sabah kumbaramı açtım. 70 tl çıktı. ayyy ne yapsam bu parayla bilemedim ben şimdi.
öğlen avm de bir ceket gördüm. giydim denedim. gayette güzel olmuştu. ama sonra yerine bıraktım. alkışları alayım
Selamsız sabahsız dalmışım bu arada kusura bakmayın
Selamlar Hanımlar,
Bir süredir iş seyahatindeydim, yeni döndüm. 30 sayfa okudum, ne çok yazmışsınız yahu
Ay başını bekliyorum. Belirlendiğim tutarın üstünde yatan kısmı direkt birikime atacağım bakalım.
An itibariyle 2 hedefime ulaştım, birincisi bu ay eksi hesaba düşmemekti, diğeri de mutfak için ayırdığım paradan arttırabilmekti. Yalnız kredi kartına 1500 TL hedef koymuştum. Onu beceremedim.2 gün sonra kesilecek toplam 2300 civarı olmuşÖnümüzdeki maçlara bakacağız artık.
allah ailesine sabır versin tanımadığım halde üzüldüm. ölüm allahın emri.. gel gör ki kalanlar..slm herkese dun eşimin dogum gunuydu eve giderken güzel bir pasta aldım kızımla eşime süpriz yapacaktık işten gelince kaıyı acmayacaktık o acınca süprız diye mumlu pastasını üfletecektik aynende oyle yaptık ama eşm üfeldi pastayı hiç mutlu degil ne oldu dedim neden kötüsün sonra söylerim dedi hemen pastayı kaldırdım yemege oturduk.dun eşimin iş arkadası vefat etmiş iş için başka bir firmaya ve en iyi sartlarda geçti bir hafta olmustu eşimgilin ordan ayrılalı yeni işinde bir hafta olmustu tam iş arabasıyla işe dönerken dönüşte kamyona carpmıs ve ölmüş orada o kadar üzüldümki bir cocugu vardı 36 yasındaydı .eşimgilin orası cok yogun bir ofis ve geç saatlere kadar calısıyorlar iyi bir teklif gelmişti adama geçti saatler iyi maas süper ne hayllerle gitti.eşini dün düşünemiyorm ne hale geldi ben bile yıkıldım resmen.allahım sen sabır ver ona.
yani kızlar aman hayattt bos bos ben cok sey için üzüldüm maddi acıdan bunları görünce kızıyorum kendime .genç ölüm hakkaten cok zor cokkkk yani ne diyecegimi bilmiyorm yeminle hayat çok kısa.dün sabah evinden ayrılmıstı simdi mezarda bugun defnedildi
Canım ben ilçede avukatım. Ceza davaları, hukuk davaları, icra takipleri hepsine bakıyorum...Ama özellikle baktığım davalar boşanma ve tapu iptal davaları...
Calissak ayri calismasak ayri.
Ben calismadigimdan hep calisanlara özeniyorum.
Ne guzel isi gucu var maddi bir olanagi var hani kendi calisiyo kazaniyo kendi parasi diye imreniyorum.
İs kendime gelince gözüme zor geliyo.
Ben o tempoya dayanamam ya
Valla hem ev,hem is,hem cocuk yetisen hemcinslerimin onunde yaka iliklerim vesselam.
Bilmem ki hic is hayatim olmadiBen de bu aralar ev hanımlarına özenmeye başladım
Eşimin maaşı biraz iyi olsaydı asla çalışmazdım
Gün boyu oğlumla doya doya vakit geçirirdim
1. Sınıfa kadar kreşe , anaokuluna göndermezdim ..
Zorunlu olarak çalışmak çok zor gelmeye başladı
vergi dairesine gidip ödemeniz gerekiyor her sene mart nisan gibi. isterseniz iki takside bölüyorlar sanırım. ben hep bir seferde ödüyorum.Fatura gibi gelmiyor sanirim gelse görürdüm
maşallah ne güzel olmuş :)Ben dün bisey yaptım.. bütün zulami eşimin önüne döktüm adam heyecandan elleri titreyerek saydı paralarıeksiden ciktik eşimin kredi kartını kapattık kalan parayla da 20 gr dan 3 tane bilezik aldık.. çok sukur hiç bi yere 1 krş borcumuz kalmadı.. önümüzdeki ayda da 1 bilezik koyacaz inşallah
yıllık yüz lira iyiymiş ben üçyüz dörtyüz gibi bişey ödüyorumpapatya yıllık 100 tl falan oluyor. evin metrekaresine göre değişiyor
yılda iki taksit ödeniyor sanırım
ben ocak ayında araba mtv si öderken falan onları da ödüyorum
bir yıl peşin ödüyorum ki, 50 tl için bir daha ikinci taksit zamanını aklımda tutamam, yılın başında ödeyip geçiyorum (mart ayı da olabilir) ilk aylarda netten abkıyorum
belediyenin internet sitesinden kredi kartı ile ödüyordum
Canım ben ev için 1250 ayırdım. Bunun içinde et, kıyma, market, temizlik malzemeleri, internet üzerinden haftalık sebze meyve aldığım bir çiftlik var, onun ödemesi, haftalık 30 adet köy yumurtası ve kargo ödemeleri var. Bir de bu ay yine internetten 5 lt zeytinyağı söyledim. 150 Tl civarı para arttı.
Elecda tebrik ederim hedeflerini tutturmuşsun
mutfak için ne kadar para ayırdın cnm
bende her ay 700 lira ayırıyorum artırmaya çalışıyorum ama yok olmuyor
Sıfır harcama ile günü kapatıyorum :)sempatik_kiz sen sen sen?
Yarın gidip bakıcam cnm, teşekkür ederimvergi dairesine gidip ödemeniz gerekiyor her sene mart nisan gibi. isterseniz iki takside bölüyorlar sanırım. ben hep bir seferde ödüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?