem anne hem ev iş derken bakımlı olan kadınlara gıpta ediyorum bizmi biseyi yanlış yapıyoruz diyorum ben bi kuaförde kas alırsam sevinir oldum nerde bekarliktaki süslü kiz demişken kuaföre gidemedim malum yarın yada bu gece kaşlara bi operasyon yapmalıyım kaçak kat çıktı üstleri artik

Off kızlar yine saati 2 yaptım. Lavabo tuvaletleri yıkadım ocak sildim. Makina çalıştırdım bulaşık. Duş aldım. Ya evi pırıl pırıl olanlara hayran kalıyorum. Nasıl yapılıyor çocukla bunu bana biri anlatversin
Bu arada iyi güzel mutlu bir bayram diliyorum gönüllerin bir olduğu bir bayramda güzel günler geçirmemiz dileğiyle

Aynı beni anlatmışsın sağol arkadaşım saçımı boyayacaktı o da kaldı. Bayram benim neyime nerde yanlış yapıyorum biri de bana akıl versin.

Eniste bizi okudu okudu tabi
acti kesenin agzini.

Gecen kadin pinar altugla yemek yapiyordu 2sinde de beyaz gomlek vardi.
Annem cocugi eylerken ben de yemek yaptim koyu pembe askili bady vardi oysa (bknz beyaz diil acik renk diil koyu pembe) hep yag olmus önü.

Ben nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum

D dimple81 kuzu mayali mi yapiyosun?
Ben karbonatla yapitorum puf puf ve yagsiz oluyor.
Bir de yagi cok az olmayacak mayalida yapsan ayrica kizgin yaga atacaksin canim.
Bir de tabaga pecete koyarim ben genelde her kziartmada fazla yagi cekiyor

Ayy negozel konusmussunuz kiskandim uleyhhnn hic bebeli lohusa lellinin akli kalir buralarda demeyin zalımlar vicdansizlar
Saka saka Herkeslere seker tadinda bayramlar

Bu bebeyle netcükk bilmiyom
Gece farkli bebe gunduz farkli bebe.
Gunduz uyuyor gece 1.30 da bir basladi mık mık mık sabah 6.30a kadar gün ustume agardi
ezanlar okundu millet bir kanim uyku uyudu 15 ruya gordu ben daha piş piş piş.
su 40ı gelemedi gitti.

Ya kiyamiyorumda beyyle bakisiyoruz agzini burnunu yedigim mıc uykumun icine beeğ feda olsun diyorum
Sonra gözlerim kayiyo uykusuzlukdan.

Tam uyudu 7 de oglan tepeme coktu aciktim diye
alisti sahura
Dedim git bi allasen tamam hazirlarim
Ama nezaman hazirlican cok aciktim diyo.

Ananiz uyumasin, anananiz uykusuzlukdan bayilsin, ananız tas yesin yarimsardan bes yesin emi.

az sonrada esimcagzim kahvalti yapsak ya dicek.

2 cocuklu hayat cok gözel gelsenize

Canım oğlun büyüdü artık, kendikendine birseyler hazırlamaya alışsa rahat edersin

Esimde uyuyamadi gece iceri kacti dedi tv izlim uyuyamicam uyumus orda.
Demin oglana diyor ki kahvaltiyi kendin mi aldin annen mi hazirladi ayh kahkaha attim.
Nabiz yokluyo bakim hazirlarmi lelli yoksa kendim mi hazirlicam diye bende y.odasindan duyuyorum.

Hee evet hic uyumim ben hepinize ayri kahvalti hazirlim anamda bu sebeple dogurdu beni zaten dedim.

o deprestondan cikip otekine, otekinsen cikip digerine gircem dedim.

Simdi sucuklu yumurta yapiyorum
vicdanimi köpekler yesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…