- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.929
- 333
Canım ben hep ileriyi dusunuyorum
Sigortasi bile yoktu esimin buyuk bir ameliyat gecirdi.
O kardesleri (kallesleri) bir lira cikarip vermediler esime
Gittim bilezik bozdurdum yıl 2007 3bin tl tuttu (özel hastane ssk yok ozaman) ameliyat masrafini karsiladik.
Allah görsun ben vicdanen yaptim.
Artik o da anlatiyo eskiden daha ketumdu anlatmazdi.
Bana sormazdi.
Artik soruyo.
Araba alicak misal ben cok anlamam marka model motor vs.
Ama fikrimi aliyo rengine kadar soruyo.
Cunku esime 1000tl ver 1takim elbise alir gelir
Bana verilse ben dunyalari alirim biliyo farkinda.
iyiyim canım, yalnız sabah uyanınca ellerim uyuşmuş oluyor zor açıyorummavimli nasılsın canım:) nasıl gidiyor hamilelik
Canım ben ev için 1250 ayırdım. Bunun içinde et, kıyma, market, temizlik malzemeleri, internet üzerinden haftalık sebze meyve aldığım bir çiftlik var, onun ödemesi, haftalık 30 adet köy yumurtası ve kargo ödemeleri var. Bir de bu ay yine internetten 5 lt zeytinyağı söyledim. 150 Tl civarı para arttı.
İkimizde teraziyiz.Sonunda da olsa kıymet bilmesi iyi
Bu arada eşiniz kova mı
Evin semtine göre değişiyor sanırım. istanbul pahalıdır, Ankara'da ev. tahmini 160 m2 dir.yıllık yüz lira iyiymiş ben üçyüz dörtyüz gibi bişey ödüyorum
bence de normal turtar bu. bir sonraki ay deterjan, şampuan vs yoksa harcama azalıyor. benim bu ay yok. kartın az gelmesini bekliyorum.Canım ben ev için 1250 ayırdım. Bunun içinde et, kıyma, market, temizlik malzemeleri, internet üzerinden haftalık sebze meyve aldığım bir çiftlik var, onun ödemesi, haftalık 30 adet köy yumurtası ve kargo ödemeleri var. Bir de bu ay yine internetten 5 lt zeytinyağı söyledim. 150 Tl civarı para arttı.
gebelikte KARPEL TÜNEL SENDROMU diye bir şey oluyor. ben de karıncalanma hissi gibiydi. bir netten bakın. sizinki de o kriterleri karşılıyor mu?iyiyim canım, yalnız sabah uyanınca ellerim uyuşmuş oluyor zor açıyorumneden böyle oluyor acaba doktora mı sorsam?
bunun sebebi benimde oldu hamileleikte mavimli kalsiyum eksikliği vücuttaki kalsiyumu bebekler emmeye baslıyor heleki senin ikiz cok erken başlamıs .bol bol kalsiyum takviyesi ve süt yogurt urunleri yemen lazım aman ihmal etme.iyiyim canım, yalnız sabah uyanınca ellerim uyuşmuş oluyor zor açıyorumneden böyle oluyor acaba doktora mı sorsam?
bilmem ki doktoruna sor tabi bakalım ne diyecekiyiyim canım, yalnız sabah uyanınca ellerim uyuşmuş oluyor zor açıyorumneden böyle oluyor acaba doktora mı sorsam?
30'lu paketi 32 TL'ye alıyorum. Kargo dahil fiyatı. Muğla'dan Ankara'ya kırılmadan geliyorKöy yumurtasını kaçtan alıyorsunuz
günaydın meyraa:)) ah biz akrepler herşeyi uçlarda yaşıyoruz:) ne kadann karakteristik bir burç:))Çok seviyorum seni İstanbul'um!
günaydın arkadaşlar... :)
latiyya canım bak bu sahiplenme, akreplerde had safhada... İstanbul'u bile sahiplenecek derecede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?