Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım 40 ına kadar böyle oluyor maalesef uyku düzenleri.. Benim betülde aynen öyleydi.. Gündüz sürekli uyur gece gibi, gecede 12 ds açılırdı gözler40 ından sonra şükür yavaş yavaş düzene girmişti.. Geceler kabus gibiydi pda düzelecek inşallah.. Sende gündüz o uyurken yat dinlen.. Ben öyle yapardım.. Yoksa insan çok yıpranıyor.. Uykusuzluk fena.. Ama o sevgileri işte insanı ayakta tutan

Onlar leke olunca atıyodur

İyibayramlarr
Anca gelebildimmm
7 de kalktık halbuki
Kahvaltı hazırladım
Menemen,patates kız.falan yaptm
Makinaya camasır attım bayram bayram
Kız 2.uykudayken dus aldım
Cıktım kız uyandı
Giyindik ailelerle görüntülü konustık
Kızın ögle yemegini verdim
Kahve yaptım geldim
Ev süpürcem daha

Eklentiler

• 7C77DB28-41D1-4150-9CB7-94681593052F.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 78
Sana da çok güldüm yaaa benim beyaz evde giydigim tisortlerimin hepsi lekeli ben batirmasam kiz batiriyir benim tisortumu, ayrica ona da evde koyu renk giydiriyorum yoksa lekesiz kiyafet kalmiyir. Çocuklu kadının hali ya biz kadın değiliz ya da onlar değil. Bilemedim. Şık şıkırdım giyip nasıl temiz olunuyor çocukla.

Resmen durumum bu
Kıza bisi oldu saat 10dan beri yine dalamadi.
Kucak istiyo
Esim gazi var gazi var diye diye (yok yani) kucaginda gezdirdi gezdirdi
Gezdirin etrafa bakim diyo minnos.
Dedim sen surda 2 gun sonra fiiuuu ben napcam?

4 saattir gezdir, emzir,altini degis, yatir ,kaldir
Uykuya yenik dustu.

Esim bakarken hemen musakka, pilav yaptim.
1 tepsi pogaca yaptim.
2 borcam kek yaptim.

1 borcam kek ve pogcalarin yarisini annemlere yolladim esimle.
Eltim baklava yollamis dun.
3 tanede tabagi vardi bende kek koydum.

Esim abisine gitcek ordan babamlara ugricak.
bayramlasmaya.

Kizi zor bela uyuttum dedim ev supurup toz mu alsam uzansam mi

amane bee dedim zaten geceden uykusuzum sabah beride ugrasmisim mutfakdan cikamamisim uzandim.
Esim gelince supurur bende arkasindan toz alirim.

Arada da kuzenle,halamla, anneannem, dayim,babamla telf. konustuk.
msjlasmalar caabasi..

yetisemiyorum daha

Oruc bitti basladik.
Oglan 7.30da kahvalti yapti.
9 da biz yaptik.
12 de acim dedi manti yedi 1 tabak
sonra meyve dedi 1 tabakda karpuz gomdu.
3dilim kek 2 de pogaca yedi.
Az sonra yine acim dicem

Esimde musakka pilav yedi gitti gelince o da acim dicek.

Oyyy benim kosturmacam yeni basladi.

pizza yapcaktim güya unuttum hamur mayalamayi pizza icin.
Gecti artik bugun.

Aksam daha bunun tatli, kek pogaca, cekirdek fasli var

Ben de ancak ugrayabildim. Sabah kahvalti mutfagi toparlama makinayi esim bosaltti. Evi topladim. Ama hic bitmezki benim evimin daginikligi. Kizi zor giydirdim. Biz de giyindik. Görüntülü bayram kutladık. Eşim de teyze dayıyı babasını ortak görüntülü aradı. Kardeşi için de o da adam olsa grupa alırdım arardım dedi durdu. Eşimin babası espri yaptı. Oğlum gelip beni buradan alacak diye. Teyze de lafı geçirdi hemen. Senin oğlun bizi almadıki bayram da seni alsın oradan dedi. Belliki bayağı bozılmuş.
neysr bu bayram da başbaşa geçirdik. Anne baba kız., kahvemizi de yudumladık.Ela da tv aç aç diye mızırdandı. Uyku saati geldi onu uyutuyorum şimdi.
şimdi annemler de olmayı çok isterdim. Ama be yapalım inşallah birdahaki bayrama. Eşim de diyor keşke gidebilseysik. Şimdi bahçelerinde çardak oturma yeri var orada kaHvaltı yapmayı çok isterdim diyor. Eee sıkılıyordun gidince ne oldu şimdi de gitmek isterdim oldu.

Canim, onlar yenidogan aknesi hemen hemen her bebekte oluyor. Hii birsey yapmana gerek Yok. Arada sütünle sil bebisin yüzünü. Kendiliginden geciyor.
Hayirli bayramlar dilerim herkese

Maşallah kız öğle yemeğimi yediler bizde pek öğle yemeği yoktur. Ama abur cuburları eksik olmaz ikisinşnde. Kızda babası evdeyken alıştı dolabı gösteriyor güya üst dolaba koydym. Alıp onu oraya çıkartacakmışım seçecekmiş oradan bişey.
Senin halin harap lellim

Durum da kardesimin cocukların fotosunu paylastım wpda.
Sevmediğim görümcem bana cocuklarının fotosunu atmıs.
Ne mana anlamadım?
Cocuklara tabiki bi garezim yok ama onları da mı paylasayım istedi nedir?
Koci lahmacundan caydı
Tava böregi yaptım kıymalı öglen icin
Kız kimi arasak mızırdandı
Uyutuyorm simdi,kafası bi yerine gelsin
Aksm icin sulu köfte yaptm.
Yanına ne yapcam hic bi fikrim yok.
Sütlü tatlı yapasım var
Pasta kesmedi beni bayramda

Muhtemelen onları da paylaşmani istemiştir

bence de onları da paylaşmanı istemiştir.

Görumcen kiskanmis
Bende anneannemle hoparlörden konustum emzirirken

Tövbe tövbe ne alaka ya.Senin canın kanın ister paylaşırsın ister büyütür beslersin, o niye kendininkileri araya sokuyor.Çocuktur ama ne alaka yani.Kardeşine gönderseymiş oda paylaşsın diye

Selam kizlar
Bayramımız mubarek olsun
Çok buruk tabi bu şekilde bugün hep geçmişe gittim, anneannemde toplanirdik kahvaltıyla başlayıp akşama kadar nasıl güzel geçerdi. Aile büyükleri toplayıcı oluyor, onlar ölünce hiç bişey eskisi gibi olmuyo
Allah yaşayan her büyüğümüze sağlık sıhhat versin

Hayırlı bayramlar kızlar anca yazıyorum hepinize hayırlı bayramlar insallah kurban bayramınız daha güzel olsun gece 2 ydi yattım nerdeyse 11 e geliyordu uyandık kahvalti ettik topla elektrik tuttum yatak örtüsünü oğlan çikolata yemişti bide kuş oraya kaçtı pisirmis yikadim 1 makine onu 1 makine simdi renklileri actim dun tavuk kanat almistim soslu yaptim dolapta anne teyze anne anne ablami aradim görüntülü konustuk bayramlaştık bir makine bulasik actim simdi tatli yaptim kuplarda eşim istiyordu kadayıflı aksama pilav kanat salata ayran menü hiç bayram gibi değil sanki kaş bıyık operasyonu yapıldı baya toparladım bu ara oruct a bitti yazliklar çıkacak aksam yatmadan bir maske yapcam gratisten aldin kac ay oldu yapim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…