Küçük Düşün Büyük Olsun!

Elecda tebrik ederim hedeflerini tutturmuşsun
mutfak için ne kadar para ayırdın cnm
bende her ay 700 lira ayırıyorum artırmaya çalışıyorum ama yok olmuyor

slm herkese dun eşimin dogum gunuydu eve giderken güzel bir pasta aldım kızımla eşime süpriz yapacaktık işten gelince kaıyı acmayacaktık o acınca süprız diye mumlu pastasını üfletecektik aynende oyle yaptık ama eşm üfeldi pastayı hiç mutlu degil ne oldu dedim neden kötüsün sonra söylerim dedi hemen pastayı kaldırdım yemege oturduk.dun eşimin iş arkadası vefat etmiş iş için başka bir firmaya ve en iyi sartlarda geçti bir hafta olmustu eşimgilin ordan ayrılalı yeni işinde bir hafta olmustu tam iş arabasıyla işe dönerken dönüşte kamyona carpmıs ve ölmüş orada o kadar üzüldümki bir cocugu vardı 36 yasındaydı .eşimgilin orası cok yogun bir ofis ve geç saatlere kadar calısıyorlar iyi bir teklif gelmişti adama geçti saatler iyi maas süper ne hayllerle gitti.eşini dün düşünemiyorm ne hale geldi ben bile yıkıldım resmen.allahım sen sabır ver ona.
yani kızlar aman hayattt bos bos ben cok sey için üzüldüm maddi acıdan bunları görünce kızıyorum kendime .genç ölüm hakkaten cok zor cokkkk yani ne diyecegimi bilmiyorm yeminle hayat çok kısa.dün sabah evinden ayrılmıstı simdi mezarda bugun defnedildi

Alkışlar için teşekkürler
Oğluşu derse bırakıp spora geldim.

allah ailesine sabır versin tanımadığım halde üzüldüm. ölüm allahın emri.. gel gör ki kalanlar..

Canım ben ilçede avukatım. Ceza davaları, hukuk davaları, icra takipleri hepsine bakıyorum...Ama özellikle baktığım davalar boşanma ve tapu iptal davaları...

Tapu iptal davasını ilk kez duyuyorum
Anne ya da baba çocuklarına eşit mal vermeyip sadece birine fazladan mal verirse , bu gibi tapular mı iptal oluyor ?

Ben de bu aralar ev hanımlarına özenmeye başladım

Eşimin maaşı biraz iyi olsaydı asla çalışmazdım

Gün boyu oğlumla doya doya vakit geçirirdim

1. Sınıfa kadar kreşe , anaokuluna göndermezdim ..

Zorunlu olarak çalışmak çok zor gelmeye başladı

Kizlar birde neye kiziyorum mal mülk vergi konusu girmisken
Esit mal paylasimi yapmayan ,evlatlar arasi ayrimcilik yapan ailelere kiziyorum.
Hak bu kul hakki
Benim anneannem yapiyo bunu.
Yapti ve hala yapiyor
Evlatlar arasi ayrim yapiyo.
Ben anneme Allah a havale et diyorum

Bosver cikar onardan.
Cikiyoda.

Bilmem ki hic is hayatim olmadi
Suan memnunum hayatimdan
Ha maddi sıkıntım olsaydi
Kirada otursaydik asgari ucretle gecinmek falan zorunda olsaydik sirf maddi acidan destek icin mutlaka calisirdim.

@kikikoko nasıl insanlar var öyle yaaa
Yetimin hakkına göz dikecek kadar mı düştün?
Yazıklar olsun, bu insanlarda hiç merhamet kalmamış.. kul hakkı nedir bilmiyorlar.. yinede Allah korumuş kuzenlerini..
ben ortak işlere karşıyım.. kimseyle iş yapmayacaksın.. yaklaşık 1 yıl önce biraz birikmişimi bilen bi akrabam beni de ortak işe sokmak istedi.. elimdeki paranın 3 katı kadar da kredi çekmemi istedi. Öyle vaadlerde bulundu ki.. çektiğin krediyi buradan gelecek para ödeyecek.. verdiğin nakiti 1 yıl içinde çıkaracaksın vs dedi.. ya iş yapmazsa dediğimde yapmasa da her ay bin lira cebimden vericem sana dedi. Bi ara acaba dedim olur mu? O ara başka bi dükkan daha açmıştı. Benim almak için çok düşünüp almadığım markalı ayakkabının modellerinden 4 tane birden almıştı.. baya kazandırmıştı orası... eee etkiliyo insanı.. babama napayım diye sordum olmaz dedi. Bi kaç ay içinde o kişinin diğer dükkanı da battı.. şuan kendi kredilerini ödeyemiyor diye biliyorum.. iyiki girmemişim.. bundsn sonra da Allah ortak işe muhtaç etmesin beni

maşallah ne güzel olmuş :)

yıllık yüz lira iyiymiş ben üçyüz dörtyüz gibi bişey ödüyorum

Elecda tebrik ederim hedeflerini tutturmuşsun
mutfak için ne kadar para ayırdın cnm
bende her ay 700 lira ayırıyorum artırmaya çalışıyorum ama yok olmuyor
Canım ben ev için 1250 ayırdım. Bunun içinde et, kıyma, market, temizlik malzemeleri, internet üzerinden haftalık sebze meyve aldığım bir çiftlik var, onun ödemesi, haftalık 30 adet köy yumurtası ve kargo ödemeleri var. Bir de bu ay yine internetten 5 lt zeytinyağı söyledim. 150 Tl civarı para arttı.

Bizim toplam total borc 1.300kusur tl dusmus yapilaninca.
6taksitle ödicez ikiyüzküsür olarak.
Yarin yine gidicem
Form verdiler esim doldurdu imzaladi.
Kitabin birini yanlis almisim evde fark ettim
Onuda degisicem.
Kek yaptim benim erbaşlara.
Simdide meyve faslı nar ayıklıcam.
Kasadaki meyvelerden kaldi az onlardan dograrim.
Yoruldum yahusu
Daha test cozcez kuzuyla.

aşuremi yaptım dağıttım sadece tadına bakabildim
üstümden yük kalktı sanki

bu gün 2 tl ekmek
1 tl yede kızma bayrak aldım
10 tl kablo parası
yeni tv miz geldi başka yere monte edileceği için kablo lazım bide onun döşenmesine para veririz yarın

@kikikoko canım tekrar geçmiş olsun
insanlar gerçekten acımasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…