Küçük Düşün Büyük Olsun!

yas araliklari yakin mi canim cocuklarin

Bende bozugum anama
Biliyorm dün bütün gün kardesime ise basladm diye söylendi durdu
Aksam gitmisler caya
Özelden bana yazıyo kardesim
Annem hasta olmus diye
Niye dedim
Kücücük cocugu bırakıp ise basladın diye diyoKeyfimw basladm dedim
Biliyorm bakmak zor gelck
Kvdeme yoksa hayatta minnet etmem ama el mecbur

Selam hanımlar, teşekkürler lellim paylaşmışsın yine okudum Allah kabul etsin, vesile olandan da Allah razı olsun. Yine güne hızlı girdim saat 6 da uyku tutmadı uyandım. Çamaşır makinası akşamdan hazırdı hemen onu çalıştırdım, çayı koydum eşime yumurta haşladım kahvaltı sonrası o işe gidince hemen mutfagı topladım, yemegi koydum akşama yeşil mercimek var yanına da yapıcam birşeyler. Evin tozunu aldım, çamaşırları serdim. Sonra saat 11 geliyordu önce kargoya gittim kuyruk var, bekledim iademi yaptım ordan bankaya gittim yine kuyruk girdim kuyruga bazı gelenler güvenlikte durana birşey söylüyor içeri giriyor, hemen sıradan çıktım neler konuştuklarını dinledim. Meger bireysele gelenler beklemiyorlarmış sadece gişelerde işleri olanlar sıraya tabimişler. İşlerimi hallettim alınacak birkaç eksik vardı onları aldım eve geldim biraz ıslandım ama çok güzeldi.

babyloading87
Baby anlatıyorsun ya dügününle ilgili yaşadıklarını inanmayacaksın ama fazlası ile benzerlik var benim düğünüm ile ilgili. Sevgili kayınvalidem bana düğünde 3 bilezik taktılar. Kayınvalide,kayınpeder ve eşim birde bana diyorki istemediğin halde hepsini yaptım. Şok oldum bana sormadı ki hiç ne istiyorsun diye. Hala aklımda çıkmıyor dedikleri. Bana gelen hediyeleri de görümcemin çeyizine koymuş bana çatlak bir tek porselen tabak 2 tane de adi cam kase verdi gelenler bunlar dedi. Allaha havale ettim, ama inan şimdi kullanamayacagım kadar eşya var, Rabbim öyle bir veriyor ki çok şükür bin şükür. Ama o hala kızına taşır iki maaş alıyor kayınpederin maaşını da alıyor 18 yıl oldu çift maaşlı ama inan ne kızlarım ne de ben bir çorabını görmedik. Eşime diyor ki sen de varsa bana ver diyor. Pes dedim hiç muhatap olmuyorum bana burnu büyük diyormuş, kendi mükemmel ötesi bana bahane buluyor. Kız kardeşimin bir lafı var kayınvalideler için hepsinin köküne kibrit suyu diyor valla kimsenin canı yansın istemem ama benim hakkımda da böyle söyleyince fazlasıyla kibriti hakediyorlar diyorum.

ben de düğün olmasa da olur dedim eşim tutturdu düğün yapmak istiyorum diye. En lüks yerlere bakıyordu görende yığınla parası bar sanır. Neyse normal bir yerde yemekli yaptık. Tabi düğünün ertesi günü altınları bozdurduk :) bizim kadar hızlı bozduran varmı acaba neyse olsun balayına da rixos a gittik. Sanırım bir daha gidemeyiz. İyiki gitmişiz.
senin gelin kayınvalideden yana da şanslı senin gibi kv olduğu için ohhhh

Çok iyi ağzına sağlık

Canımsın
Biz hiç altın bozmadık ama üç yıl sonra ev alınca hepsi bozuldu
Kuyumcu kızdı diyor ki abla insan iki bilezik ayırır
Adamın gazı ile bir burma iki ata ayırmıştım
Balayına Kremlin’e gittik biZde
Ama uçak otel hepsini eşim kendisi almıştı
Düğünden önce
Bir arkadasım kızı var diyor ki nolur gel benim kızı al
Eşide kızıyor. biz kız eviyiz ağır sat diyor

Son düzenleme:
Benim de eşim düğünden önce ayarladı oteli Uçak paramızı da sağolsun patronu vermişti.
iyiymiş ya tabi kız evi naz evi derler. şimdiki kızlarda da hiç naz yok anacım

Çok yoruldum
Attım koltuğa kendimi
Doktordan çıktık alış veriş yaptık kayınpeder eve bıraktı
Poşetleri aç yerleştir yıka
Üç kurye geldi birde o arada
Yoğurt çaldım
Çilek reçeli kaynattım
Bir tabağı yedik oğluşla

Sulu köfte yuvarlağım, kuru köfte sıktım koydum
Patlıcan oturtma içi pişti, patlıcan kızaracak,
Oğlana İzmir köfte yaptım
Pilim bitti
Akşama tatlı yapacaktım ama çok yoruldum
Daha babaannemi aradım mantı yapalım dedim
Haftaya bir günde mantı keseriz
Biraz uyuyum esmalar okunacak
Yemek ocağa konulacak, pilav ve cacık olay tamam
Akşama karpuz mu kessem tatlıdan daha kolay

Kız niye bukadar rahatlar anlamadim.
bi akrabamizin kaynanasi var (akraba olan erkek) yani karisinin annesi bunlarin 2 kizina bakti.
Kadin diger kizininda 2 cocugunu buyuttu.
Hatta biriyle digerinin cocugu ayni zamanlara denk geldi 2sini birden buyuttu kadin.
Halada bakiyor okul olmadiginda vs.
Yazin alip yazliga goturuyor orda bakiyor
Kizlari calisiyor
Napsin yani bakan ne guzel bakiyor.
Bizim akrabada babanne yani hic torun falan bakmaz ayda 1 goruyorsa goruyordur el gibi

ohh masallah kuzu
Baya bisi yapmissin.
Daha nolsun

Allah kabul etsin canim

aiyy bayilacam.
Teyzem aradi konusamadik.
Babam aradi o da bakti kiz agliyo kisa kesti.
Agliyo kucakda gezcez o uyucak yere koymicam ama uyaniyor.
Boynum sikintili saatlerce kucakda gezdiremem ki.
Kollarim agriyo sonra
Esime cocuk baktirmak cok hayrima olmadi sanki
Teyzemde eyvah eyvah sen nasil yemek yapiyosun diyo.
Dedim valla 2 ara 1 dere uyduruyom bisiler.

Annemde akil veriyo bana bugun telf. da
Esim icin aksam o gelince sen ertesi gunun yemegini yap diyo
Ben hic dinlenmim, oturmim, uyumim zaten.
Kendi gunduz bakim yap demiyorda akil veriyor bana.

Teyzemde ablam gelsin baksin diyor.
Dedim tipik ablan iste ayni yikiyor kaciyor.

Gecen dedim biz yikariz artik gerek yok
Yok kulagina su kacirirsiniz yok beceremezsiniz diyo.
ee bi su dokup kaciyor zaten

esim 50tl vermisti unitenin uzerinde duruyor gunlerdir onu bile zulaya atmayi unutuyorum.
Esim dun diyorki bu 50tl yine benim cebime girecek heralde
Dedim disari cikabiliyommu harcim dursun.
zula oldu yine 450tl.
Hep ceyrege yanasiyorum ucundan donuyorum
Bisi cikiyo param azaliyor sonra artiyor.
Buna da sukur

Bebeğiniz uzun ömürlü sağlıklı olsun. Bence hemen bir sling alsanız çok işinize yarar. 2.el de alınabilir yada tanıdıklarınızda varsa o da olur sling çünkü 4.aya kadar falan kullanılıyor en fazla. şu süreçte o kadar işinizi görür ki. Bebeğin kucakda durmak istemesi normal daha dünyaya yeni alışıyor, hem gaz içinde iyi olur.benim kız ilk 3 ay hep slingde durdu, ben evde işte yaptım, o orda dururken kitap da okudum.
Neko wrap sling diye arayabilirsiniz sanırım 100tl civarıydı dediğim gibi 2.el de olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…