kızlar bişey soracam. saten gecelik pijama tk. giyen var mı rahat ediliyor mu içinde? ben evde sürekli eşofman giymek istemiyorum. kış da geliyor. böyle sıcak tutan, rahat ama çekici ne giyilebilir?
tanesi 1 liraya yumurta30'lu paketi 32 TL'ye alıyorum. Kargo dahil fiyatı. Muğla'dan Ankara'ya kırılmadan geliyor
benim için de rahatlık önemli ama biraz fark yaratayım diyorum:)evde, özel zamanlar dışında, oldukça "salaş" olduğum için, cevap veremeyeceğim... :)
"özel" derken yanlış anlaşılmasın, misafir vs. olmadığı sürece yani... :)
gözünaydın canım darısı hastaneden sağlıkla çıkmasına olsun. çok sevindim:)günaydın hanımlaröğleden sonra babamı servise alacaklar. ne kadar şükretsek az. öğleden sonrası için izin aldım, inşallah hastanede babamın başında olacağım. dualarını esirgemeyen herkese çooook teşekkür ederimmm
günaydın hanımlaröğleden sonra babamı servise alacaklar. ne kadar şükretsek az. öğleden sonrası için izin aldım, inşallah hastanede babamın başında olacağım. dualarını esirgemeyen herkese çooook teşekkür ederimmm
yani saten aslında naylon rahatsız etmesi normal. haklısın kışın ne çekiciliği ısınmak derdindeyken dimi:) benim takım almam lazım pijama eşofman vs.latiyya benim esim saten seyleri sevmiyo adam huylumudur nedir :)
Saten giysi,carsaf hic bisi sevmiyo
Yazin evde cok rahat sort takimlar,elbiseler giyiyodum
Fakat lakin ama kıs gelince bu evde gecelikle dolasmak gripp gel butun hucrelerim senin teslim oluyorum gel gel demek gibi bisi.
Esofman takimlar,polar pembeli,ayicikli vs giyiyorum.
Ancak ısıtıyo bizi.
Biraz daha evin soguk olmadigi zamanlarda tayt giyiyorum.
Cnm cekicilik kismini ayrica giyersin kisa bir surelik :)yani saten aslında naylon rahatsız etmesi normal. haklısın kışın ne çekiciliği ısınmak derdindeyken dimi:) benim takım almam lazım pijama eşofman vs.
2 aydır 600 lira attım kumbarama. iyi mi? inşallah kasım ayında bir miktar toplu para geçecek elimize. onu da mutlaka ayıracam büyük kısmını. ben altın almak istemiyorum çünkü altın uzun vadede kar getiriyor. bizim ev araba gibi hedeflerimiz olduğu için nakit para olarak koyuyorum kenara. peki bu iyi mi:)
hee yan odaya dersin sen de:)) o zaman tatlış bi takım altına da panduflar evin içinde pufidik pufidik dolaşmak kalıyor bize:)Cnm cekicilik kismini ayrica giyersin kisa bir surelik :)
Yani ben cok usuyen bir tip oldugumdan kısın ısınmanin pesindeyim.
Allahini seven uzerime battaniye atsın modundayim.
Ben elbise falan giysem kisin misal esim hayirdir bi yere mi gidiyosun der bana.
Şöyleki bir yumurtanın doğal besi yumurtası olması için içinde kimyasal ya da yapay madde bulunmayan yemlerle beslenen, doğada serbest dolaşan ve doğal döllenme yöntemleri ile üreyen tavuklardan elde edilmesi gerekiyor. Seri yumurta üretimlerinde tavuklar kafese kapatılarak Gdo lu yemlerle ve kimyasallarla şişirilip %100 verim alınırken doğal besi yumurtalarında verim %60 civarlarında oluyor. Bu da fiyat farkını oluşturuyor.tanesi 1 liraya yumurtayani niye muğla'dan? kendi kendine yayılıp beslenen her tavuk ve yumurtası organiktir zaten. 32 liraya tavuk al bence:))
arbitraj nedir? ya bundan 6 ay önce çeyrek altın 160 liraydı. 6 ayda 50 lira fırlamış inanılmaz...ben de sendenim bu aralar... :) ne altın alıyorum, ne döviz... paramı tl. de tutuyorum... zamanında altın, döviz,arbitraj ne ararsan vardı ama, şimdilerde duruldum... :) tl. deyim... :) özel bir sebebi var mı diye sorarsan, yok... :)
altın da, döviz de almak için, yüksek seyrediyor şu aralar... ama uzun vade düşünenler için, altın da düşünülebilir, altın zarar ettirmez, uzun vadede...
arbitraj nedir? ya bundan 6 ay önce çeyrek altın 160 liraydı. 6 ayda 50 lira fırlamış inanılmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?