- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Haşofman önemli ama milli kiyafetimiz annelerce bide anne topuzu diye bise var yaraabimm yapanın saçı başka saçı kaldırmıyor bi dahaAynenn cocuk bile anasını elbiseyle görünce sasırdı
Cekistirip duruyo
Evde tayt bile dalıyo artk,varsa yoksa hasofman
Aynı hepsi iftarda yiyoruz tatli ne var hemen yapmadım bise dun baklava vardı maşallah kutusu kaldı biya bu adamlar niye düşkün bu kadar boğazlarına bizimkini derdi tuttu. 4 gün ne abur cubur yerim diye. Yemek ve tatlıdan hiç bahsetmiyorum
Deme öyle valla hem anne hem ev iş derken bakımlı olan kadınlara gıpta ediyorum bizmi biseyi yanlış yapıyoruz diyorum ben bi kuaförde kas alırsam sevinir oldum nerde bekarliktaki süslü kizBendensin ya canım arkadaşımyok çocukla ter dökmek dar şeyler giymek yok yok olmuyor bende. İyice çapulcu oldum
Aynı fikirdeyim. Allahtan 3 gün gidiyor. Beni deli eden hominigırtlak boğaz düşünülmesiDaha iftarda yarının kahvaltısını diyo bi şunu yap bi bunu yap sucuk kizart yok sucuklu yumurta yap ekmek kizart bitse bayram ise dönse valla kayışı kopartmaya ramak kaldi
Aynı beni anlatmışsın sağol arkadaşımDeme öyle valla hem anne hem ev iş derken bakımlı olan kadınlara gıpta ediyorum bizmi biseyi yanlış yapıyoruz diyorum ben bi kuaförde kas alırsam sevinir oldum nerde bekarliktaki süslü kizdemişken kuaföre gidemedim malum yarın yada bu gece kaşlara bi operasyon yapmalıyım kaçak kat çıktı üstleri artik
Büyüsünler biz de giyecegiz yani umarımBendensin ya canım arkadaşımyok çocukla ter dökmek dar şeyler giymek yok yok olmuyor bende. İyice çapulcu oldum
Eniste bizi okudu okudu tabiBu islim kebabu akıllı isi degil yeminle
Malzemeyi kızart ye,hele o katlama ay canım sıkıldı.
3 er tane yaptım.Kalanı sardım köfteyi patlıcana aa valla ugrasamıcam
Sil süpür yaptm
Kıxa fırında sebzeli köfte yaptm
Kıymalrı porsiyonladım attm difrize
Kemik suyu kaynıyor onlar soguyınca posetlenecek.
Adam durmadan para harcıyor
Yeter dedim artk
Düsünün benim kocam
Süt,24lü soda,eve ıslak mendil,2 tane el kremi (ben istedim)kıza/bize kıyma,fırından 2 ekmek almıs.
Tatlı alayım mı asagıdan,ne yicez 4 gün diyo
Pastayı kesmedik daha o var ,sütlac flan yaparım bitince.
Yarın lahmacun yapcakmıs ben yemiyırm.
Sana pide yaparım dedi.
Bi aksam alinazik yaparız biggün tepsi kebabu yaparız diyo
Dedim acıktın mı sen?
Napsınmıs 4 gün yicekmis yatıp kalkıp
Gecen kadin pinar altugla yemek yapiyordu 2sinde de beyaz gomlek vardi.Evde köle izaro gibi geziyorm
Dogumgünü cocuuyum ben dedim
Kot elbisem vardı bitane onı cıkardım giydim
Oda diz üstüydü,cekmis mi nolmus cıkmıs tepeye
Rimel sürdüm
Ama kuzu kemiği kaynatıyorm biyandan da
Seke seke geziyorm evde bihter ziyagil gibi
sort tulumlar benim üniformam yazin ama straplez olcak cek indir, cek kaldirAynenn cocuk bile anasını elbiseyle görünce sasırdı
Cekistirip duruyo
Evde tayt bile dalıyo artk,varsa yoksa hasofman
korseyi bile cikardim hem ter dokuyorum hem boguluyorum hem darlaniyorum.Büyüsünler biz de giyecegiz yani umarım
Canım oğlun büyüdü artık, kendikendine birseyler hazırlamaya alışsa rahat edersinAyy negozel konusmussunuz kiskandim uleyhhnn hic bebeli lohusa lellinin akli kalir buralarda demeyin zalımlar vicdansizlar
Saka saka Herkeslere seker tadinda bayramlar
Bu bebeyle netcükk bilmiyom
Gece farkli bebe gunduz farkli bebe.
Gunduz uyuyor gece 1.30 da bir basladi mık mık mık sabah 6.30a kadar gün ustume agardi
ezanlar okundu millet bir kanim uyku uyudu 15 ruya gordu ben daha piş piş piş.
su 40ı gelemedi gitti.
Ya kiyamiyorumda beyyle bakisiyoruz agzini burnunu yedigim mıc uykumun icine beeğ feda olsun diyorum
Sonra gözlerim kayiyo uykusuzlukdan.
Tam uyudu 7 de oglan tepeme coktu aciktim diye
alisti sahura
Dedim git bi allasen tamam hazirlarim
Ama nezaman hazirlican cok aciktim diyo.
Ananiz uyumasin, anananiz uykusuzlukdan bayilsin, ananız tas yesin yarimsardan bes yesin emi.
az sonrada esimcagzim kahvalti yapsak ya dicek.
2 cocuklu hayat cok gözel gelsenize
canim hazirda kahvaltilik varsa cikarip yer ama sosis istedi kizartim.Canım oğlun büyüdü artık, kendikendine birseyler hazırlamaya alışsa rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?